luksy Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Čista resnica...in že podatek, da je Škarja privozil prvo štartno pozicijo na tej progi z open motorjem je: :worship: s to kanto od aprilije je majstr za vozt samo škarja (vsaka mu čast)
salsa Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 (popravljeno) s to kanto od aprilije je majstr za vozt samo škarja (vsaka mu čast :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Avgust 7, 2008. Popravil salsa
Butnglavc Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 KTM Rulz :OK: Se strinjam :worship:
kasti Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 (popravljeno) KTM Rulz :OK: ..še posebej ko ga je segretega potrebno "zakurblat" :whistle: Popravljeno Avgust 8, 2008. Popravil kasti
twinga Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Pa je blo res vroče! :whistle: Se je že v soboto vidlo da je bil Marko odlično razpoložen, nam je večini naredu velik nasmešek na obrazu! :D Se je pa tud v nedeljo vidlo, da je Uroš en korak pred pred vsemi! Od vsega najboljš mi je pa blo, k je Silviy Gomboca nascal! Sem bla še do dons čiz brez glasa! Drugač pa čestitke vsem k smo do konca pršli!!!!!!!! A so kje kakšne slike, k moji so zlo šwoh posnetke naredil?
bladzo Objavljeno Avgust 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 KTM Rulz :OK: Verjetno lih dirke amaterjev nisi gledal... :whistle: :whistle: :whistle: Ti že veš zakaj si el. štarter montiral :whistle: :naughty: :rolleyes: :krneki:
NejcZ Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Kje je možno dobit takle ščitnik za izpuh?
MX_Peter Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Ena večja kovinska objemka dolžine obsega dušilca izpuha in kos vodne cevi prav tako dolžine obsega dušilca :) Objemko odviješ do konca in nanjo natakneš cev, vse skupaj pa priviješ na izpuh, kot kaže tvoja slika :)
NejcZ Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Hoho, same dobre ideje :worship: Grem takoj jutri probat kaj se da narediti :whistle: Pa bom kar tukaj še vprašal. Na Tomosu sem malčej uničil akrapoviča. Ubistvu so za zamenjati samo objemke ki lonec držijo skupaj, ostalo je na srečo celo. Pri Akrapoviču so mi rekli da lahko objemke dobim v vseh trgovinah ki prodajajo njihove izpuhe, a vseeno, kjerkoli vprašam, pravijo da to ni mogoče. Kak predlog?
Stafuc Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 (popravljeno) Ena večja kovinska objemka dolžine obsega dušilca izpuha in kos vodne cevi prav tako dolžine obsega dušilca :) Objemko odviješ do konca in nanjo natakneš cev, vse skupaj pa priviješ na izpuh, kot kaže tvoja slika :) ja sam pri keri temperaturi se pa zacne cev topit? :D Popravljeno Avgust 10, 2008. Popravil Stafuc
MX_Peter Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 ja sam pri keri temperaturi se pa zacne cev topit? :D A imaš to gor namontirano, da veš da se dejansko topi? Ko boš imel, pa pridi nazaj in povej kaj se je zgodilo :closedeyes:
reXton Objavljeno Avgust 10, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2008 Pa kupiš toplovodno cev. Nekatere vem da zdžijo tudi čez 200°C. Na loncu pa temperatura ni niti 100°C
ici Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Malo pozno ampak od srca slike Ptuj na :http://fotopsanc.files.wordpress.com/2008/08/dsc_0234.jpg
Stafuc Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 A imaš to gor namontirano, da veš da se dejansko topi? Ko boš imel, pa pridi nazaj in povej kaj se je zgodilo :closedeyes: Nimam namontirano pa tud nevem a se topi samo predvidevam da bi se navadna cev zacela topit :trance_33_sleep:
twinga Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 A gre kdo v Greinbach???? Si mal kocine pokonc postavlat!!!!!
luksy Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 A gre kdo v Greinbach???? Si mal kocine pokonc postavlat!!!!! a me vzamete sabo :naughty:
ici Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 A gre kdo v Greinbach???? Si mal kocine pokonc postavlat!!!!! SLO zastopa :Nastran,Gomboc,Habat Jan ,Živko...in mogoče še kdo?
twinga Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 SLO zastopa :Nastran,Gomboc,Habat Jan ,Živko...in mogoče še kdo? No super!!! Si pridemo glasilke ohromet!!! Sam neki me zanima, kako zgledajo boksi? Kaj se lahko sprehajaš kjer se hočeš? A če karto kupiš na vhodu, lahko prideš v bokse? Men jo je sicer Aleš oblubu, tako da skor 99% da prideva! Kdaj greste pa vi že kej gor? Pa kakšen spored dogodkov obstaja? Lepo trenirajt do nedelje!!!!!
ici Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 No super!!! Si pridemo glasilke ohromet!!! Sam neki me zanima, kako zgledajo boksi? Kaj se lahko sprehajaš kjer se hočeš? A če karto kupiš na vhodu, lahko prideš v bokse? Men jo je sicer Aleš oblubu, tako da skor 99% da prideva! Kdaj greste pa vi že kej gor? Pa kakšen spored dogodkov obstaja? Lepo trenirajt do nedelje!!!!! odhod je v petek spanje na soboto in ta dan že polno s treningi.Menim da so boksi standardno odprti pri nas je pa klasika vedno dovolj hrane in pijače sam javte se!! :worship: :worship:
twinga Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 odhod je v petek spanje na soboto in ta dan že polno s treningi.Menim da so boksi standardno odprti pri nas je pa klasika vedno dovolj hrane in pijače sam javte se!! :worship: :worship: thanks!
Capone Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 FANTJE DOBR PELTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gidl Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 prva vožnja EP open v Greinbachu...
MX_Peter Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 Takole Hlad v prvi vožnji 4. :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se