Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Zgleda, da on pa ne bo evropski prvak, tko kot ostali Slovenci pred njim?

Objavljeno
Zgleda, da on pa ne bo evropski prvak, tko kot ostali Slovenci pred njim?

Ja to mi pa letos res ne bo uspel,ceprov se trudm saj za kaksen lep rezultat! ce si pa lih tolk pametn bi pa lahko vedu kaksna je bla takrat konkurenca,kakšna pa zdej!letos so probal tudi ostali slovenci v TORINU,kaj pa je blo?niso se kvalificerali!no ti je zdej jasno,kako je postati prvak letos al pa v letu 05 ali 06 ko je celo prvenstvo vozilo le 5 ali 6 tekmovalcev,gomboc je bil pa skupno četrti,prav tako kot na DP!jest sem mel takrat manj izkušenj pa sem bil vedno na stopničkah,s tremi odpeljanimi dirkami pa skupno 9,smešno ane!letos mi pa nikakor ne uspe na stopnicke pridt,upam da mi bo kmalu!

Objavljeno

Nastran, ne obremenjuj se zaradi takih komentarjev. Kdor pozna supermoto sceno itaq ve, iz kakšnega testa si, tko da sam tko naprej :OK: :yea1:

Objavljeno

zmeri so najbl pametni tisti, k še nikol niso bli na nobeni dirki, niti kot gledalec ... ampak tko pač je :)

se pa popolnoma strinjam z Juretom ;) samo tko naprej :worship:

Objavljeno
Nastran, ne obremenjuj se zaradi takih komentarjev. Kdor pozna supermoto sceno itaq ve, iz kakšnega testa si, tko da sam tko naprej :OK: :yea1:

Ja, sej v tem je fora ...

Objavljeno
zmeri so najbl pametni tisti, k še nikol niso bli na nobeni dirki, niti kot gledalec ... ampak tko pač je :)

:nono: don't go there

dirkat pa manj lapat..

Objavljeno

To nedeljo je v Hajdošah pri Ptuju dirka za DP!

Sam tok, da se pol ne bo kdo zgovarju, da ni prišel navijat, k ni vedu, da je dirka... :rolleyes: :naughty:

Objavljeno
Ja to mi pa letos res ne bo uspel,ceprov se trudm saj za kaksen lep rezultat! ce si pa lih tolk pametn bi pa lahko vedu kaksna je bla takrat konkurenca,kakšna pa zdej!letos so probal tudi ostali slovenci v TORINU,kaj pa je blo?niso se kvalificerali!no ti je zdej jasno,kako je postati prvak letos al pa v letu 05 ali 06 ko je celo prvenstvo vozilo le 5 ali 6 tekmovalcev,gomboc je bil pa skupno četrti,prav tako kot na DP!jest sem mel takrat manj izkušenj pa sem bil vedno na stopničkah,s tremi odpeljanimi dirkami pa skupno 9,smešno ane!letos mi pa nikakor ne uspe na stopnicke pridt,upam da mi bo kmalu!

Ma ne se sekirat! Vse kar smemo pricakovat, je da se boris po najboljsih moceh in vseakor SE boris kot lev! Samo tako naprej!!! :worship:

Janez

P.S: Zadnjic sem sel mimo tvojega kombija na cesti proti Vrhniki, pa mahal kt nor, bi se se kmal zlozu :))

Objavljeno

LP. Mene pa zanima kdaj se danes začne tekma v hajdošah za državno prvenstvo Supermoto? Upam da čimprej dobim odgovor...

Objavljeno (popravljeno)
LP. Mene pa zanima kdaj se danes začne tekma v hajdošah za državno prvenstvo Supermoto? Upam da čimprej dobim odgovor...

V Večeru je pisalo 12:15.

D.

Popravljeno . Popravil danci1973
Objavljeno

No kako je blo? Kako poročilo?

Objavljeno

Blo sončno, vroče .... Men je bla dobra dirka...

Kle je pa še ena posrečena slika :photo:

supermoto053nq5.th.jpg

Objavljeno
rezultati?

Maš že na amzs-ju

Objavljeno (popravljeno)

vem samo to da zaradi poškodbe prsta nisem mogel voziti in sem zadnji na lestvici :cry: :cry: :cry:

AMPAK mrtve štejemo PO VOJNI!!! :010

Popravljeno . Popravil luksy
Objavljeno

Dobr štarta Nastran, vidt je že tko da ima Husa ravn tolk manj konj da Aprilia nima za burek na štartu :lol1:

Objavljeno
Dobr štarta Nastran, vidt je že tko da ima Husa ravn tolk manj konj da Aprilia nima za burek na štartu :lol1:

Čista resnica...in že podatek, da je Škarja privozil prvo štartno pozicijo na tej progi z open motorjem je: :worship:

Objavljeno
Čista resnica...in že podatek, da je Škarja privozil prvo štartno pozicijo na tej progi z open motorjem je: :worship:

ja res ste dobri, letos boste celo državni prvaki... :whistle:

Objavljeno

kok sta srčkana, ko se pričkata :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!