plansar Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 Dejte mi rect, ce kupim motor v italiji od fizicne osebe ali lahko napiseva v kupoprodajno npr. enkrat manjso ceno, da bi bil enkrat manjsi davek? Ce je vreden 10k da bi napisal 5, ali se potem za davek gleda kaksen eurotax ali kaj podobnega?
Bmflar Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 pred 27 minutami, plansar pravi: Dejte mi rect, ce kupim motor v italiji od fizicne osebe ali lahko napiseva v kupoprodajno npr. enkrat manjso ceno, da bi bil enkrat manjsi davek? Ce je vreden 10k da bi napisal 5, ali se potem za davek gleda kaksen eurotax ali kaj podobnega? DA Frenk 67 in maus 2
maus Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 (popravljeno) ne gre, gre po eurotax ... ker si tko čudn vprašu, si dubu tak odgovor Popravljeno December 12, 2016. Popravil maus Frenk 67 in Bmflar 2
Frenk 67 Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 pred 2 urami, plansar pravi: Dejte mi rect, ce kupim motor v italiji od fizicne osebe ali lahko napiseva v kupoprodajno npr. enkrat manjso ceno, da bi bil enkrat manjsi davek? Ce je vreden 10k da bi napisal 5, ali se potem za davek gleda kaksen eurotax ali kaj podobnega? Lahko napišeta, ampak na davčni bodo pogledali v svoje tablice ali karkoli že uporabljajo in ugotovili, da je cena prenizka. Davek ti bodo odmerili glede na njihovo oceno realne vrednosti. maus in Bmflar 2
maus Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, Frenk 67 pravi: Lahko napišeta, ampak na davčni bodo pogledali v svoje tablice ali karkoli že uporabljajo in ugotovili, da je cena prenizka. Davek ti bodo odmerili glede na njihovo oceno realne vrednosti. pol bi vsak napisal 1 € in to je to ... dacarji niso neumni ... če bodo hoteli, ga boš moral ke prpelat na ogled Popravljeno December 12, 2016. Popravil maus Bmflar in Frenk 67 2
Frenk 67 Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 Pravkar, maus pravi: pol bi vsak napisal 1 € in to je to ... dacarji niso neumni ... če bodo hoteli, ga boš moral ke prpelat na ogled ni ga treba tja prpelat, pridejo kar na dom. Men so pršli števc slikat, ker je imel 6.012 km in nad 6000km in 6 mesecev je rabljen motor in ne plačaš DDV-ja. maus in Bmflar 2
maus Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 (popravljeno) pred 8 minutami, Frenk 67 pravi: ni ga treba tja prpelat, pridejo kar na dom. Men so pršli števc slikat, ker je imel 6.012 km in nad 6000km in 6 mesecev je rabljen motor in ne plačaš DDV-ja. aha .. pred 10 leti si ga morau ke prpelat ... al sm pa mau zamešu Popravljeno December 12, 2016. Popravil maus Bmflar in Frenk 67 2
boych Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 pred 3 urami, plansar pravi: Dejte mi rect, ce kupim motor v italiji od fizicne osebe ali lahko napiseva v kupoprodajno npr. enkrat manjso ceno, da bi bil enkrat manjsi davek? Ce je vreden 10k da bi napisal 5, ali se potem za davek gleda kaksen eurotax ali kaj podobnega? Napiši neko še realno nižjo vrednost, ker z polovico nižjo ceno ne boš prišel skozi ...
plansar Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 Gre za super tenere 1200, ki ma take fajn karakteristike da bi dacarji radi 10% dmv. Se komu sanja oz. ma možnost pogledat koliko je vreden po evrotaxu 2013 letnik worldcrosser? Kako pa potem plačajo tisti ki poškodovane sem vlačijo? Pridejo tud pogledat na dom če je res poškodovan?
GoBobi Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 (popravljeno) Pridejo, pridejo ... Popravljeno December 12, 2016. Popravil GoBobi maus in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 pred 15 urami, GoBobi pravi: Pridejo, pridejo ... na base pa po svoj gnar maus 1
gusar Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 (popravljeno) Primorci bi rekli :Base si vtaknite u rit. Popravljeno Januar 3, 2017. Popravil gusar
Bmflar Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 3 minutami, gusar pravi: Primorci bi rekli :Base si vtaknite u rit. Jest raje v usta builder 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 Ob 12. 12. 2016 at 15:13, plansar pravi: Gre za super tenere 1200, ki ma take fajn karakteristike da bi dacarji radi 10% dmv. Se komu sanja oz. ma možnost pogledat koliko je vreden po evrotaxu 2013 letnik worldcrosser? Kako pa potem plačajo tisti ki poškodovane sem vlačijo? Pridejo tud pogledat na dom če je res poškodovan? Vrž ga po tleh, ko pridejo na ogled, bodo navdušeni nad stanjem... p.s. Vsi, ki bi radi na kupoprodajno pogodbo napisali, da je moped vreden 1/2 realne vrednosti, pejte kupovat ekskluzivna taljanska jajca. Ko pridejo dacarji in te vprašajo zakaj je tko nizka cena, ga pogledaš kot da je z Lune padel in mu poveš, da noben pr zdravi pameti ne kupi ekskluzivnih taljanskih jajc... torej če je hotu lastnik prodat, si mu ceno zbil na pol... Mavti, builder, Kmet2 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 Kar jaz vem, naj me popravi nekdo, ki mogoče bolj ve, eurotaksa za mopede sploh ni, oziroma ga ni pri nas. Sem ga iskal pa ga nisem dobil, tudi cenilec, ki mi je cenil razbit moped je ocenil motor kar od oka. Ko sem ga prašal, a to je cenitev po evrotaksu, mi je odgovoril: tega sploh nejmmo mi. :P
Borutt Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Kar jaz vem, naj me popravi nekdo, ki mogoče bolj ve, eurotaksa za mopede sploh ni, oziroma ga ni pri nas. Sem ga iskal pa ga nisem dobil, tudi cenilec, ki mi je cenil razbit moped je ocenil motor kar od oka. Ko sem ga prašal, a to je cenitev po evrotaksu, mi je odgovoril: tega sploh nejmmo mi. https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiem_OFiKnRAhXCJSwKHfVSBH4QFggYMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.eurotax.si%2F&usg=AFQjCNG4xggFB0DwYGpfqeavr-dw7Yjbag&sig2=lnOk1pjLRSBWN4Cfeh7ujw&bvm=bv.142059868,d.bGg DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 14 minutami, Borutt pravi: https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiem_OFiKnRAhXCJSwKHfVSBH4QFggYMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.eurotax.si%2F&usg=AFQjCNG4xggFB0DwYGpfqeavr-dw7Yjbag&sig2=lnOk1pjLRSBWN4Cfeh7ujw&bvm=bv.142059868,d.bGg hvala, kot izgleda potem samo zavarovalnica AS ne uporablja teh cenitev.
Borutt Objavljeno Januar 4, 2017 Opozori Objavljeno Januar 4, 2017 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: hvala, kot izgleda potem samo zavarovalnica AS ne uporablja teh cenitev. Uporablja, kar ji paše. Bmflar, DAMI34, builder in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 pred 14 urami, Borutt pravi: Uporablja, kar ji paše. jp, 2 leti star moto.it Bmflar, builder in Kmet2 3
poggy Objavljeno Januar 16, 2017 Opozori Objavljeno Januar 16, 2017 A se je s 1.1. zadeva glede uvoza kaj spremenila? Močno me mika namreč uvoz 1.) novega 1190 ADV R ali 2.) malo rabljenega 1190 ADV R, torej več kot 6 mesecev in 6000km. Kako je s tem? Veliko je bilo že napisanega, pa vseeno raje vprašam.
GoBobi Objavljeno Januar 16, 2017 Opozori Objavljeno Januar 16, 2017 Pa da še jaz dodam k @poggy -jevem vprašanju: družinski prijatelj me je vprašal, pa nisem znal odgovorit, če je kakšna okoljevarsteva omejitev pri uvozu (EURO 3), ker si je zaželel enega specifičnega 1.500 ccm čoperja, starega okrog 20 let, in ker jih pri nas ni, v Nemčiji pa kar nekaj, bi ga rad uvozil. Vprašal pa me je tudi, koliko mora biti motor star, da se kvalificira za starodobnika, kjer se potem (če prav vem), ne gleda na čistost izpuha. Ajd!
Borutt Objavljeno Januar 16, 2017 Opozori Objavljeno Januar 16, 2017 pred 58 minutami, GoBobi pravi: Pa da še jaz dodam k @poggy -jevem vprašanju: družinski prijatelj me je vprašal, pa nisem znal odgovorit, če je kakšna okoljevarsteva omejitev pri uvozu (EURO 3), ker si je zaželel enega specifičnega 1.500 ccm čoperja, starega okrog 20 let, in ker jih pri nas ni, v Nemčiji pa kar nekaj, bi ga rad uvozil. Vprašal pa me je tudi, koliko mora biti motor star, da se kvalificira za starodobnika, kjer se potem (če prav vem), ne gleda na čistost izpuha. Ajd! Nobene omejitve ni pri rabljenem vozilu. Za starodobno vozilo pa še vedno velja starost 30 let. So pa tukaj štirje razredi za razvrstitev vozila. GoBobi 1
smasher Objavljeno Januar 16, 2017 Opozori Objavljeno Januar 16, 2017 Dobro preberi zakon, ker če ni euro tri zna bit okoljska dajatev še nekaj % pribitka.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se