Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jure čeprav ti v boksu ko sva debatirala nisem naroču da mi slikaš sina si ga vandar sigurno s predpostavko da je zaslužu nagrado za najatraktivnejši padec na dirki.Ve se kak je bil moj pritisk u žilah v tistem momentu ,ampak ko je vse šlo lepo naprej je vse OK. p.s. Dons ga bolijo vse kosti ,sam ne sam zarad tega padca ampak tud še zarad unih deset umes.Drgač pa čestitke vsem ki so se hrabro borili s to progo od prvega do zadnjega alal vam vera so včasih rekli. :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Jure čeprav ti v boksu ko sva debatirala nisem naroču da mi slikaš sina si ga vandar sigurno s predpostavko da je zaslužu nagrado za najatraktivnejši padec na dirki.Ve se kak je bil moj pritisk u žilah v tistem momentu ,ampak ko je vse šlo lepo naprej je vse OK. p.s. Dons ga bolijo vse kosti ,sam ne sam zarad tega padca ampak tud še zarad unih deset umes.

Ni za kej! Rad ustrežem, sploh, če je atraktivno. Hvala Iztoku, da je padu ravno takrat, ko sem ga imel "nanišanenega" :whistle:

Objavljeno

tanjuškin pridelek

post-18612-1211196306_thumb.jpg

post-18612-1211196334_thumb.jpg

post-18612-1211196362_thumb.jpg

Objavljeno

:ninja:

sam Tanjuška pa zdej z buško, kapo pa še potemnjeno poltjo izgleda ko ciganka :slap: :lol1:

I'm outta here :chase:

:krneki:

Objavljeno

Res ste carji, da ste zbrisali iz moje slike napis.

Zdej pa še prosim, da brišete sliko katero sem objavu.

Hvala.

Objavljeno

KAJ PA 125 SLIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :headbang: :evilgrin:

Objavljeno

Čestitke vsem tekmovalcem za vodne atrakcije... :D :OK:

Padcev je bilo mnogo, ampak Živko dobi posebno nagrado za najdaljši padec... :worship: Res se je dooooolgo drsal... No, kot berem, ni bilo zlomov ali drugih velikih nevšečnosti, :OK: modrice pa... no ja, meni je enkrat uspelo v isti dirki dvakrat podrsati desni bok na natanko istem mestu... :D Črnina je bila tam še precej časa.... :whistle:

Objavljeno

Bi se dalo dobiti kake slike tudi 125 razreda(ne mislim le Modica in Mlakarja temveč tudi ostalih)

Objavljeno
Bi se dalo dobiti kake slike tudi 125 razreda(ne mislim le Modica in Mlakarja temveč tudi ostalih)

Nekaj slik S125

post-570-1211291913_thumb.jpg

post-570-1211291921_thumb.jpg

post-570-1211291929_thumb.jpg

post-570-1211291952_thumb.jpg

post-570-1211291959_thumb.jpg

post-570-1211292098_thumb.jpg

post-570-1211292106_thumb.jpg

post-570-1211292117_thumb.jpg

Objavljeno

Nekje na začetku sezone se je ARTS hvalil z novimi dirkači v S1 ,vidim pa da je od vseh oblju ostala le legenda v pozitivnem smislu MARKO ŠKARJA.Kako je s tem nobenih uradnih informacij ni :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno
Nekje na začetku sezone se je ARTS hvalil z novimi dirkači v S1 ,vidim pa da je od vseh oblju ostala le legenda v pozitivnem smislu MARKO ŠKARJA.Kako je s tem nobenih uradnih informacij ni :whistle: :whistle: :whistle:

Res je; za ARTS bi moral v razredu S1 nastopati Alan Pfeifer, vendar se je iz osebnih vzrokov odločil, da letošnjo sezono še ne bo nastopal.

Pa drugo leto... saj je fant še mlad-še bodo prilike.

Objavljeno

Uf, takih, ki pa se zicu odrečejo je pa mal.

Osebni razlogi praviš.....nekam dostkrat uporabljena fraza zadnje čase na večih področjih.

Objavljeno

Salsa, a boma šla kam kej potrenirat SM?!?

Objavljeno

... :rolleyes: :naughty: :whistle: :naughty: :rolleyes:

post-570-1211405622_thumb.jpg

Objavljeno

Ja bova mogla, da konjiči ne bodo preveč živčni.....

Objavljeno
Jure čeprav ti v boksu ko sva debatirala nisem naroču da mi slikaš sina si ga vandar sigurno s predpostavko da je zaslužu nagrado za najatraktivnejši padec na dirki.Ve se kak je bil moj pritisk u žilah v tistem momentu ,ampak ko je vse šlo lepo naprej je vse OK. p.s. Dons ga bolijo vse kosti ,sam ne sam zarad tega padca ampak tud še zarad unih deset umes.Drgač pa čestitke vsem ki so se hrabro borili s to progo od prvega do zadnjega alal vam vera so včasih rekli. :worship: :worship: :worship: :worship:

stric živko ... rekord najlepšega padca v logatcu je pomoje še kr v mojih rokah :D ali pač? :D

... za osvežitev spomina :D

sodeč po slikcah ... je pista v logatcu že v suhem vremenu drseča, kaj šele ko je drž, tko da dobesedno citiram ici-ja alal vam vera!! ;)

Objavljeno
stric živko ... rekord najlepšega padca v logatcu je pomoje še kr v mojih rokah :D ali pač? :D

... za osvežitev spomina :D

sodeč po slikcah ... je pista v logatcu že v suhem vremenu drseča, kaj šele ko je drž, tko da dobesedno citiram ici-ja alal vam vera!! ;)

Ne dvomim ampak jaz sem govoril o tej dirki in ne o logaških padcih,tebe pa tle ni blo če se ne motim :whistle:

Objavljeno

kastaleto: Hlad, Nastran, Gomboc, Živko, Volčič :worship: :worship: :worship:

kakorkoli že, sem slišala, da je bilo kar pestro, ste pa carji :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
kastaleto: Hlad, Nastran, Gomboc, Živko, Volčič :worship: :worship: :worship:

kakorkoli že, sem slišala, da je bilo kar pestro, ste pa carji :worship: :worship: :worship:

Kak link do kakih rezultatov?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!