Stric Burek Objavljeno Julij 25, 2008 Opozori Objavljeno Julij 25, 2008 Mi zna kdo kej povedat od tega motorja? Je v MB in mi je dokaj daleč, tako da nebi šel (spet) rad tja izvedet, da je to narjeno iz kosov iz 1. svetovne... Cena je dokaj nizka... http://www.avto---net/2004/motornaKolesa/o....asp?ID=2171142
boris22 Objavljeno Julij 26, 2008 Opozori Objavljeno Julij 26, 2008 Na tem naslovu imate par video insertov od naših sosedov hrvatov: http://www.phsupermoto.com/media.html
boris22 Objavljeno Julij 26, 2008 Opozori Objavljeno Julij 26, 2008 Husaberg Fs 570 2009 z novim motorjem. 450 kubična mašina je bila predstavljena na EICMA 07. Nekaj malega imate tukaj: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=357968 http://supermotard.dk/artikler/2009-husaberg-sm
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Zgleda, da on pa ne bo evropski prvak, tko kot ostali Slovenci pred njim?
supermotos1 Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Zgleda, da on pa ne bo evropski prvak, tko kot ostali Slovenci pred njim? Ja to mi pa letos res ne bo uspel,ceprov se trudm saj za kaksen lep rezultat! ce si pa lih tolk pametn bi pa lahko vedu kaksna je bla takrat konkurenca,kakšna pa zdej!letos so probal tudi ostali slovenci v TORINU,kaj pa je blo?niso se kvalificerali!no ti je zdej jasno,kako je postati prvak letos al pa v letu 05 ali 06 ko je celo prvenstvo vozilo le 5 ali 6 tekmovalcev,gomboc je bil pa skupno četrti,prav tako kot na DP!jest sem mel takrat manj izkušenj pa sem bil vedno na stopničkah,s tremi odpeljanimi dirkami pa skupno 9,smešno ane!letos mi pa nikakor ne uspe na stopnicke pridt,upam da mi bo kmalu!
Jure007 Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 Nastran, ne obremenjuj se zaradi takih komentarjev. Kdor pozna supermoto sceno itaq ve, iz kakšnega testa si, tko da sam tko naprej :OK: :yea1:
bOnZy Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 zmeri so najbl pametni tisti, k še nikol niso bli na nobeni dirki, niti kot gledalec ... ampak tko pač je :) se pa popolnoma strinjam z Juretom ;) samo tko naprej :worship:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 Nastran, ne obremenjuj se zaradi takih komentarjev. Kdor pozna supermoto sceno itaq ve, iz kakšnega testa si, tko da sam tko naprej :OK: :yea1: Ja, sej v tem je fora ...
Nagaya Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 zmeri so najbl pametni tisti, k še nikol niso bli na nobeni dirki, niti kot gledalec ... ampak tko pač je :) :nono: don't go there dirkat pa manj lapat..
bladzo Objavljeno Avgust 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 To nedeljo je v Hajdošah pri Ptuju dirka za DP! Sam tok, da se pol ne bo kdo zgovarju, da ni prišel navijat, k ni vedu, da je dirka... :rolleyes: :naughty:
jvalant Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Ja to mi pa letos res ne bo uspel,ceprov se trudm saj za kaksen lep rezultat! ce si pa lih tolk pametn bi pa lahko vedu kaksna je bla takrat konkurenca,kakšna pa zdej!letos so probal tudi ostali slovenci v TORINU,kaj pa je blo?niso se kvalificerali!no ti je zdej jasno,kako je postati prvak letos al pa v letu 05 ali 06 ko je celo prvenstvo vozilo le 5 ali 6 tekmovalcev,gomboc je bil pa skupno četrti,prav tako kot na DP!jest sem mel takrat manj izkušenj pa sem bil vedno na stopničkah,s tremi odpeljanimi dirkami pa skupno 9,smešno ane!letos mi pa nikakor ne uspe na stopnicke pridt,upam da mi bo kmalu! Ma ne se sekirat! Vse kar smemo pricakovat, je da se boris po najboljsih moceh in vseakor SE boris kot lev! Samo tako naprej!!! :worship: Janez P.S: Zadnjic sem sel mimo tvojega kombija na cesti proti Vrhniki, pa mahal kt nor, bi se se kmal zlozu :))
apr Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 LP. Mene pa zanima kdaj se danes začne tekma v hajdošah za državno prvenstvo Supermoto? Upam da čimprej dobim odgovor...
danci1973 Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 (popravljeno) LP. Mene pa zanima kdaj se danes začne tekma v hajdošah za državno prvenstvo Supermoto? Upam da čimprej dobim odgovor... V Večeru je pisalo 12:15. D. Popravljeno Avgust 3, 2008. Popravil danci1973
TomosRacing Objavljeno Avgust 4, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2008 Blo sončno, vroče .... Men je bla dobra dirka... Kle je pa še ena posrečena slika :photo:
kasti Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 No kako je blo? Kako poročilo? ARTS poročilo TUKAJ
luksy Objavljeno Avgust 5, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 (popravljeno) vem samo to da zaradi poškodbe prsta nisem mogel voziti in sem zadnji na lestvici :cry: :cry: :cry: AMPAK mrtve štejemo PO VOJNI!!! :010 Popravljeno Avgust 5, 2008. Popravil luksy
bladzo Objavljeno Avgust 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Tule si lahko ogledate štart druge vožnje v razredu S1 + S2 ----> http://www.motosvet.com/album/play.php?cid=284
gidl Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Dobr štarta Nastran, vidt je že tko da ima Husa ravn tolk manj konj da Aprilia nima za burek na štartu :lol1:
Izo Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Dobr štarta Nastran, vidt je že tko da ima Husa ravn tolk manj konj da Aprilia nima za burek na štartu :lol1: Čista resnica...in že podatek, da je Škarja privozil prvo štartno pozicijo na tej progi z open motorjem je: :worship:
gidl Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Čista resnica...in že podatek, da je Škarja privozil prvo štartno pozicijo na tej progi z open motorjem je: :worship: ja res ste dobri, letos boste celo državni prvaki... :whistle:
Nagaya Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 kok sta srčkana, ko se pričkata :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se