hrčo Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Sploh ne, je samo vprašanje kilometrov, ki jih bom tisti dan prevozil in ne prestal :D Glede na tvoje zdravstveno stanje, ne vem, če boš do takrat že OK za na motor :whistle: Že bežim :krneki:
avro Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 V to smer se tut naša ekipa vse bolj nagiba, vendar nisem hotel tega prej napisat, da drugim veselja ne ubijam. Vsi v MP, mi se bomo tacajt pa po praznih cestah fural :whistle: par tisoč motorjev v eno smer, trije pa v drugo. Bo zgledalo kot da ste se v Sloveniji zgubili :whistle:
BloodyShadow Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Kaj pa v primeru slabega vremena? :wacko:
motoristek Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 bomo pa pili v nedogled... :lol1:
SharpNinja Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Kaj pa v primeru slabega vremena? :wacko: Bo pač več placa za nas aborigine in nam ne bo treba že sred noči nastavlat gajbic na tabolš parkplace :evilgrin: .
70robert Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Kdo je že tiste pizze pekel, na velikonočni ponedeljek :grim Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil 70robert
ferek Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 ... hja Mirna Peč je res veličanstna... sploh prihod je vedno spektakularen... kot v partizanih, ko smo vkorakali v osvobojeno Ljubljano.. :grupni: . ...sem se pa lani spraševal, ko sem se zapeljal še malo naokoli, kaj se zgodi , če komu sredi tistih ciganskih naselij crkne moped, al pa zmanjka bencina? :kva2: ...definitivno bom tam! :rolleyes:
soncy Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 ... hja Mirna Peč je res veličanstna... sploh prihod je vedno spektakularen... kot v partizanih, ko smo vkorakali v osvobojeno Ljubljano.. :grupni: . ...sem se pa lani spraševal, ko sem se zapeljal še malo naokoli, kaj se zgodi , če komu sredi tistih ciganskih naselij crkne moped, al pa zmanjka bencina? :kva2: ...definitivno bom tam! :rolleyes: pa ne da se ciganov bojite? :lol:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 ... hja Mirna Peč je res veličanstna... sploh prihod je vedno spektakularen... kot v partizanih, ko smo vkorakali v osvobojeno Ljubljano.. :grupni: . ...sem se pa lani spraševal, ko sem se zapeljal še malo naokoli, kaj se zgodi , če komu sredi tistih ciganskih naselij crkne moped, al pa zmanjka bencina? :kva2: ...definitivno bom tam! :rolleyes: Če maš kaj železa si lahko brez skrbi! :yea1:
bmwslo Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Če maš kaj železa si lahko brez skrbi! :yea1: ... sicer jim pa moped daš :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Točno...Če ne ti pa še baker popukajo iz cingšpule dol! :naughty:
bartoljdamjan Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 ma kar še pa romov tiče bojo preč pomagal še čvička bojo ti not natočil šam kakšen kulu jm bo pa tut prav pršu šaj oni si sam mal spošodjo kva šte taki šej romi ne kradejo
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Sj ne kradejo...Sam sposodijo si pa ne vrnejo :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 ..pridem... Še sreča, da si povedal...
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 sm ravno gledou kasne mam plane za takrat....in kaze dobro :) ql ql :D
jegrmajstr Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 madona pohitet bo treba z delom če hočm bit gotov do 24.3. :kva2: če mi uspe, pridem :OK:
RHonda Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 ..pridem... če ne sam pa na zadnem zicu od kolega :worship:
Ni3ous Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Kdo je že tiste pizze pekel, na velikonočni ponedeljek :grim Ha ha, pizze so se pekle popoldne, med furco po žegnanju. Na Tolstem vrhu pr Pingotovih... Mislim, da si tut ti s kečapom okol letal :D Pa da bi blo letos vreme tut primerljivo. JA fajn smo se imel, ni kej. :bounce:
BloodyShadow Objavljeno Januar 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Kolk ljudi se pa zbere tam približno? :D
k0ci Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 mislim da je bilo lani 3000 samo motoristov, pa ne me za besedo držat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se