Skoči na vsebino

Cestna črno siva kronika

Priporočene objave

Objavljeno

Za 22-letnika usodna hitra vožnja

V četrtek nekaj pred 19. uro je v bližini Žalca zaradi prevelike hitrosti v prometni nesreči umrl 22-letni voznik.

Mladi voznik je na cesti od Petrovč proti Libojam zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubil nadzor nad vozilom. Začelo ga je zanašati, vozilo pa je bočno zdrsnilo na nasprotno stran vozišča. Z levim bočnim delom je nato trčil v osebni avtomobil, ki se je takrat pravilno vključil v promet in zapeljal nasproti.

22-letni voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, sovoznik in voznik avtomobila, ki je pripeljal nasproti, sta bila huje poškodovana.

INFO Link

Objavljeno

Noben pa ni še nič kometiral članek v današnjem delu,iz črne kronike,kjer piše da so oprostili povzročitelja prometne nesreče s smrtnim izidom,ki je bil pijan in vozil krepko prek omejitve,ter zapelju preko polne črte.Baje so nekaj zajebal v postopku in je vse padl v vodo.Zdej pa ne vem,al sem jest pr......,al pa z našim pravosodjem neki ne štima!Zdej mi bo eden fentu froca,pa se bo zmazu,kr tkole,pa jest ga ubijem ,pa še tistga sodnika zravn....!!!!V tej državi me je že mal strah žvet ratal,poštenjaki zmer nastradamo!!!!!!

Objavljeno

V Ljubljani umrl pešec

V nedeljo okoli 19.45 se je v Ljubljani na Tomačevski cesti zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

20-letni voznik osebnega avtomobila iz Ljubljane je trčil v 64-letnega pešca, prav tako iz Ljubljane, ki je prečkal cesto zunaj prehoda za pešce. Pešec je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl, voznik pa se je lažje poškodoval.

Po trčenju s pešcem je trčil še v osebni avtomobil, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Na njem pa je nastala le premoženjska škoda.

INFO Link

Objavljeno

V nesreči umrla 17-letna Koprčanka

V torek se je na cesti med Koprom in Vanganelom zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 17-letna Koprčanka.

Avtomobil, ki ga je vozil 21-letni Koprčan, je zaneslo na nasprotno vozišče, kjer je trčil v nasproti vozeči tovornjak. Mlada Koprčanka, ki je izgubila življenje, je bila sopotnica v avtomobilu.

Iz PU-ja Koper so sporočili, da je cesta zaradi nesreče popolnoma zaprta.

INFO Link

Objavljeno
V nesreči umrla 17-letna Koprčanka

Med drugim tudi motoristka :(

:cry:

Objavljeno
Ne, imaš čisto res! Ampak zakaj je tako? Že videno tudi na tem forumu. Naši niso nič krivi, oni pa vse. Kdo ima največjo potrebo po takem vpitju in pranju svoje krivde se pa ve.

Ko se pijani mulci razsujejo z avtom in je vaška tragedija, je kriva cesta.

Ko se isto razlima nekdo, ker je brez izpita in registracije peljal mimo modrega kombija, je kriva Policija.

Ko se sredi ravnine nekdo nastavi pred vlak, je kriva železnica.

Meni pa se zdi, da glavno krivdo nosijo kondomi. Očitno so bili naluknjani.

Jah, kar misli si mi prebral :) Dobro napisano ;)

Objavljeno
Zdej pa ne vem,al sem jest pr......,al pa z našim pravosodjem neki ne štima!Zdej mi bo eden fentu froca,pa se bo zmazu,kr tkole,pa jest ga ubijem ,pa še tistga sodnika zravn....!!!!V tej državi me je že mal strah žvet ratal,poštenjaki zmer nastradamo!!!!!!

Očitno ne razumeš osnov pravnega reda.

Zelo velik poštenjak ki takole opleta z besedo ubijem.

Objavljeno
Očitno ne razumeš osnov pravnega reda.

Zelo velik poštenjak ki takole opleta z besedo ubijem.

Ja, ga je kar za zaprt. Onemu ki je to naredil, pa mogoče pogojno ali pa nič. :angry:

Objavljeno

Malo z zamudo (mogoče že objavljeno):

Po nesreči jo je zbil avtomobil

Črna kronika, 25. februar 2008 17:15

Sevnica

V prometni nesreči na cesti med Trebnjem in Sevnico je umrla 29-letnica, ki jo je po prometni nesreči zbil drug voznik.

Nesreča se je zgodila v ponedeljek okoli sedme ure zjutraj, pred naseljem Tržišče, kjer je 29-letnica iz Sevnice na poledenelem predelu zdrsnila s ceste. Ženska se pri tem ni poškodovala in je prišla iz avtomobila.

Na pomoč ji je priskočil neki moški, takrat pa je v isti ovinek pripeljal 42-letni Sevničan, ki je začel zavirati. Tudi njega je zaneslo, izgubil je oblast nad vozilom in trčil v ponesrečenko. Za Sevničanko so bile poškodbe tako hude, da je kljub hitri pomoči zdravnika iz Sevnice umrla na kraju nesreče.

Objavljeno

V noči na soboto dve smrtni žrtv

Slovenske ceste so spet zahtevale dve življenji. V petek nekaj pred 19.00 je pri Dravogradu umrl 82-letni pešec.

Moški je cestišče prečkal zunaj prehoda za pešce. Vanj je trčilo osebno vozilo. Pešec je umrl na kraju nesreče.

Druga prometna nesreča se je zgodilo nekaj minut pred polnoči v Ihanu. 22-letnik je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v betonsko ograjo. Poškodbe so bile tako hude, da je umrl na kraju nesreče.

INFO Link

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Štajerske ceste vzele življenje

V sredo se je na glavni cesti med Slovensko Bistrico in Ptujem zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 41-letni moški.

Nesreča se je zgodila zunaj naselja Starošinci, ko je 41-letni voznik clia kljub zaviranju trčil v zadnji del avtomobila kia, ki je stal na cestišču in čakal nasproti vozeči tovornjak. 35-letna voznica je namreč nameravala zaviti levo, na lokalno cesto.

Po trčenju je prvi avtomobil (kio) odbilo naprej, voznika renaulta pa v levo, kjer je vanj trčil voznik tovornjaka. 41-letnik je na kraju nesreče umrl, 35-letna voznica kie in voznik tovornjaka pa sta bila lažje poškodovana.

INFO Link

Objavljeno

Črni prometni petek

V petek malce pred 18. uro se je na cesti Škofja Riža-Završje zgodila še ena prometna nesreča, v kateri je en človek izgubil življenje.

Kot so za MMC potrdili na OKC Ljubljana, je 56-letni voznik iz okolice Trbovelj iz neznanega razloga zapeljal na nasip, nakar ga je vrglo na drugo stran ceste v tam stoječo uto, nato pa je zletel v 100 metrov globoko globel. Med prevračanjem avtomobila je voznik padel ven. Zaradi poškodb je umrl na kraju nesreče.

To je bila v petek že tretja nesreča s smrtnim izidom. Najprej jo je na tirih v Ljubljani skupila 17-letnica. Nesreča se je zgodila malo pred 13. uro, ko je lokomotiva z enim vagonom med premikalno vožnjo proti Šiški zadela dekle, ki je prav takrat stopilo na peti tir železniške postaje.

Pri Novem mestu pa jo je skupil še 42-letni pešec, ki je bil na vozišču in ni uporabljal kresničke. Po cesti je nato pripeljal 58-letni voznik osebnega avtomobila, ki je pešca zbil, ta pa je na kraju nesreče zaradi poškodb umrl.

INFO Link

Objavljeno

Ceste spet terjale krvni davek

V petek zvečer se je na lokalni cesti Dravski dvor-Dobrovce zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

47-letni voznik osebnega vozila iz okolice Maribora je v bližini hiše na Kidričevi cesti 122 v Dobrovcah pripeljal v ostri levi ovinek. Ker je vozil z neprilagojeno hitrostjo, je ob tem izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar ga je zaneslo s ceste na levo in je trčil v drevo.

Pri tem se je 47-letnik tako hudo poškodoval, da je med prevozom v bolnišnico umrl.

INFO Link

Objavljeno

Cesta pri Ankaranu terjala nov krvni davek

V Ankaranu se je v soboto zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 50-letni voznik.

Voznik osebnega vozila iz Ankarana je vozil iz Bivja proti Ankaranu. Pri Sončnem parku je voznik zaradi neprilagojene hitrosti na mokrem in spolzkem vozišču izgubil oblast nad vozilom. Zaneslo ga je na levi prometni pas, tam pa je silovito bočno trčil v nasproti vozeči avtomobil.

Na kraj nesreče so takoj prihiteli reševalci, a je voznik zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Voznik in sopotnica v drugem vozilu nista bila poškodovana.

INFO Link

Objavljeno

Na Štajerskem ugasnilo življenje

Na avtocesti med Mariborom in Ljubljano je v prometni nesreči ugasnilo še eno človeško življenje.

V prometni nesreči, ki se je zgodila pri Slovenski Bistrici okoli sedme ure zjutraj, je umrl sopotnik v osebnem vozilu. Po prvih informacijah naj bi bil vzrok za nesrečo prehitra vožnja.

Povzročitelj nesreče je sicer vozil v smeri iz Maribora proti Slovenski Bistrici. V nekem trenutku je njegovo vozilo odneslo v odbojno ograjo, pri čemer se je avtomobil začel prevračati. Sopotnik v vozilu je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče.

INFO Link

Objavljeno

Morda kdo ve kaj več o današnji zgodnje popoldanski nesreči tik pred Slo. Bistrico (iz MB strani v samem klancu) v kateri je bil udeležen motorist. Predvidevam, da mu je moral negdo (iz smeri Ptuja) grdo odvzeti prednost. Kolikor sem lahko videl je Kawa Z750 za out. Močno upam, da jo je motorist odnesel bolje. Držim pesti.

Pozdrav izpod vinogradov!

Rocky B)

Objavljeno (popravljeno)
Morda kdo ve kaj več o današnji zgodnje popoldanski nesreči tik pred Slo. Bistrico (iz MB strani v samem klancu) v kateri je bil udeležen motorist. Predvidevam, da mu je moral negdo (iz smeri Ptuja) grdo odvzeti prednost. Kolikor sem lahko videl je Kawa Z750 za out. Močno upam, da jo je motorist odnesel bolje. Držim pesti.

Pozdrav izpod vinogradov!

Rocky B)

seem prišel na kraj nesreče tik po tem. Prednost mu je vzel motorist (mislim da yamaha R1 bela), v njega se je zaletel z Kawasakijom er6n.

motorista nista bila huje poškodovana, voznik yamahe je imel poškodovan spoden del noge (zlomleno ali kaj podobnega) nič hujšega, voznika kawasakija pa ga je malo bolelo nad bokom tako da sta dobro odnesla.

Lp

Popravljeno . Popravil shark90
Objavljeno

Kaj se je pa zgodilo v petek popoldne, ko je bila za nekaj časa zaprta regionalna cesta Pijava Gorica - Turjak.

Ravno sem prišel na stoječo kolono pred križiščem za Gradišče nad Pijavo Gorico kjer sem na hitro obrnil pred stoječo kolono. Nato so policisti že obračali voznike in jih napotili na obvoz za Kočevje čez Grosuplje.

Menda je bila prometna nesreča zelo grda obvestila pa sem preslišal.

Objavljeno

A kdo ve, kaj se je zgodilo med Razdrtim in Senožečami, na ovinku okrog kamnoloma? Udarila sta se dva motorista.

Objavljeno
A kdo ve, kaj se je zgodilo med Razdrtim in Senožečami, na ovinku okrog kamnoloma? Udarila sta se dva motorista.

midva sva pršla 5 min za nesrečo. Kot vem, 2 motorista, en avto.

Drugače pa so baje enga motorista z helikopterjem peljali v KC :(.

Upam da ni blo kaj hujšega

Objavljeno

kaj je bilo danes v bližini Trnovske vasi pri Ptuju? En avto cel skotan na travniku pa kup gasilcev in množica ljudi.

Objavljeno

Dve novi žrtvi naših cest

V nedeljo nekaj po 15. uri se je na lokalni cesti izven naselja Trnovska vas na Štajerskem zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom.

52-letni voznik osebnega avtomobila iz Spodnjega Dupleka je pred naseljem Trnovska vas zaradi neprilagojene hitrosti v levem ovinku zapeljal z vozišča. Vozilo se je večkrat prevrnilo, pri čemer je voznik padel iz njega. Pri tem je dobil tako hude poškodbe, da je okoli 17.30 umrl v ptujski bolnišnici.

To pa ni bila edina žrtev slovenskih cest v nedeljo, saj se je že zjutraj zgodila nesreča s smrtnim izidom pri Slovenski Bistrici. Umrl je sopotnik v osebnem avtomobilu.

INFO Link

Objavljeno

Piše danes v Dnevniku. Motorista sta se zaletela med seboj. 51 letnika iz Maribora, ki je vozil iz smeri Šenožeč je zapeljal v ovinku na nasprotni pas in trčil v motorista iz okolice Ilirske Bistrice.

Sem jaz tud vidu nesrečo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!