MARJA Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Jaz Špar bojkotiram že odkar so ga odprli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Jaz Špar bojkotiram že odkar so ga odprli. jaz pa merkator... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Br1 Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) jaz pa merkator... :naughty: ... pri nas je težka, ker je Špar par korakov čez cesto tako, da včasih kar v njihovi košari pripeljemo robo domov. Ampak moja Kraljica je solidarna :wub: in se ga bo ta teden izogibala. Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil Br1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 sam da ne bo začela bojkotirat tebe :whistle: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Br1 Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 sam da ne bo začela bojkotirat tebe :whistle: :worship: To se pa nikoli ne ve ... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Br1 Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Zelo zanimiv podatek iz RTV foruma Re: !!!! UPOR KUPCEV SLOVENIJE !!!!! pini je napisal(-a):Ja, tale bojkot je pa res imel strašne posledice, razen zadnjega tedna pred novim letom v Šparu v Cityparku še nisem doživela takšne gužve, nepregledne kolone ljudi. Sem pa bila v petek popoldne v Mercatorju v Šiški in je bilo že na parkingu ful placa, pa trgovina praktično prazna. Se tudi ne spomnim kdaj je bila nazadnje tako prazna. A ste se mogoče zmotili in bojkotirali napačno trgovino? Šalo na stran... Že enkrat prej sem napisala da se tako zamišljenega bojkota v praksi ne da izvesti, ker se ga ljudje ne bodo držali. Ampak takrat sem še mislila, da bo vsaj na začetku, vsaj v večjih mestih, vsaj malo opazen poskus bojkota, sploh, ko je bila taka količina piscev na tem forumu tako prepričanih v to. No, pa sem se zmotila. Od bojkota niti b.... Kot jih je že nekaj omenilo pred mano, bi bil bojkot veliko uspešnejši, če bi Slovenci nehali kupovati gore napolitank, pa pudingov, pa čokolad, pa paštet, pa Cocacol in ostale telesu nič kaj prijazne hrane, in bi kupovali samo tisto, kar dejansko potrebujejo. Pa še zdravo bi bilo bolj. Ampak saj v opravičilo vedno rečejo, da je bilo v akciji, da se je splačalo. Če vprašate mene, se zgoraj omenjena hrana ne splača, pa če je zastonj. Bolezni, ki jih taka hrana povzroča, pač še zdaleč niso zastonj. Tele razlage (pa ne preveč okol govort, ker bo bojkot pokazal, da imam prav) me spominjajo na mojega sina Luko. Tip - tipičen slovenc - je bil kot malo dete tako kontra vsemu, da je hodil ritensko, ko sem mu rekel, naj hodi naprej. Jasno, da je bilo potrebno le malo opazovanja, da sem ga dobil na finto. Ko sem hotel da nekaj naredi, sem mu to odsvetoval. Recimo učenje kitare. Prepovedal sem mu ga in mu kitare nisem hotel kupiti. Fant jo je nekako izvrtal od babice in danes jo krasno igra. Isto je bilo s študijem. Nisem mu dovolil vpisa na fakulteto in danes je pred diplomo. Bojkot uspeva - pa še kako. Ko pozovemo na bojkot Špara - bodo vsi slovenceljni leteli tja in Mercatory bo prazen. Dobesedno bojkotiran. Ko bomo pozvali na bojkot Mercatorya - bodo bojkotirali Špar. A ne vidite, da deluje .. samo ne v predvidenem vrstnem redu. No in kako bo zgledala potem tožba, če bomo lahko na sodišču dokazali, da je v času za predviden bojkot Špara le ta imel največji dobiček, Mercatorxy pa izgubo? Slovenceljni so en simpl folk - samp pogruntat jih je treba, pa je vse ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Tale tema je v slovenskem jeziku, zato morda v Srbiji niso točno razumeli, kako je treba ta teden bojkotirati. Pohvalen pa je sistematičen odziv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Tale tema je v slovenskem jeziku, zato morda v Srbiji niso točno razumeli, kako je treba ta teden bojkotirati. Pohvalen pa je sistematičen odziv. Mogoče so Merkator zamenjali za Špar.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Admin... če je kakšen tehten razlog za to, da motosvetovci nebi smeli prebrati UPOR KUPCEV-ZMAGA, mi prosim sporoči na PM .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Admin... če je kakšen tehten razlog za to, da motosvetovci nebi smeli prebrati UPOR KUPCEV-ZMAGA, mi prosim sporoči na PM .) Upam, da je to res. Very nice :worship: :yea1: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 očitno pri nas še ni revščine, kot jo nekateri prikazujejo, če bi bila, ne bi bilo potrebnih nobenih bojkotov, ker bi bila kupna moč na nuli, včasih ko se je kaj podražilo, so bile trgovine in benz. črpalke, vsaj 14. dni bolj prazne, kaj pa danes, kot da ni nič, ko se kaj podraži sam nekaj dni jamramo, trgovine in ostalo so pa še vedno polne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 ... jaz trgovce že vrsto let ignoriram ... ... v trgovino hodi žena sama ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se