Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

ka pa če bi mogoče probu sam doma kej?

:naughty: :naughty: :naughty:

Da ti ne bo slučajn kolega reku, da se zdej kombinezoni na hrbtu z zadrgo zapirajo pol bi pa ti tak kekec z obrnjenim okol hodu....

Popravljeno . Popravil salsa
Objavljeno

Težko odgovorit? Pač sprašujem zato da ne hodim brezveze drugih škornjev gledat ker lahko "navadne" že dobim takoj.. dobr, bom pa šol probat če je tok težk odgovorit :)

Objavljeno

Si pa res kekec....

Objavljeno
Eno vprašanje :whistle: Zanima me če pašejo skupaj usnjen kombinezon z drsniki na kolenih in supermoto/kros škornji? Je kdo vozil tako? Skrbi me da bi zadeva kje žulla :unsure:

Vozil sem 2 leti s kombinezonom z drsniki! Drsnikov še dol nisem dal. Torej to ne bi smelo predstavljati problema. V kolikor bi rad tekmoval in se ti zdi oprema draga, poglej malo kaj se kej rabljenega prodaja!

Objavljeno

A bo letos klasa S1 kaj bolj množična od lani :whistle: ?

Objavljeno (popravljeno)
Vsi pogoji so napisani tule: pogoji za pridobitev licence

Ja, pregledal. Edini popust za "rekreativce" je torej da jim ni treba biti član AMZS in da jim ni treba delat EKG na zdravniškem pregledu. Vsa ostala procedura je pa ista (članstvo v klubu, zdravniški pregled, opravljen tečaj in preizkus znanja, vloga za izdajo licence, zavarovanje za celo sezono,... ) in jo je treba opraviti vsaj mesec pred prvo dirko! Torej ne bo možno med sezono priti na eno ali dve dirki, opraviti formalnosti pri prijavi in iti odpeljat. Sedaj pa tudi jaz ne vidim več smisla rekreativne klase!

Popravljeno . Popravil GUMY
Objavljeno

Saj mogoč bo pa kaka čevapčič-kranjska dirka kje :hmm: :beer2:

PS. kk pa kej familija??

Objavljeno
A bo letos klasa S1 kaj bolj množična od lani :whistle: ?

itak! nastran, bo namreč po tri pozicije v posamezni dirki vozil!!!

Objavljeno
itak! nastran, bo namreč po tri pozicije v posamezni dirki vozil!!!

haha! :worship: :)

Objavljeno
Vozil sem 2 leti s kombinezonom z drsniki! Drsnikov še dol nisem dal. Torej to ne bi smelo predstavljati problema.

Isto... vendar samo eno leto... :) Nobenih težav s CH kombinezonom in SM škornji.

Objavljeno
Klasa amater sploh ni več tisto kar predstavlja to ime! Je le ena od klas, ki se bodo vozile to sezono. To je zdaj klasa za tiste, ki niso dovolj pogumni za v S1 in S2 in bi radi dirkali na nekoliko nižjem nivoju.

Škoda za "pravo" amater klaso, ki se ni ohranila in je privabljala prav vse, ki so imeli motor in željo po dirkaškem vikendu.

Če sem prav razumel, bo KBM racing priredil na svoji dirki KBM pokal, v katerem ne bo nobenih omejitev!

se strinjam, počasi uspeva zvezi uničit še to panogo, supermoto namreč!

Objavljeno

Ja bolj zjebana že ne more bit,saj najbolši ne vozjo več,al pa vozjo pod drugimi zastavami,tko da.... :cry: :ninja:

Objavljeno
Klasa amater sploh ni več tisto kar predstavlja to ime! Je le ena od klas, ki se bodo vozile to sezono. To je zdaj klasa za tiste, ki niso dovolj pogumni za v S1 in S2 in bi radi dirkali na nekoliko nižjem nivoju.

Škoda za "pravo" amater klaso, ki se ni ohranila in je privabljala prav vse, ki so imeli motor in željo po dirkaškem vikendu.

Če sem prav razumel, bo KBM racing priredil na svoji dirki KBM pokal, v katerem ne bo nobenih omejitev!

To pomeni, da greš ti letos v S1 :naughty: :worship:

Objavljeno

Z veseljem bi šel v S1, a v tem trenutku si tega ne želim privoščit (predvsem zaradi časa)!

Letos ne bom tekmoval, vozil se bom le za zabavo...

Objavljeno

torej za nastopit z 125cc 2T obvezno  delat licenco za 1 dirko al za celo leto in vozit S3!!!???? :headbang:

zmiraj večji KU**C je to....komaj se začne neki razvijat oni že zavirajo na vse možne načine :trance_33_sleep:

Objavljeno (popravljeno)

Nicky Hayden v akciji na Hondi od McGratha....so se bratje zabavali na SM motorjih.

post-1102-1202370870_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil salsa
Objavljeno

Ima kdo kontaktno številko od lastnika proge v Izoli? oz. ali se bo kdo jutri vozil? ... vreme bo prijetno za kakšen trening

Objavljeno

Gidl zdej bo pa spet Izo dal mal lekcije.....mene ja na polno nazadnje oglodal, ko sem podobno izjavo napisu o zvezi in kam gre SLO SM.

Se je v zadnjih letih hudo izobrazu......

Objavljeno (popravljeno)
Se je v zadnjih letih hudo izobrazu......

Se že trudim otresti slabih navad...

...moraš pa priznat, da vsaj ne komentiram stvari, ki jih ne poznam :naughty:

Popravljeno . Popravil Izo
Objavljeno

vsak ima svoje mnenje, tako ti Salsa kot Izo in s tem ni nič narobe.

Je pa res da je lahko zgodba o eni in isti stavi popolnoma različna in zelo verjetno tudi resnična, seveda pa je važno iz katere perspektive jo gledaš.

Jaz vedno poskušam iz svoje gledat, zato velikokrat prihajam navzkriž z uradniki. (beri vsemi ki imajo kakršno koli vezo z AMZS in organizacijo supermto dirk)

Spet drugi kimajo in se z njimi strinjajo, jaz take gledam kot ljudi ki si nabirajo pike pri "uradnikih" ali pa nimajo izdelanega svojega mnenja in potem kar po defoltu kimajo.

Zanimivo pa da se z vsakim posameznikom "uradnikom" odlično razumem in vsak od njih z menoj ko se menimo kaj bi lahko bilo bolje in tako naprej.

Vendar ko ti ljudje stopijo skupaj da bi nekaj popravili, zasrjejo še tisto kar je bilo dobro!

Pa ne bi zdej našteval kaj vse se da spremenit brez dodatnih stroškov v prid voznikom in niti malo ne v škodo bilokomu drugemu.

Jaz osebno ne vidim nekega napredka v zadnjih štirih letih, in v trenutku ko ni napredka gre stvar samo še navzdol. Slovenski SM gre že od prvega leta naprej samo navzdol!

In spet če pogledate stvar iz drugega kota so razmere popolnoma zadovoljive.

Imamo več kot deset voznikov v vsaki klasi (približnji podatki od lani, SM 125 štejem skupaj), kar je za drzavo z dva miljona prebivalcev fantastično.

Imamo že dva evropska prvaka.

Imamo vrhunskega tekmovalca v SP

Imamo šest tekm za DP

Imamo celo tri proge za SM, + še ena ki bo baje na Vranskem in baje da celo na cvičkodromu

Imamo solidno reprezentanco za pokal narodov in še marsi kaj imamo...

To so za nekoga ki sedi za mizo in ogleduje številke odlični rezultati.

Objavljeno

Zavračam mnenje, da se že po defoltu strinjam z AMZS. Ne, tudi jaz nisem zadovoljen z našo krovno organizacijo. To se ve. Verjetno tudi nikoli ne bom, saj sem vendar v opoziciji...

Je pa skrajno nekorektno, da nekateri komentirajo stvari, ki jih ne poznajo. Ta ali katerikoli drug forum je za to tudi neprimeren, za take debate imamo sestanek na AMZS.

In zakaj taki sestanki niso plodni?

1. najhujših brihtolov in kritikov ni nikoli na sestanek, še najmanj pa ljudi tipa Salsa, ki sem ga od začetka supermota v Sloveniji videval samo prvo leto na dirkah, potem pa samo še enkrat s skupino navijačev v Varanu...in potem tak človek suvereno komentira sceno, halo?! Nekateri pa se skrivajo za svojimi nicki po forumih, marsikdo ima celo po več nickov in veselo zlivajo gnojnico...mislim, fuj!

2. tisti ki pa pridemo, dvignemo roko, jasno in glasno povemo svoja mnenja in predloge pa smo z lahkoto utišani. Zakaj? Pride nas 15, mogoče 20...in tudi če bi nas bilo 100, nima veze! Toliko kot nas je, toliko je različnih interesov. Med sabo smo ne enotni in vsak skrbi samo za svojo rit. Veterani se spomnite, da sem organiziral sestanek pilotov v Ljubečni z namenom, da poenotimo stališča in se organiziramo v neko vrsto sindikata, da bomo lahko preko svojega predstavnika zastopali svoje interese preko cele sezone. In kaj se je zgodilo? Polom. Iz zgoraj navedenih razlogov. Smo ovce in te so zato, da se strižejo...

Prenašam komentarje Gidla pa čeprav se sliši, kot da brez njega Armstrong nebi nikoli stopil na luno, Akrapovič pa bi delal piksne za barvo namesto izpuhov....je pa nekaj naredil za ta šport, medtem ko Salsa & co...sorry, go home!

In ne, ni za vse naše težave kriva AMZS, kot tudi ni zaslužna za vse naše uspehe!

Objavljeno

Organizacija sestanka gor al pa dol, dokler iz tvojih ust letijo izjave tipa: za njega bi pa blo bolš, če bi ostal doma, je nekaj narobe, še sploh, če si želel biti predstavnik dirkačev.

Bil sem le na enem sestanku, kjer je takratni evropski prvak Hlad predlagal spremembe glede

pregledovanja motorjev pred dirko.

Povedal je kako je v Evropi, pa je sledil odgovor: Tako je v Evropi, pri nas je pa drugače. In kje je tu sprememba????

Objavljeno
Organizacija sestanka gor al pa dol, dokler iz tvojih ust letijo izjave tipa: za njega bi pa blo bolš, če bi ostal doma, je nekaj narobe, še sploh, če si želel biti predstavnik dirkačev.

Bil sem le na enem sestanku, kjer je takratni evropski prvak Hlad predlagal spremembe glede

pregledovanja motorjev pred dirko.

Povedal je kako je v Evropi, pa je sledil odgovor: Tako je v Evropi, pri nas je pa drugače. In kje je tu sprememba????

Za našega predstavnika sem takrat predlagal Gumyja, če se spomniš?!

Letos sem tudi jaz predlagal spremembe glede pregledovanja motorjev pa sem dobil odgovor, da to pri nas ne more biti drugače, kot je v Evropi...?! Hudič ga vedi zdaj...

Spremembe? Hm...Butnglavc, ne vem. Zdi se mi neresno spremembe pričakovat, če vsaj ne poizkusiš nanje vplivat. Potem vsaj razmišljajo nekateri o tem...

...recimo:

MK Kamnik je pred leti želel organizirati dirko v Kamniku. Od odgovornih sem dobil apriori odgovor, da tam dirke ni mogoče izpeljati. Čez dve leti je točno tam izpeljal dirko Sitar z ekipo. In to najlepšo v moji karieri. Sem imel kaj pri tem? Ne vem, mogoče pa. V bistvu je to vseeno, dobili smo tisto, kar smo želeli...in še bi se tega našlo!

Sicer pa, nima se smisla zapletati v tovrstne debate, ker tule itak ne bomo nič rešili...

Objavljeno

Izo js sem hodil na te sestanke ko si se še ti po Sloveniji kazal s cestakom in kitil s svojimi doma narejenimi rori tako da bi te prosil, da se najprej prepričaš, kdo je kje kdaj bil, pol pa vklop možgane preden odpreš svoja glasna usta.

Že ko si prvo SM dirko pelu na Ljubečni si mislu, da lahk na silo zmagaš s sposojenim motorjem. Če si pozabu te bom spomnu, kako si me na silo z 2. mesta ven porinu, ko si naravnost uletu s preveliko hitrostjo v ovink.

Tut ko si od prvaka motor kupu si mislu, da si pa kr prvak zdej in se delu enake napake, bil si parkrat na dirkah opozorjen s strani komisije, parkrat si jih pa od najbolj razgretih tut skor fasu za svoje storjene bedarije po nosu.

Pa se še zmeri nisi nč naučil iz tega.

Tut zdej, ko si kao predstavnik ekipeti ti gre delo nekak ponesrečeno od rok.

Je pa zanimivo nekej, da se skozi srečuješ s konflikti, kjerkoli in v katerikoli sredini se pojaviš.

Mogoče bi se mogu bolj delavnce pa zvitih felg držat kot pa velepametovat tuki na netu.

PS: če nimaš res konkretnga odgovora raj ne napiš ničersar, ker smetil si dost!!!

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

A tooo te matra Salsa, Ljubečna?! :grrr

Jah takle mamo...tvoj očka je bil res velik dirkač, sine pa...cmeravi Kalimero :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!