enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Deli Objavljeno Avgust 21, 2002 No ,ker me je tud na ircu vse polno ...me zanimajo vaši nicki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 21, 2002 Deli Objavljeno Avgust 21, 2002 anapolon :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Deli Objavljeno Avgust 21, 2002 A gremo enkrat za vselej razjasnit razliko med IRCom in mIRCom? :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 A gremo enkrat za vselej razjasnit razliko med IRCom in mIRCom? :twisted: :twisted: :twisted: Mogoče v temi Tehnika!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 IRC... ...no-go (v službi).. ...doma pa za net ne dam niti tolarja. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 nobenga strastnega m/IRCarja al kaj? Zanimivo... sicer pa ...bomo še vidl kaj bojo drugi rekl :D :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 igralec sem na ircu... sem pa gor 5 ur/dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Avgust 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 no ja no ...jaz sem mal manj... zdej ko so počitnice ...zvečer namesto filma :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 Ja jaz mam, kar istega, kot ga imam tu. Na ircu pa tudi nisem več tolko ker raje preberam motosvet forum in potem itak nimaš cajta, da bi se še z kom pogovarju.V bistvu kar pozabiš nanj :fist: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 [No]`Fear #tmin #gorica tle mislm da me boste dobili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 Mogoče v temi Tehnika!? Opcija :wink: :twisted: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 Na mircu? hmm....vale,driver xxx,za kaki zmenek na slepo pa {cuker} :wink: . Samo ce sem na mircu sem na motosvetovem chatu tud,to pa je na dan ziher...dve urci :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Tle MotoRossi Drugje R0K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 jaz ja pa svojga še nisem povedu.... Miha16 al pa vse kar ostane :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Grultz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Se zmenimo pa se dobimo gor dans ob 20.00....na kanalu #motosvet ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 no, jaz sem že gor in čakam... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Kje? Na mIrcu al na temIrcu od Motosveta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 na IRC-u, kanal #motosvet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ma se ni razlike med IRC in mIRC ...m je samo kao Microsoft...jao :shock: :oops: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Ne. IRC je protokol, MIRC je pa program. Dobr se dobimo pol tam, kjer se pač dobimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 :roll: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Davk Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Nirvana__ #novomesto #metal.slo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Nirvana__ #novomesto #metal.slo OOOOO lejga se en novomescan! Dobrodosel! Ti pejt kej temo pogledat kje ste dolenjci pa se kej prikaz na loki ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Kdaj se dons domino na ircu :D 2000 ??? Čim več nas bo ...bolš bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se