Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Na supermoto.si reklamirajo vožnjo g. Alana na "koperski progi" :alien1: :alien1: ta fant pa kot veliki talent še vedno ni odpeljal niti ene dirke v DP-ju :alien1: :alien1: .Zanima me ali nima motorja :whistle: (očitno ga ima če z njim snema progo)ali mu mogoče manjka nekaj med nogami :beer2: :beer2: :010 da ne gre na pravo pisto in med prave dirkače tako da bo celo življenje ostal najhitrejši in najboljši VAŠKI DIRKAČ

Al pa če se ne vtikaš v druge in ga pustiš, ma že svoje razloge, kakršnikoli že so!

Objavljeno

Če se ne motim je mel mal nesreče z aprilio pa se je premislil da letos še ne bo vozil dp, drugače pa njegova stvar pač.

Objavljeno

Kak ××××× si ti ici ej.

Mogoče nima denarja, niam motorja, nima jajc, a ni to čisto vseeno. Joj kako me pogreje to da začnete neki se v druge vtikat. Sam se tudi ne vozim po prvenstvih pa kaj to pomeni da me ne smejo snemat za nek portal na eni pisti? :headbang:

Objavljeno
Kak ××××× si ti ici ej.

Mogoče nima denarja, niam motorja, nima jajc, a ni to čisto vseeno. Joj kako me pogreje to da začnete neki se v druge vtikat. Sam se tudi ne vozim po prvenstvih pa kaj to pomeni da me ne smejo snemat za nek portal na eni pisti? :headbang:

Edino tisto odebeljeno mogoče :)

brez zamere hehe

Objavljeno
Edino tisto odebeljeno mogoče :)

brez zamere hehe

Ja in kaj to druge briga? Mogoče ima kake druge prepreke za katere ve on sam. A dirka zarad sebe al zarad vas?

Objavljeno

Kaj si živčn, meni je pač vseeno ali dirka ali ne, samo tebe malo provociram :)

Objavljeno

Eni ste res loleki, vsak ima pravico delati kar hoče, jaz sem ga parkrat gledal v Kopru in vozi zelo v redu, res da pozna progo že na pamet ampak vseeno. Vem da pred kratkim je treniral z tako aprilijo svx

http://img409.imageshack.us/img409/1994/8808qb2.jpg

zdej pa je preuredil hondo crf 450 iz kros v supermoto verzijo.

Ne vem pa kaj je narobe če je snemal en video, ter ga uploudal na internetno stran. Zgleda da eni res nimate kej delat in samo kritizirate druge. Bi bil prav vesel, da bi se naslednje leto udeležil državnega prvenstva ter premagal tiste, katere zdej tukaj pametujete. Pa brez zamere. :closedeyes:

Objavljeno

1. Gospodu Iciju odgovarjam:

- mogoče ni vozil, ker ni imel motorja do prejšnjega tedna :?

- mogoče zato, ker pač nimamo rezervnega motorja :?

- mogoče tudi zato, ker je imel letos vozil le nekaj ur treninga :?

- mogoče zato,...

Vsekakor pa velja: NI NEVAREN TISTI, KI NE VE, NEVAREN JE TISTI , KI VE NA POL.

BTW morda pa se reklamira KOPRSKA proga?

Objavljeno

Dej nehite se jebat OK? Motor, cajt, gnar,........ nima veze. Ne vem zakaj se tok razburjate zarad ene bedne stvari... lejte kokr jst vem... mislem po moji logiki. alan bi lohka pomojem kamot vozu. Ampak ne vem pa zakaj morajo vsi tok komplicirat zarad motorjev in vsega. Neki..... ne vem aprilio ful navit, fedre, motor iz svetovne, nevem kake bremze....... mislem vse to je čist brezveze no! preden tak motor narediš je že konec sezone! Ker vsi ste verjetno že potuhtal da se da s serijskem motorjam da celo zmagat ( v sloveniji sigurno )! poglejte Škarjo v Logatcu - serijski motor :worship: ! Pa Nastran k ma tut serijsk motor ( razen bremz, antihoping in malenkosti kokr jst vem )! Ampak treba se je znat pelat pobje. PELAT! Ne filozofirat! PELAT!!! če bi si kupl eno serijsko SXV pa antihoping not fuknil, kake bremze in to je to! Kaj pa še rabte za slovenijo no lepo vs prosm! :headbang: :wacko: ......."agregat iz svetovne"...... a vete zakaj se mu tko reče? ker ga na svetovni rabiš tuki pa NEEE!

PS:zdej se lohka pa naprej kregate.

Objavljeno
NASTRAN 10000% nima serijski motor!

Pa kua se ti norca delaš! Ti sploh ne veš kua sm mislu povedat nede? :angry: TO NI POINT! Sej vem de nima!!! Ampak hočm ti povedat DA NE PRETIRAVA tko kukr Pfeifer (brez zamere ampak res) k majo kao agregat s katerem vozijo na svetovnem prvenstvu. Mislem to je bolano. ne vem kaj ti bo. Ker...sploh.......mislem.......NIMAŠ KEJ NUCAT NO!!! NE POTREBUJEŠ OK? ( sploh pa za tisto stezo v kopru k se ne šalta višje kot v drugo )

ps: če bi dali Nastranu bilokateri serijski supermoto motor se stavim da bi vseeno zmagal. Upaj si rečt de dvomiš............. :fredy: pa ne mislim samo Nastrana, bilokateri drugi tut!

Objavljeno
Dej nehite se jebat OK? Motor, cajt, gnar,........ nima veze. Ne vem zakaj se tok razburjate zarad ene bedne stvari... lejte kokr jst vem... mislem po moji logiki. alan bi lohka pomojem kamot vozu. Ampak ne vem pa zakaj morajo vsi tok komplicirat zarad motorjev in vsega. Neki..... ne vem aprilio ful navit, fedre, motor iz svetovne, nevem kake bremze....... mislem vse to je čist brezveze no! preden tak motor narediš je že konec sezone! Ker vsi ste verjetno že potuhtal da se da s serijskem motorjam da celo zmagat ( v sloveniji sigurno )! poglejte Škarjo v Logatcu - serijski motor :worship: ! Pa Nastran k ma tut serijsk motor ( razen bremz, antihoping in malenkosti kokr jst vem )! Ampak treba se je znat pelat pobje. PELAT! Ne filozofirat! PELAT!!! če bi si kupl eno serijsko SXV pa antihoping not fuknil, kake bremze in to je to! Kaj pa še rabte za slovenijo no lepo vs prosm! :headbang: :wacko: ......."agregat iz svetovne"...... a vete zakaj se mu tko reče? ker ga na svetovni rabiš tuki pa NEEE!

Eh a si nor, to more bit vse menjan :trance_33_sleep:

Drugače pa pol lahko se tak špilaš ko imaš denar. Pa še tri dadatne motorje, če se slučajno kaj pokvari pa nevemkaj še vse :)

Ok, že grem :winkiss:

Objavljeno

Se kar strinjam z napisanim!

Objavljeno

Mogoče bo ispadlo za zagovarjam Alana ampak vsak ima pravico do izbire motorja. Verjetno res da v Sloveniji ni potrebe po takem motorju, vendar to še ne pomeni da nima pravice kupiti tudi takšen motor. Zgleda da oni so navezali stike z ekipo v2 racing. Tukaj imate njihovo ponudbo, katero sem jaz našel kot laik brez nobenih poznanstev. Italjani so itak znani po dobrih predelavah. Če imaš dovolj denarja ne vidim razloga zakaj nebi šel v to.

http://www.ultramotard.com/articoli/5046.html

Na začetku je imel motor ker je treniral z njim, verjetno se je malo pred sezono kej zalomlo in se je odločil preskočiti sezono. Zato je kupil novo hondo ter jo predelal in zdej bo sigurno imel motor za naslednje sezono, če se ne bo tudi zdej kej zalomlo. V končni fazi se lahko zgodi vsakemu, da mu motor zariba pred sezono in stroški so preveliki, da bi šel popravljat, čeprav za ta šport se ponavadi odločajo tisti katerim denar ni problem, ni pa vedno tako. Lahko pa je videl, da nima tako dobrih časov kot ostali in se je odločil še malo potrenirat. V končni fazi je to njegova stvar. Predpostavljam pa da vam gre bolj to na živce, da si je eden, kateri se ni še iskazal v s1 ali s2 klasi državnega prvenstva, šel v nakup tako extremnega motorja. Ko si je Škarja kupil vdb repliko, pa so vsi rekli waw, komaj čakamo da vidimo to raketo. Isto velja za Nastana, proti njemu nebi noben nič rekel, letos je dobil tudi on nov motor husqvarno rr, katero so sigurno še dodatno predelali pri podjetju zupin.

Objavljeno
...Ko si je Škarja kupil vdb repliko, pa so vsi rekli waw, komaj čakamo da vidimo to raketo. Isto velja za Nastana, proti njemu nebi noben nič rekel, letos je dobil tudi on nov motor husqvarno rr, katero so sigurno še dodatno predelali pri podjetju zupin.

Samo manjši popravek; Marko ni kupil motorja, dobil ga je od sponzorja.

Objavljeno

Da ne bo tole postala tema Nastran-Škarja-Aprilia....

Zanima me kaj je ta vikend za ena dirka v Italiji?

Objavljeno
Mogoče bo ispadlo za zagovarjam Alana ampak vsak ima pravico do izbire motorja. Verjetno res da v Sloveniji ni potrebe po takem motorju, vendar to še ne pomeni da nima pravice kupiti tudi takšen motor. Zgleda da oni so navezali stike z ekipo v2 racing. Tukaj imate njihovo ponudbo, katero sem jaz našel kot laik brez nobenih poznanstev. Italjani so itak znani po dobrih predelavah. Če imaš dovolj denarja ne vidim razloga zakaj nebi šel v to.

http://www.ultramotard.com/articoli/5046.html

Na začetku je imel motor ker je treniral z njim, verjetno se je malo pred sezono kej zalomlo in se je odločil preskočiti sezono. Zato je kupil novo hondo ter jo predelal in zdej bo sigurno imel motor za naslednje sezono, če se ne bo tudi zdej kej zalomlo. V končni fazi se lahko zgodi vsakemu, da mu motor zariba pred sezono in stroški so preveliki, da bi šel popravljat, čeprav za ta šport se ponavadi odločajo tisti katerim denar ni problem, ni pa vedno tako. Lahko pa je videl, da nima tako dobrih časov kot ostali in se je odločil še malo potrenirat. V končni fazi je to njegova stvar. Predpostavljam pa da vam gre bolj to na živce, da si je eden, kateri se ni še iskazal v s1 ali s2 klasi državnega prvenstva, šel v nakup tako extremnega motorja. Ko si je Škarja kupil vdb repliko, pa so vsi rekli waw, komaj čakamo da vidimo to raketo. Isto velja za Nastana, proti njemu nebi noben nič rekel, letos je dobil tudi on nov motor husqvarno rr, katero so sigurno še dodatno predelali pri podjetju zupin.

Mene osebno pa italiani še niso impresioniral s svojim predelavam. Po MOJEM mnenju znajo naredit samo "lep" motor, performanse pa močno dvomim no. Ampak to samo govorim iz iskušenj in kaj vidim. In če se ne motim je Saražinu ne dolgo po nakupu Yamahe crknil quickshifter, Pfeiferju je pa Aprilia zaribala ali nimajo motorja ali... ne vem no. No jaz sigurno ne kupim od nobenega Italiana motorja ker..... mi vse skupaj smrdi.

A veste kaj dirka je najboljši trening. Ti se lahka vsak dan voziš po koperski al pa ne vem kateri progi in "treniraš" pa boš še vedno kurac. Z dirkanjem si izboljšaš čas in pridobiš izkušnje. Non stop drkanje ene in iste proge je pa samo motor in bencin stran vržen.

Mah delajte kar hočete! Jaz sem že sit........

Objavljeno

Mene osebno pa italiani še niso impresioniral s svojim predelavam. Po MOJEM mnenju znajo naredit samo "lep" motor, performanse pa močno dvomim no. Ampak to samo govorim iz iskušenj in kaj vidim. In če se ne motim je Saražinu ne dolgo po nakupu Yamahe crknil quickshifter, Pfeiferju je pa Aprilia zaribala ali nimajo motorja ali... ne vem no. No jaz sigurno ne kupim od nobenega Italiana motorja ker..... mi vse skupaj smrdi.

Ma ti to resno ali se samo hecaš. Italjani ne znajo naredit dobre motorje. Ne bom nakladal, poglej si samo svetovno lestvico.

Lestvica supermoto s1:

1. Van den Bosch, Thierry Aprilia

4. Chareyre, Thomas Husqvarna

5. Chambon, Boris TM

7. Bidart, Sylvain Husqvarna

10. Lazzarini, Ivan Aprilia

s2:

1. Gozzini, Davide TM

2. Chareyre, A Husqvarna

3. Iddon, Christian Aprilia

4.Minutilli, Luca Aprilia

6. Delepine, Gérald Husqvarna

7. Beltrami, Massimo Aprilia

8. Mariani, Lorenzo TM

Pa Škarja in Nastran na kakšnih motorjih vozijo? Še dobro da si rekel, da si to izjavil na podlagi svojih iskušenj ter kar vidiš. E ja bo treba malo k okulistu ni kej. Pa brez zamere.

Aja rezultate lahko preveriš na tem naslovu.

http://www.supermotos1.com/reslists.aspx?ct=4&c=10

PS: Mogoče sem narobe razumel, samo ne vem kaj ima veze Yamaha od Saražina z Italjanskimi motorji, Yamaha je ja Japonec. :blink:

Fotopsanc imaš pohvale glede slik z moje strani, dobro si to ujel. :photo:

Objavljeno

Mogoče me nisi glih najbol zastopu. reku sm italianske PREDELAVE in ne MOTORJI. :headbang: Mogoče bi mogu pa TI k okulistu k ti branje ne gre tko dobr od rok. :blink: Vsakega k puznam da je kupu "po italiansko" predelan motor je neki crknil. Ne da bi imel kaj proti njim, ampak samo hočem povedat da mi njihove predelave niso všeč. To je moje osebno mnenje! ok? Tko de ti ni treba tuki neki za brezveze pizdit. K nism nič čez tebe reku.

ps: fotopšanc je drugač moja SESTRA,tko da je lahko samo dobro ujela fotografije. ( in ne ujel ) :photo:

Objavljeno

Še en pametnjakovič na forumu, ki mu nimaš kej. Ja imaš prav bo treba kupovat japonce ali avtrice katerim nikoli nič ne crkne. Za nick fotopšanc pa bi res lahko vedel da je ženskega spola, le kako sem se lahko zmotil :winkiss:

Objavljeno
AVSTRICE? Nemaram jih

JAPONCI SO ZAKON!

Vsak ima svoje mnenje, japonci so tudi zame zakon, nimaš probleme z servisi ter rezervnimi deli v Sloveniji, dobiš dosti dodatne opreme. Npr za Husqvarno mi je žal da na obali ni servisa. Najbližji je v Ljubljani ali Ilirski Bistrici. Japonci ter Ktm so me zelo razočarali v tej smeri, da njihove enduro ter kros različice niso naredili še supermoto verzije, kot sta npr. Husaberg ter Husqvarna. Tako da za dobit supermoto različičo porabiš vsaj 10.000 eurov, kar je za take velike znamke nedopustno. Glede motorja iz svetovne pa bom samo še nekaj rekel. Eni so mnenja, da kaj ti bo ta motor za Slovensko državno prvenstvo. Jaz razmišljam drugače. Tole Aprilijo sem enkrat videl v Kopru in ko čuješ glas tega motorja in vidiš kako gre, bi si želel čim več takih motorjev v našem prevenstvu. Vsaj meni je zgledalo da motor gre res dobro, žal časov nisem videl. Je pa res, da na progi v Kopru je ta motor neiskoriščen. (prekratke ravnice)

P.S: Če kdo rabi dober motor, Nastran prodaja svojo lansko Husqvarno.

LUCIFJEAR mogoče sem bil preveč napadalen, samo če bi vedel kaj vse italjani delajo za motorje, res ne bi izjavil da italjani ne znajo delat dobrih predelav in to na vseh področjih. Pri scooterjih so to predelave znamke (malossi, polini, top performance) za cestake da ne govorim, enkrat pejdi npr na sejem bike expo, pa boš videl kaj vse se najde tam. Kar se tiče dizajna pa ga ni čez Italjane to pa si že sam pogruntal. .)

Objavljeno

ja saj vem no. to je sam moj mnenje no. sej čez cestake pa polini kite nisem nič rekel. sam njihove supermoto zadeve mi niso všeč to je vse. vi se pa vsi neki razburjate.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!