Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zanima me če kdo tuki gor igra golf, zanima me predvsem kje, pa če kdo ve za kak driving range na gorenjskem?

Pa kje kupujete opremo.

Objavljeno

ja igram kolikor mi čas in drugi hobiji dopuščajo. definiraj gorenjsko, igrišče in driving imaš na bledu, driving na brdu in še kaj se najde.

za opremo pa imaš 1000 trgovin pri nas in v okolici + internet. zelo je odvisno katero firmo kupuješ ker se ene splača kupit pri nas če dobiš popust, druge pa iz anglije ali zda.

Objavljeno
ja igram kolikor mi čas in drugi hobiji dopuščajo. definiraj gorenjsko, igrišče in driving imaš na bledu, driving na brdu in še kaj se najde.

za opremo pa imaš 1000 trgovin pri nas in v okolici + internet. zelo je odvisno katero firmo kupuješ ker se ene splača kupit pri nas če dobiš popust, druge pa iz anglije ali zda.

Super, Brdo mi bo kr v redu, ker itak za začetek rabim samo driving. Drugač sm pa čul dans neki ja, da se splača opremo kupit v zda, bom pa za štart probu s sposojenimi palicami, pa da pol vidm kaj in kolk sploh hočem.

Hvala za info

Objavljeno
Super, Brdo mi bo kr v redu, ker itak za začetek rabim samo driving. Drugač sm pa čul dans neki ja, da se splača opremo kupit v zda, bom pa za štart probu s sposojenimi palicami, pa da pol vidm kaj in kolk sploh hočem.

Hvala za info

prvo probaj zadevo, če ti je OK. potem vaja in naredi izpit. to je najboljše še naredit z sposojenimi ali nekimi poceni palicami (200-300€ komplet). šele potem si nabavi neke palice ko boš vedel kak stil igre in moč udarca itd. imaš in si zbereš temu primerno ker so velike razlike med palicami in če si kupiš napačne si stran vrgel denar.

Objavljeno
prvo probaj zadevo, če ti je OK. potem vaja in naredi izpit. to je najboljše še naredit z sposojenimi ali nekimi poceni palicami (200-300€ komplet). šele potem si nabavi neke palice ko boš vedel kak stil igre in moč udarca itd. imaš in si zbereš temu primerno ker so velike razlike med palicami in če si kupiš napačne si stran vrgel denar.

Super, pa za štart mogoč clo neki second hand vzamem.

Objavljeno
Zanima me če kdo tuki gor igra golf, zanima me predvsem kje, pa če kdo ve za kak driving range na gorenjskem?

Pa kje kupujete opremo.

Živjo,sem član Golf Kluba Ljubljana in kolikor si zainteresiran za članstvo-se mi javi...

Objavljeno
Super, pa za štart mogoč clo neki second hand vzamem.

Btw...a ne rabiš za resno igranje izpita, da sploh lahko greš na luknje? Za učne ure in izpit pa si palice lahko sposodiš v GK kjer opravljaš izpit.

Drugače sem pa sam član GK Mokrice.....sam še igram ne. Ni časa in izpita še :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!