Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kupil sem omenjen motor v lepe stanju. Imel ga je en gospod ki ga je uporabljal za nedeljske vožnje. Zanima me kakšne izkušnje imate s tem motorjem in kak se obdržin na daljše ture?

Objavljeno
Kupil sem omenjen motor v lepe stanju. Imel ga je en gospod ki ga je uporabljal za nedeljske vožnje. Zanima me kakšne izkušnje imate s tem motorjem in kak se obdržin na daljše ture?

prvič čujem zanj...150 ccm??? zelo redka kubikaža, ali si se morda zmotil??...napiši kaj več, kake tehnične podatke, slike, itd,...vsak motor ki je redek je zanimiv hehe

Objavljeno

oldtimer je to.. 2 taktni :whistle: vsaj mislim da :krneki:

Objavljeno

Jap, včasih je bilo veliko 150cc mašin...

Drgač pa... ne vrjamem da je veliko lastnikov teh mašinc... glede na to da je zračno hlajen, je pri daljših vožnjah mogoče fajn, če se na vsake tok časamalustavš, da se mal shladi mašina...

Drgač pa, mašina ni nekej navita, tko da prov kvart se nebi smel...

Ja, je to 2t oldtimer...

Objavljeno

Ja mašinca je letnik 1990 tako da ni oldtimer. Je enak etz 125 le da ima 5 brzino 9kw in leti po knjigi 5km več. Probal pa ga bom spravit nekak da bi ga lahko vozo z 125 izpitom.

Objavljeno

Če prav imaš 9kw, maš še vedno 25 cc preveč, in če se policaj zapič v to, najebeš. Spremenit, predelat se pa tega ne da...

Objavljeno

Drugače pa je lepi motorčič pa poceni za vzdrževat. Pa redki so lepo ohranjeni.

Objavljeno

Sem imel TS-a letnik nekaj čez 80 več kot eno leto. Če je na isti princip, vprašaj kaj konkretnega. Za daljše ture vsekakor ni namenjen.

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!