AREA Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Pa jaz sem zdaj gor samo nič ne dogaja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Ja jz pa cyc sva itaq skoz gor logirana sam naj vas to ne zavede kr nisva skoz za compom pol pac prebirava kva mularihja gor kej pise hihi :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 sej bo zvečer dogajal :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 Tisti ki ste skoz gor lohk pustite vsj Away msg. da folk ve da vas ni..alpa vsj nick spremente.. Anyway..se bom dones kej oglasu gor.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 sory ampak mene ni na irc-u. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 sory ampak mene ni na irc-u. :) ka pa pol tle poste nabijas a? hehe joke Ja smo nekateri na ircu in lih cvekamo hihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 sory ampak mene ni na irc-u. :) ka pa pol tle poste nabijas a? hehe joke Ja smo nekateri na ircu in lih cvekamo hihi Ja morm jih nabijat da ne bom skos novinc k mi gre ze posten na zivce :D aja ke pa ste sploh na ircu? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 #motosvet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 #motosvet hvala! pa to se hitri odgovor dobis tle na forumu kot pa na ircu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Avgust 25, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 IRC je zakon ,sam k preveč punce težijo :D :D :D ,sej vem da se čudn sliš :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 ko bi vsaj meni kaka težila...ah, kje so tisti časi :roll: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Davk Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Nirvana__ #novomesto #metal.slo OOOOO lejga se en novomescan! Dobrodosel! Ti pejt kej temo pogledat kje ste dolenjci pa se kej prikaz na loki ;) ok, se kj vidmo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se