Skoči na vsebino

Kdaj nas bo 1000 motosvet-ovc-ov?  

1. 1. Kdaj nas bo 1000 motosvet-ovc-ov?

• do 20.(jubilejnega) FS
      4
    • do konec marca 2003
      5
    • do konec leta 2002
      17
    • do konec oktobra 2002
      29

Priporočene objave

Objavljeno

pobiramo stave.za kaj? ........enostavno: kdaj nas bo jurja (1000 clanov,op.red.) na MS.

Objavljeno

Jaz stavim na prvo možnost.

Objavljeno

No ja glas sem dal. Sicer pa mislim, da je pomembnejša kvaliteta, kot pa kvantiteta. Ja za uržeh za fešto je pa tudi to u redu.

Objavljeno

Spodaj piše, da ima forum ta trenutek 934 članov.

Če se prijavi po 1 / dan, smo do konca oktobra čez 1000.

Objavljeno

kdor ne hodi po dežju ta ni moker :D

ZATO sem jaz za prvo možnost

Objavljeno

Spremljam trend! Pa še jesen je tukaj(konec dopustov). Glas za 1. varianto - po moje nas bo 1000 že sredi oktobra. Sicer pa kvantiteta da kvaliteto!!!

Objavljeno

No, ja, mogoce do konc oktobra ali novembra... samo na "zalost" bo kmal konc pocitnic in otroc bodo mogl v solo... pa ne bodo imel vec casa po internetu brskat... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno

Zihr do konca oktobra tega leta... ce pa ne, pa tako ali tako vseeno... pa vsaj do 20. forumskega... :evilbat:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdajle piše: Imamo 985 članov. Bo potrebno anketi dodati še opcijo do konca septembra... 8) :D

Objavljeno
Zdajle piše: Imamo 985 članov. Bo potrebno anketi dodati še opcijo do konca septembra... 8) :D

S tem, da sem zbrisal okoli 10 ljudi, ki so se prijavili z neobstoječimi e-mail naslovi. :lol:

Objavljeno

Sedaj jih je 990, stavim, da pred koncem prihodnjega tedna. :lol:

Vrtnica in Cyc, pa lahko komplimente tudi doma delita, se nas ne bo tikalo!! Hahha

Objavljeno

Po moje nas bo 1000 do nedelje naslednjega tedna. :wink:

Pa izbral sm prvo možnost. :D

Objavljeno

Še kakšen dan 8) 8) -- sicer nas je bilo že zelo blizu danes, a sva s Codeinom malo počistila podvojene vnose...

Objavljeno

ja zdej jih je pa ze kr 992. Pomoje da folk misle da bo dubu ksno nagrado ce bo stevilka 1000 :D :D

Objavljeno
ja zdej jih je pa ze kr 992. Pomoje da folk misle da bo dubu ksno nagrado ce bo stevilka 1000 :D  :D

Nikoli se ne ve... kaj vse se lahko še zgodi...

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!