pajkica Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 http://www.motosvet.com/tabla/topic/35889-peskovnik-umetnice51/ Pozdrav! Igrajmo se! Naredimo SLIKOVNO DEŽELO... Pravila so preprosta. Vsak lahko prilepi samo ENO sličico v odgovor, brez teksta in nakladancije... samo sličica. Važno je le to, da se sličica na nek način navezuje na predhodno sličico... npr. tematska podobnost, barvna podobnost, oblikovna, idejna, znakovna, črkovna, časovna, politična... karkoli, le da je ideja zanimiva. daneb 1
MARE 65 Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Upoštevam utemeljeno "grajo" Pajkice, evo peskokop Umetnice... umetnica51 1
sayo Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Danes sem se peljal od Škofljice proti Igu in sem na marostu naletel na njivo mojih najljubših rož umetnica51 1
Damy Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 daneb, umetnica51, BIZIXXX in 1 other 4
Damy Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Me zanima a morajo biti fotke avtorske Ker potem je zadeva vsekakor bolj zanimiva ^_^ daneb 1
pajkica Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Me zanima a morajo biti fotke avtorske Ker potem je zadeva vsekakor bolj zanimiva ^_^ fak, sej vse piše če ti ni zanimiv pa temo ignoriri...majkemi a je loh vsaj ena brez sranja? in nepotrebnih besed? Pozdrav! Igrajmo se! Naredimo SLIKOVNO DEŽELO... Pravila so preprosta. Vsak lahko prilepi samo ENO sličico v odgovor, brez teksta in nakladancije... samo sličica. Važno je le to, da se sličica na nek način navezuje na predhodno sličico... npr. tematska podobnost, barvna podobnost, oblikovna, idejna, znakovna, črkovna, časovna, politična... karkoli, le da je ideja zanimiva. daneb 1
Damy Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 fak, sej vse piše če ti ni zanimiv pa temo ignoriri...majkemi a je loh vsaj ena brez sranja? in nepotrebnih besed? Pozdrav! Dej umiri se ti s tem svojim pitbiull akcentom. Če tebi kej ni kul, pa ignoriraj vprašanje! igorkr, motozajebant, daneb in 2 others 5
motozajebant Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Me zanima a morajo biti fotke avtorske Ker potem je zadeva vsekakor bolj zanimiva ^_^ fak, sej vse piše če ti ni zanimiv pa temo ignoriri...majkemi a je loh vsaj ena brez sranja? in nepotrebnih besed? Pozdrav! Igrajmo se! Naredimo SLIKOVNO DEŽELO... Pravila so preprosta. Vsak lahko prilepi samo ENO sličico v odgovor, brez teksta in nakladancije... samo sličica. Važno je le to, da se sličica na nek način navezuje na predhodno sličico... npr. tematska podobnost, barvna podobnost, oblikovna, idejna, znakovna, črkovna, časovna, politična... karkoli, le da je ideja zanimiva. Pajkica, v tvojem citatu Damy, nisem zasledil odgovora na njeno vprašanje??? Ti si ga??? Tudi tvoj post, je bil totalno nepotreben in smetenje.... sej veš kako pravijo, počisti pred svojim pragom.... Vsem prebirajočim in moderatorjem se iskreno opravičujem za smetenje, te sicer luštne teme, ki jo z veseljem "prelistam"... lp,mz Kmet2 in Damy 2
motozajebant Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Sam ste res debili. sej ponavadi je tako... ko človek nima konkretnega odgovora, začne žalit ljudi... za info, 3 poste na prejšnji strani si posmetila, pa na druge pizduliraš kaj se grejo.... svetnik si, ni kaj... da nam čist offtopic, nadaljujem s slikovno deželo in čudovito rožico... Kmetica2, Kmet2 in daneb 3
pajkica Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Aha. Pa dejmo vse zasvinjat. Kpk je fajn. Ampak mislim se zmer isto. A ti je tem zmankal za svinjat? Slikce nimam hvala k ste se eno temo unicl. Pamrtnjakovici debilni. daneb 1
motozajebant Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 Pozdrav! Igrajmo se! Naredimo SLIKOVNO DEŽELO... Pravila so preprosta. Vsak lahko prilepi samo ENO sličico v odgovor, brez teksta in nakladancije... samo sličica. Važno je le to, da se sličica na nek način navezuje na predhodno sličico... npr. tematska podobnost, barvna podobnost, oblikovna, idejna, znakovna, črkovna, časovna, politična... karkoli, le da je ideja zanimiva. fak, sej vse piše če ti ni zanimiv pa temo ignoriri...majkemi a je loh vsaj ena brez sranja? in nepotrebnih besed? Pozdrav! Igrajmo se! Naredimo SLIKOVNO DEŽELO... Pravila so preprosta. Vsak lahko prilepi samo ENO sličico v odgovor, brez teksta in nakladancije... samo sličica. Važno je le to, da se sličica na nek način navezuje na predhodno sličico... npr. tematska podobnost, barvna podobnost, oblikovna, idejna, znakovna, črkovna, časovna, politična... karkoli, le da je ideja zanimiva. Sam ste res debili. Aha. Pa dejmo vse zasvinjat. Kpk je fajn. Ampak mislim se zmer isto. A ti je tem zmankal za svinjat? Slikce nimam hvala k ste se eno temo unicl. Pamrtnjakovici debilni. uničevati si jo začela ti... in čisto v vsako temo utakneš svoj nos in začneš pametovati ljudem kok smetijo in oh in sploh, a ti nisi tudi malo boljša! in ja, jaz bom za razliko od tebe priznal, da sem po nepotrebnem spisal tri poste in posvinjal temo, ti žal nimaš toliko karakterja da bi priznala napako! In ne bom drugim pametoval, če sam počnem isto... tukaj se razlikujeva Pajkica... Mislim da te nisem v nobenem postu užalil, tako da bi te prosil da me tudi ti ne žališ...HVALA Kmet2, Damy in daneb 3
Kmet2 Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 uničevati si jo začela ti... in čisto v vsako temo utakneš svoj nos in začneš pametovati ljudem kok smetijo in oh in sploh, a ti nisi tudi malo boljša! in ja, jaz bom za razliko od tebe priznal, da sem po nepotrebnem spisal tri poste in posvinjal temo, ti žal nimaš toliko karakterja da bi priznala napako! In ne bom drugim pametoval, če sam počnem isto... tukaj se razlikujeva Pajkica... Mislim da te nisem v nobenem postu užalil, tako da bi te prosil da me tudi ti ne žališ...HVALA __tfmf_0xrim145gdyfl245zcdwcpa0_a22f6d04-52d4-4da8-ab61-284e6977869e_0_680.jpg Da te poučim k si še mlad mladenič. Ljudje začnejo neargumentirano žalit ko im zmanjka dejstev in argumentov za njihovo razlago,kar je največkrat tudi odraz njihove inteligence :glare: Zato se ne prepiraj in ne prepričuj prepričanega v svoj prav,škoda vsake tvoje sekunde!!!! motozajebant, daneb, mojamiska in 2 others 5
motozajebant Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 Da te poučim k si še mlad mladenič. Ljudje začnejo neargumentirano žalit ko im zmanjka dejstev in argumentov za njihovo razlago,kar je največkrat tudi odraz njihove inteligence :glare: Zato se ne prepiraj in ne prepričuj prepričanega v svoj prav,škoda vsake tvoje sekunde!!!! Se popolnoma strinjam s teboj Kmet! Saj vidiš, nekateri ne smetijo... Tudi v temi "Parkiranje motorja v tujini" napišejo odgovor "DOMA"... Smetiva pa sam midva :grim Kmet2 in daneb 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se