ZaLLaR Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 kuhinja :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Januar 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Izvajalci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 OJOJ po izvajalcih sodeče bo spet ena pašta od EME.... :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Arrrrgh, not again. :headbang: Ampak mislim, da se mi bo fajn ratal v velikem loku ognit tega :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 rajš ne gledam nč keri bojo k nočem dons slabih novic :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Qrc,naj majo veselje. :grim Škoda se mi samo zdi davkoplačevalskega denarja,ki se porabi za takšne prireditve! :( Gledav pa ziher tega sranja ne bom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 A fak no, a je to ta vikend? Pa spet ne bom mogla gledat :cry: Kaj pa, če bi skenslala ***** :hmm: NOT :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Qrc,naj majo veselje. :grim Škoda se mi samo zdi davkoplačevalskega denarja,ki se porabi za takšne prireditve! :( Gledav pa ziher tega sranja ne bom! pod tole se tud jezst podpišem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Le še ena velika potrata denarja :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Poraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 »O, sancta simplicitas!« Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Že leta ne spremljam tega sranja. Kaj vse niso poslali tja, na tekmovanje,- od buzerantov do nosečnic. A jim še ni jasno, da ni važna glazba ali izgled, pač pa politika...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Mirna zelo izstopa :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 lahko rečem le tole: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) Če je to kar sem danes gledal (posnetek)... :SS :SS Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Men je bil pa kar všeč komad in izvajalka seveda. Gledal pa sem v seloti vse, sicer v oštariji. Mario je bil prav v redi :worship: . Sicer ne obožujem take glasbe ker sem bolj v rock/metal usmerjen ampak meni se je dopalo nimaš kej. lahko rečem le tole: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS dr.looney :alien1: Ah dej no, ne sprenevedanja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Rebeka :SS, ampak boljš k cgani... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 s tako pesmijo grejo na evrosong! za kozlat! spet se je dokazalo, da slovenci nimate posluha! :headbang: :alien1: :angry: :slap: :doze: mislim halo! meni sploh ni všeč, muflon babji pa tud ne. se mi zdi da ma več sreče ko pameti. langa je pa itak zakon! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 spet se je dokazalo, da slovenci nimate posluha! :headbang: :alien1: :angry: :slap: :doze: Kako nimamo posluha, saj za vsako Mađarico žvižgamo? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Butn butn :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Kako nimamo posluha, saj za vsako Mađarico žvižgamo? :huh: ja verjetno za vsako! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 ja verjetno za vsako! Az égen milliónyi csillag ragyog, de én mégis magányos vagyok. Nincs senki aki csillagom lehetne, nincs senki aki őszintén szeretne. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Az égen milliónyi csillag ragyog, de én mégis magányos vagyok. Nincs senki aki csillagom lehetne, nincs senki aki őszintén szeretne. :) persze :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Čestitam vsem, da še sploh vstrajate in gledate kaj takega. :worship: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se