Skoči na vsebino

Cestna črno siva kronika

miran10

Priporočene objave

Če pa slabo vohaš kaj pa pol....

najbrž kasnej zavohaš drisko :D

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če pa driske ne zavohaš pa začutiš prijetno toplino :-D

Če pa driske ne zavohaš pa začutiš prijetno toplino :-D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdor ga voha ta ga spoha ...

ampak res .... js k ga u kombinezonu spustim, vseeno košeno seno zavoham, kar je bolj prijetno, kot tisto kar počasi prihaja oduspod ... zato pa mam ninđa rutko okol vratu, da mi ne pride v čelado .. ko še nism rutke nosu mi je vse v čelado pršl ... enkart me je tut policaj ustavu in k sm odpru čelado, je zihr mislu, da mi iz ust smrdi ... pa je kr reku ... aha .. ne voham alkohola, kr pejte naprej .. srečno vožnjo ... sm biu kr mau užaljen, pa vs sm biu ispraven :glare: .. vse bi mu pokazu .. tut črtico na gatah :glare:

:krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Perforirat kombinezon na pr(e)delu zadnjice. Ni Ninja zelena? Bo pa dim za njo. :kva2:

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da ste kr ornk zašli s naslova teme...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ravnokar sem se peljal po cesti Frankolovo -Stranice,skupina motoristov,eden na travniku ob cesti,predvidevam da Kawa (nekaj zelenega),motorist sedi in se drži za glavo,avto pa postavljen nižje v smeri vožnje,poškodovan prednji voznikov del,motor pa kar konkretno,upam,da je z motoristom vse v redu,ali pa kolker tolk,previdno vsi,ker vas je danes veliko na cesti,lp srečno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letos je pa kar pestro,skoraj vsak teden eden gre,to dragi kolegi motoristi ni v redu,pa še skoraj v vseh nesrečah kriv voznik-ca osebnega vozila.

Vsako leto hujše,pa kaj je narobe s tem folkom,da vozijo po nasprotnem pasu,a so vsi tko zatripani,da ne štekajo,kod vozijo,al so si te izpite,če jih sploh imajo,v preteklosti kupili na lepe oči!?!?

Pa sej ne pomaga nič,nobena opozorila,kazni,nič od nič,folk vedno bolj nestrpen v prometu.

Za zdaj sem brez motorja,trže se mi,ko vas gledam,kako uživate,ko se vozite skoz obalo,vsakemu posebej želim resnično varno pot,ko greste mimo mene,pa mi ob teh novicah nekako izpareva želja,da bi si nazaj kupil motor,ampak,ja,ne bom pustil,da ta želja izpari do konca in sem se že,ko sem delal izpit,sprijaznil,da če končam karijero na motorju,jo bom končal tam,kjer bom najbolj svoboden in vesel.Zdi pa se mi res izpod časti,da končam karijero zaradi res butastega folka,ki pojma nima o cestni kulturi in pravilih.

Počivaj v miru kolega motorist,ostali pa senzorje miljaužnt procentov vklopljene!!!

Popravljeno . Popravil kitekatus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letos je pa kar pestro,skoraj vsak teden eden gre,to dragi kolegi motoristi ni v redu,pa še skoraj v vseh nesrečah kriv voznik-ca osebnega vozila.

Vsako leto hujše,pa kaj je narobe s tem folkom,da vozijo po nasprotnem pasu,a so vsi tko zatripani,da ne štekajo,kod vozijo,al so si te izpite,če jih sploh imajo,v preteklosti kupili na lepe oči!?!?

Pa sej ne pomaga nič,nobena opozorila,kazni,nič od nič,folk vedno bolj nestrpen v prometu.

Za zdaj sem brez motorja,trže se mi,ko vas gledam,kako uživate,ko se vozite skoz obalo,vsakemu posebej želim resnično varno pot,ko greste mimo mene,pa mi ob teh novicah nekako izpareva želja,da bi si nazaj kupil motor,ampak,ja,ne bom pustil,da ta želja izpari do konca in sem se že,ko sem delal izpit,sprijaznil,da če končam karijero na motorju,jo bom končal tam,kjer bom najbolj svoboden in vesel.Zdi pa se mi res izpod časti,da končam karijero zaradi res butastega folka,ki pojma nima o cestni kulturi in pravilih.

Počivaj v miru kolega motorist,ostali pa senzorje miljaužnt procentov vklopljene!!!

Kaj je narobe???

MOBITELI ... SMSi... , kaj pa druzga!

Vsi buljo med vožnjo v ta sranja, včasih tega ni blo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Problem je v tem ker ni nobenih kazni oz so prenizke. Zato pa vse boli k.... in počnejo na cesti kar jim paše

V kateri državi pa ti živiš ?

Kazni so za napačne prekrške in omejitve hitrosti so prenizke, za prepočasno vožnjo pa ni sankcij.

Tako pa marsikdo pri 50 km/h misli, da lahko počne še 100 drguih reči in nezavedno vijuga po cesti.

Danes vsaj 10 do 15 takih primerov na sorazmenro kratki furi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kazni so za napačne prekrške in omejitve hitrosti so prenizke, za prepočasno vožnjo pa ni sankcij.

Tako pa marsikdo pri 50 km/h misli, da lahko počne še 100 drguih reči in nezavedno vijuga po cesti.

V kateri državi pa ti živiš....???? Dej poglej kaj je v Sloveniji poglavitni razlog za nesreče z smrtnim izidom. Prehitra vožnja in vožnja pod vplivom alkohola

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na našem asfaltu imamo previsoke omejitve.

Motoristi divjajo, to je dejstvo.

Poglej Avstrijo, ponekod 70 samo za motoriste.

Vedno več je tudi motoristov, motor lahko kupu vsak za jurja, dva, in vsak je premočen, tudi 50ps je raketa...

Potem pa še ulica in ekipa, ki sili v smrt

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tukaj mislim, da sem prečital, da je avto peljal po nasprotni strani ceste.... in spet smetimo .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

menda naj bi še bil mal nasekan zraven. torej nimaš kaj...nasekan po kontra strani. 

Trezen dan je vrzen stran...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Problem je v tem ker ni nobenih kazni oz so prenizke. Zato pa vse boli k.... in počnejo na cesti kar jim paše

Nobeden ne preganja teh čačkarjev telefonov ipd... vsak 5 na relaciji koper lokev mimo italije dnevno nekaj šari po njem ali se pogovarja in z levo po menjalniku... žmigavci so za okras itak...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj je narobe???

MOBITELI ... SMSi... , kaj pa druzga!

Vsi buljo med vožnjo v ta sranja, včasih tega ni blo.

Ja,to je res.Dva dneva sem se vozil po tej cesti in včeraj,ko sem se vračal iz Rogle,so mi na relaciji Stranice-Celje vsi tiščali v rit,večina s telefoni na ušesih,redkokateri ovinek po svojem pasu,večina vsaj tretjina avtomobila na drugem,nervozni,nihče ne zdrži omejitve v naselju do konca,ampak je treba prehiteti "počasneta" vsaj sto metrov pred koncem naselja.Danes se je za menoj peljala madam v belem polu iz Vojnika pa skozi celotno Celje,telefon na ušesih,vmes popravljanje frizure,ne vem,s katero roko je vozila,z možgani itak ni bila pri stvari(vožnji),ne razumem,folk vozi avtomobile za 15k eur ali več in ne uporablja prostoročnega načina,ki ga imajo že vsaka jajca ali pa si kupiš slušalko za 15eur!!!A mora zaradi takih neumnosti res vsake toliko nekdo umreti in pustiti za sabo kup žalujočih,res žalostno,tole danes me je konkretno pretreslo,pa čeprav ne poznam udeleženih in tega,kaj pravzaprav se je zgodilo in kdo je kriv.Sožalje svojcem in vsem kolegom,ki so bili ob nesreči zraven,nesrečnežu pa R.I.P
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V kateri državi pa ti živiš....???? Dej poglej kaj je v Sloveniji poglavitni razlog za nesreče z smrtnim izidom. Prehitra vožnja in vožnja pod vplivom alkohola

Aja,mislim da bo kr voznja po nasprotni strani prevladovala,vsaj v zadnjem času!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

menda naj bi še bil mal nasekan zraven. torej nimaš kaj...nasekan po kontra strani. 

zato pa jaz raje ne trošim alkota..sam sok,voda ala kufe..tut u avtu

Popravljeno . Popravil NinjaRider04
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drage kolegice/kolegi motoristi! Vceraj proti veceru sem se peljal z avtom proti krku cez kocevje in toliko neumnosti v eni uri se nisem videl v zivljenju pa ze nekaj casa tlacim zemljo, tako da sva bila z zeno zgrozena kaj se dogaja na cestah pri nas.Zacelo se je proti ortneku ko je nekdo z belim passatom pred mano prehiteval traktor orenk v skarje tako da sta traktor in nasproti vozeci kamion vozila po bankini kamion celo po kolickih. Potem stirje motoristi prehitevali kolono treh avtomobilov v desni nepregledni ovinek pri Stalcerjih.potem prehitevanje enga bedaka kolone avtomobilistov direkt skozi naselje Banja Loka kjer smo mi peljali normalnih 60km/h torej tudi nismo sli ravno po polzje.za konec pa se padec motorista v levem ovinku pri Marija Trost na sreco z njim vse v redu...ne vem kaj se to dogaja,en kup zivcnosti,norosti,samodokazovanja...kolegi motoristi pamet v glavo in v roke ker tako ne bomo dalec prisli oz nikamor...policaji pa bejzte na ceste delat kontrolo,nisem rekel kasirat ampak kontrolirat oz umirjat folk ce se sam ne zna...lp pa SRECNO!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm, a on padec pri Marija Trošt je bil pozno popoldan, tam med peto in šesto? Ko sem se v petek vračal z vožnje po jadranski magistrali sem naletel na dva motorista, ki sta stala pred enim bolj zaf*kanih ovinkov od Delnic proti Sloveniji, na drugi strani ceste pa en avto. Malo čudno se mi je zdelo, nisem se pa ustavljal ko ni bilo nikjer kakega trikotnika ali česa podobnega... Previdno po tisti cesti dol, je preko zime pridobila par grbin na zavornih točkah pred nekaj ovinki. Zna biti grdo, če prehitro pripelješ...

Drugače pa je glede na stanje (sranje) po cesah pri nas ta vikend spet neka čudna luna ali kaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drage kolegice/kolegi motoristi! Vceraj proti veceru sem se peljal z avtom proti krku cez kocevje in toliko neumnosti v eni uri se nisem videl v zivljenju pa ze nekaj casa tlacim zemljo, tako da sva bila z zeno zgrozena kaj se dogaja na cestah pri nas.Zacelo se je proti ortneku ko je nekdo z belim passatom pred mano prehiteval traktor orenk v skarje tako da sta traktor in nasproti vozeci kamion vozila po bankini kamion celo po kolickih. Potem stirje motoristi prehitevali kolono treh avtomobilov v desni nepregledni ovinek pri Stalcerjih.potem prehitevanje enga bedaka kolone avtomobilistov direkt skozi naselje Banja Loka kjer smo mi peljali normalnih 60km/h torej tudi nismo sli ravno po polzje.za konec pa se padec motorista v levem ovinku pri Marija Trost na sreco z njim vse v redu...ne vem kaj se to dogaja,en kup zivcnosti,norosti,samodokazovanja...kolegi motoristi pamet v glavo in v roke ker tako ne bomo dalec prisli oz nikamor...policaji pa bejzte na ceste delat kontrolo,nisem rekel kasirat ampak kontrolirat oz umirjat folk ce se sam ne zna...lp pa SRECNO!!!

Zaplemba motorja bi bila edina primerna kazen. Tudi jaz opažam eno samo divjanje.

Popravljeno . Popravil Snecer
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!