Matori Hanzo Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 persze :P Kétségtelenül B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Kétségtelenül B) a ti mene mal na suho? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 a ti mene mal na suho? :unsure: Még soha. Istenhozzád :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Még soha. Istenhozzád :yea1: vej boš tij včasik vido istenhozzád! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 In kdo je tisti srečnež oziroma srečnica,ki nas bo zastopala v Srbiji? Nič nisem bil pozoren na to vročo novico! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Rebeka Dremelj - Vrag naj vzame ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Srbi nam bodo dali 12 tock, Hrvati pa nobene :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Ma boljš rebeka kt pa cigani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Rebeka Dremelj - Vrag naj vzame ;) Emo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Ja, in delavci Ema bojo pristali na cesti? :glare: Naj še mal delajo tiste kul rangle in piskre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Hojladri, hojladro. Nisem gledala. Ker je to pravo trpljenje. :unsure: So mi pa danes v službi povedali, da jih je bilo na trenutke sram, ko so buljili v tisto bedo na ekranu. A veste, Kitajci so bili stari mojstri. Med drugim tudi mučenja. Kapljica, pa še ena kapljica, pa še ena ... vedno na isto mesto ... in tako naprej, dokler glava pod kapljicami ni dobila občutka, da ji z dletom na živo prebijajo lobanjo ... in vsako leto znova je tale Ema prava reinkarnacija kitajskih mučilnih metod. A lahko davkoplačevalci tudi štrajkamo? Bljek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Hojladri, hojladro. Nisem gledala. Ker je to pravo trpljenje. :unsure: So mi pa danes v službi povedali, da jih je bilo na trenutke sram, ko so buljili v tisto bedo na ekranu. A veste, Kitajci so bili stari mojstri. Med drugim tudi mučenja. Kapljica, pa še ena kapljica, pa še ena ... vedno na isto mesto ... in tako naprej, dokler glava pod kapljicami ni dobila občutka, da ji z dletom na živo prebijajo lobanjo ... in vsako leto znova je tale Ema prava reinkarnacija kitajskih mučilnih metod. A lahko davkoplačevalci tudi štrajkamo? Bljek. Jaz štrajkam tako, da teh (kretenizmov) ne gledam. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Rebeka Dremelj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blackrider46 Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 ja lol kdo bo še slovence zastopal cigani !!!! :headbang: :headbang: pa dobr d niso zmagal !! vsaj ena pametna zmagala čprov pesm ni glih ampak sj bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvili Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Jebeš mi ne bomo nikol zmagal to je jasno sej gledajo samo še po državi ne pa po muski sploh pa nimamo nobenga dobrga izvajalca k bi lahko predstavlu konkurenco unim tm to je jasno to je moie mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se