pino9 Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 AMZS spet zablokiral SUPERMOTO :headbang: :headbang: :headbang: Sramota za AMZS spet gre vse navzdol kje je šov podelitev pokalov gledali samo dirkači seveda tisti ,ki niso že prej pospravili stroga pravila intelektualcev iz zveze. Dirkači vprašajte se kaj ste dobili za vsoto 65 eur + vse ostalo ki ste porabili potem pa gledali podelitev priznanj sami sebi namesto, da bi ljudje to videli, videli vaše obraze, ki so se srčno borili. Ni čudno da se v eni klasi vozijo samo trije :whistle: :whistle: :whistle:
boris22 Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Iz ekipe Motoracing sporočajo, da Hlad naj bi bil operiran v ponedeljek takoj po dirki v Avstrijski kliniki. Zdravniki pravijo, da naj bi operacija uspela ter po vsej verjetnosti, bo nastopil na naslednji dirki Italijanskega prevenstva v Busci.
fastgirl Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Iz ekipe Motoracing sporočajo, da Hlad naj bi bil operiran v ponedeljek takoj po dirki v Avstrijski kliniki. Zdravniki pravijo, da naj bi operacija uspela ter po vsej verjetnosti, bo nastopil na naslednji dirki Italijanskega prevenstva v Busci. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: držim pesti :worship: :worship: :worship: :worship:
gremilo Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 LP Veliko presenečenje Avtriskega pokala INTERCUP Viktor Bolšec bivši motokrosist pred več leti na Hrvaškem pometel z hudo konkurenco na njegovi 2 dirki v karieri Supermota S2 preveril od Hrvaškega kolega KAPO DOL :worship: :worship: :worship: REZULTATI INTERCUP http://www.kart-data.de/LT08/S081/
ici Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 LP Veliko presenečenje Avtriskega pokala INTERCUP Viktor Bolšec bivši motokrosist pred več leti na Hrvaškem pometel z hudo konkurenco na njegovi 2 dirki v karieri Supermota S2 preveril od Hrvaškega kolega KAPO DOL :worship: :worship: :worship: REZULTATI INTERCUP http://www.kart-data.de/LT08/S081/ dej preden nalagaš prever konkurenco,več al men nula :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
TomosRacing Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Pozdravljeni, bi bilo možno dobit še kaj slik od 125 klase? Moje mnenje je da 125 nebi smel biti ločen v junior in senior ker je že tako malo tekmovalcev. Lp
jebito Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 dej preden nalagaš prever konkurenco,več al men nula :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: ici jest bi pa reku da je konkurenca na avstrijskem zlo močna(kunzel,herrmann,schruf,maier,esterbauer,rothbauer,ackerl...)Za primerjavo poglej na katerem mestu si se vozil ti al pa štern na avstrijskem prvenstvu.Mislim Bolšec je pa itak zelo hiter,saj je zmagal ze prvo voznjo na evropskem prvenstvu.
bajs Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Iz ekipe Motoracing sporočajo, da Hlad naj bi bil operiran v ponedeljek takoj po dirki v Avstrijski kliniki. Zdravniki pravijo, da naj bi operacija uspela ter po vsej verjetnosti, bo nastopil na naslednji dirki Italijanskega prevenstva v Busci. No zdej pa Hlad osebno sporoca,da bo izredno vesel,ce bo sploh lahko nastopil na drugi dirkiSP v Casteletu.
bajs Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Tkole pa trenutno stanje izgleda,pa se zdej sem v dezeli gozdarjev.
gremilo Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 dej preden nalagaš prever konkurenco,več al men nula :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Nevem kdo si ti pa kako vozis meni se Kunzel pa podobni ackerl mali Himer nisi zdeli slabi lahko pa se predstavis da vem kdo komentira konkurenco INTERCUP
jebito Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Nevem kdo si ti pa kako vozis meni se Kunzel pa podobni ackerl mali Himer nisi zdeli slabi lahko pa se predstavis da vem kdo komentira konkurenco INTERCUP ici bo kar ŽIVKO.zlo hitr ,a še vseen prepočasen za kakšne stopničke,sploh na INTERCAPU al pa na EVROPSKEM.
batzajla Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 hladni: bom spil enega na tvoje pete zdravje drugač pa: ta hrvat viktor je norc, na ali v karkol se usede, pobedi :devil:
mljubi Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 še nekaj slikc ... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1085 lp, mirko
ici Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 ici bo kar ŽIVKO.zlo hitr ,a še vseen prepočasen za kakšne stopničke,sploh na INTERCAPU al pa na EVROPSKEM.Priimek prav ,ampak STAREJŠI seprav ATA-Ž,da ne bo kdo v moje špukanje na karbit sina mešal.
fastgirl Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Tkole pa trenutno stanje izgleda,pa se zdej sem v dezeli gozdarjev. sedaj si pa že toliko časa gor, da je zadnji čas, da se vrneš v slovenijo!!! me skrbi, da boš pravi gozdar postal http://www.mojvideo.com/video-asi-na-vasi-...a1b5d6a947da271 :winkiss:
MKor Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 a mogoče kdo ve kako je s treningi v Logatcu?
Zwilly41 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 No pa je končno tu Supermoto DVD Trailer iz prve dirke v Ptuju - Hajdoše Sestavil in izbral muziko Zwilly41 Enjoy!!!! :D
boris22 Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Dober trailer .) Gdaj pa pride celoten dvd?
MX_Peter Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 No pa je končno tu Supermoto DVD Trailer iz prve dirke v Ptuju - Hajdoše Sestavil in izbral muziko Zwilly41 Enjoy!!!! :D Hehehe ej zmeri bolš ti gre :) Pravzaprav odlično :worship: Kar tako naprej :OK:
PLAYGAME Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Dober trailer .) Gdaj pa pride celoten dvd? enako pohvale,res hud filmček!!
Zwilly41 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Hvala za pohvale :D nardili smo tudi drugi del DVD ja za link na ZS!
fastgirl Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Hvala za pohvale :D nardili smo tudi drugi del DVD ja za link na ZS! :worship: super je :worship:
NejcZ Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Še lahko kateri zrihta kit(fergazr pa odmično) za te Yamahine 125cc zračne mašine? (Tomos)
:-) Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Pozdrav vsem ! Pred leti sem spremljala vsako dirko supermota(šternovi časi...)-zdaj pa že kakšna 3 leta nisem uspela prit na nobeno-pa sem zasledila, da bo v logatcu pa me samo zanima če je kdo tu ki ve približen urnik dirk ? Hvala za odgovore že vnaprej!
ici Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 sOBOTA IN NEDELJA DEŽ :headbang: :headbang: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se