Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Medici so ponudili baje skoraj serijsko SXV 5.5 - montiran je bil še celo serijski izpuh, ki ustreza EURO 3 normam.

Njegov rezultat je glede na navedeno še toliko boljši; ali pa je tako kot Mlakarjev Mario Špinel, "pojel nekaj zares močnega". :naughty:

Sicer pa čestitke Urošu za 2. mesto! :worship:

No, mene bolj čudi to, da se čudiš, kako se je Medizza dobro peljal. Sej on se zmer dobro pelje, pa ne glede na to na čem sedi. Itaq ga vidiš v celi sezoni na različnih motorjih. Tisto kar mu v ekipa pač dajo. Očitno se ni oženil z nobeno znamko.

Tole o "skoraj" serijskem motorju je pa tudi malo bosa. "Skoraj" serijski so vsi!

Objavljeno

Prilagam čase prve vožnje - bi dal tudi drugo, vendar so mi poslali prazen list :oops:

Ko mi jo pošljejo, jo posredujem...

s1___alp_1.pdf

Objavljeno

Tisti ki dirkate z tomosi.. pri večih sm že opazil da imate te karbon style nalepke brez napisov. Kje bi jih lahko dobil v digitalni obliki (vektorski)? Da jih uredim in stiskam takšne kot so meni všeč :) Hvala :winkiss:

Objavljeno

Berem tole in vidim, da Izo cist u vsakega skocis, ki ne da izjave, da bi bla teb vsec.

Se bos mogu mal skulirat.....drugac te bo infarkt. B) B) B)

Objavljeno
Berem tole in vidim, da Izo cist u vsakega skocis, ki ne da izjave, da bi bla teb vsec.

Se bos mogu mal skulirat.....drugac te bo infarkt. B) B) B)

Kaj je Salsa, spet nimaš kaj počet? :naughty:

Ti pa (vam) čestitam za lep rezultat v Daytoni!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

zatišje pred nevihto :evilgrin:

Objavljeno

Ja res je bilo zdaj nekaj zatišja...Ta vikend se dogaja v Budimpešti dirka za pokal Alpe Adria.

Kolikor je meni znano, slovenske barve zastopajo Nastran, Živko, Habat (Jan)...

Mogoče še kdo???

Objavljeno

A je mogoče to od šterna bivši motor :hmm:

Objavljeno
A je mogoče to od šterna bivši motor :hmm:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

V nedeljo se je Michael Schumacher preizkusil na motorju v dirki razreda KTM. Schumi je v Misanu v bližini Riminija na dirki zasedel četrto mesto, vseeno pa nekdanji svetovni prvak v formuli 1 ostaja realist in zatrjuje, da ne misli tekmovati z najboljšimi v tem hitrem športu. "Vsekakor ne želim biti novi Casey Stoner ali Valentino Rossi in ne nameravam začeti nove kariere na dveh kolesih. Za kaj takega bi se moral odločiti pred 20 leti," je odločen Schumi.

39-letni Nemec pa je bil prijetno presenečen nad svojim rezultatom: "Na motorju sem šele dobrega pol leta in v zadnjem času res nisem veliko treniral, zato sem zelo zadovoljen s svojo vožnjo. Motor je nekaj povsem drugega kot formula. Razlika med vožnjo na štirih ali dveh kolesih na začetku niti ni tako velika, vendar je nato potrebno veliko trdega dela in treninga, da dosežeš vrhunski rezultat

vir:24ur

post-2044-1207254390_thumb.jpg

Objavljeno

:eek:

Hello beybe, a bo katera letos furala pokalno prvenstvo?

:?

Da nebom sama, pa da mi nebo dougčas?

:D

Objavljeno
:hmm: :cry: :eek: THE END :xx:

kaj the end? :unsure:

Objavljeno

ejga, pa ja ne boš nehal?

Objavljeno

hlad se je poškodoval :closedeyes:

Objavljeno

Včeraj sem gledal v živo drugo dirko v s1 klasi, s2 sem žal zamudil. Pa pogledam skupno razvrstitev s2 klase in vidim da Hlada ni. Kaj se je močno poškodoval? Upajmo, da se bo do 25 maja pozdravil.

Objavljeno
Včeraj sem gledal v živo drugo dirko v s1 klasi, s2 sem žal zamudil. Pa pogledam skupno razvrstitev s2 klase in vidim da Hlada ni. Kaj se je močno poškodoval? Upajmo, da se bo do 25 maja pozdravil.

vprašanje če bo vredu, je zlomil peto in to dvakrat. danes ima operacijo baje v avstriji

Objavljeno

Joj no,...nima sreče :trance_33_sleep: Čim prejšnje okrevanje Bajs :worship:

Objavljeno

že sma je omenu, da na drugo dirko v maju rpide, mnde bo, sm je bla pa vseen dirka nora, dobra, lepa proga!!! :worship:

Objavljeno
že sma je omenu, da na drugo dirko v maju rpide, mnde bo, sm je bla pa vseen dirka nora, dobra, lepa proga!!! :worship:

Ka pa maš ti tole zaen jezik???

A se ti je sam mudil al kej drugega??

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!