koda73 Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 (popravljeno) Pozdravljeni! zanimam se za nakup tega štirikolesnika: www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1819582 Zanima me, kako je kaj vzdržlijiv, ali naj vzamem športno ali delovno verzijo! Z njim ne nameravam nič extremnega, razen voženj po goznih cestah. Zanima me kakšni so kaj stroški registracije in zavarovanja? Ali mi priporočate kaj drugega! Hvala za vsa mnenja in predloge! Lp KODA73 Popravljeno Januar 26, 2008. Popravil koda73 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Marec 30, 2008 Deli Objavljeno Marec 30, 2008 Pozdravljeni! zanimam se za nakup tega štirikolesnika: www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1819582 Zanima me, kako je kaj vzdržlijiv, ali naj vzamem športno ali delovno verzijo! Z njim ne nameravam nič extremnega, razen voženj po goznih cestah. Zanima me kakšni so kaj stroški registracije in zavarovanja? Ali mi priporočate kaj drugega! Hvala za vsa mnenja in predloge! Lp KODA73 Link ne dela!!! Registracija je okoli 200€. Vzdrževanje pa ni pretirano drago če kaj ne stolčeš. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se