Vrtnica Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ko sm si nalozila win 2000 pro mi boj notranji vgradni modem ni deloval na tem operacijskem sistemu zato sm si kupila drugega... Ta "modem" je za win 98 oz manj ga dam sam da ga ne vidim vec kr mi je sam v napoto je pa od diamnoda SupraExpress 56i PRO modem ni ne vem kaj ce se pa hoce kdo z njim igrackat mu ga dam z vsem ostalim zraven torej driverji... Ce kdo nuca nej pove se enkrat povem da modem ni ne vem kako kvaliteten sam dela na 98 in manj!
Blade Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Sm pa mislu da se sam pri men šara nabira. :lol: :lol: (ISDN) pa mal na ADSL cilam
Jasa Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ko sm si nalozila win 2000 pro mi boj notranji vgradni modem ni deloval na tem operacijskem sistemu zato sm si kupila drugega... Ta "modem" je za win 98 oz manj ga dam sam da ga ne vidim vec kr mi je sam v napoto je pa od diamnoda SupraExpress 56i PRO modem ni ne vem kaj ce se pa hoce kdo z njim igrackat mu ga dam z vsem ostalim zraven torej driverji... Ce kdo nuca nej pove se enkrat povem da modem ni ne vem kako kvaliteten sam dela na 98 in manj! Živio, če ga še nisi zdilala se jaz javljam :). LP Jaša
Vrtnica Objavljeno Avgust 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ko sm si nalozila win 2000 pro mi boj notranji vgradni modem ni deloval na tem operacijskem sistemu zato sm si kupila drugega... Ta "modem" je za win 98 oz manj ga dam sam da ga ne vidim vec kr mi je sam v napoto je pa od diamnoda SupraExpress 56i PRO modem ni ne vem kaj ce se pa hoce kdo z njim igrackat mu ga dam z vsem ostalim zraven torej driverji... Ce kdo nuca nej pove se enkrat povem da modem ni ne vem kako kvaliteten sam dela na 98 in manj! Živio, če ga še nisi zdilala se jaz javljam :). LP Jaša Uu jupi koncno se bom te krame resila ;) Ja iz kje pa si da vidim kako bi glede predaje tega modema ;)
Jasa Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Torej Vrtnica, glede predaje ni problema, saj se rad vozim, da le imam čas, pa da je seveda vreme OK. BTW pa tudi rad forumaše, še bolj pa FORUMAŠICE spoznavam :twisted: Povej kje se pustiš videt LP Jaša :D
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Torej Vrtnica, glede predaje ni problema, saj se rad vozim, da le imam čas, pa da je seveda vreme OK. BTW pa tudi rad forumaše, še bolj pa FORUMAŠICE spoznavam :twisted: Povej kje se pustiš videt LP Jaša :D Hja jz sm iz Novega mesta... pa ti?
cyc Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 BTW pa tudi rad forumaše, še bolj pa FORUMAŠICE spoznavam :twisted: Ti kar spoznavaj, sam tam se bo tudi nehalo v njenem primeru :lol: :lol: :lol: :lol:
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 cyc mal ljubusumen? :) :P p.s.: Jasa pazi - cyc bilda... :twisted:
cyc Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Ne, ne ljubosumen ... sam vnaprej sem mu vse upe sesul glede moje "FORUMASICE" :lol: :lol: :twisted: :idea: :wink:
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Mislm kake debate jz tle odprem da se znebim modema vidva se pa tle zacneta neki "ravsat"
cyc Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Midva z MotoRossijem? Midva pa res ne :wink: Pa tudi Jasi nic nocem, sam napisal sem mu :D :wink:
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Ah ne, to je cist normaln pogovor..sam da jest zraven še mal podžigam..cyc pa itak ve, da se zajebavam.. No offens :)
bostov Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Bravo fantje, kar na nos direkt, nič šparat rok...Sem tut med bilderji, ampak čist natur, vile, lopata, hlodi, itd... pa mislim, da bolj zaleže, ko vsako fitnes orodje...najbolj useka kmečka roka... :D :D :D
Vrtnica Objavljeno September 1, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2002 Torej rab kdo modem? Jasa ti si neki sprasevau? Torej?
kekec III Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Torej rab kdo modem? Jasa ti si neki sprasevau? Torej? Yest-pridi na 3M !v sredo !Ob 19,15 !
Vrtnica Objavljeno September 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2002 Torej rab kdo modem? Jasa ti si neki sprasevau? Torej? Yest-pridi na 3M !v sredo !Ob 19,15 ! Zal odpade sem iz Novega mesta pa se sola se je zacela...
cyc Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Yest-pridi na 3M !v sredo !Ob 19,15 ! Uf! Ti bi od nje, ki je iz NM, hotel tako rekoc dostavo na dom, z uro na minuto doloceno vred, pa bi ti rad nekaj od nje :?: :shock: Svasta :D :twisted:
lojzi Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Vrtnica, jest rabim modem za mojo sestro. Glede dobave se bova dogovorila, dej ga Cyc-u, ko se bosta prvič videla, z njim se bom pa že dogovoril glede dostave. Hvala v naprej, poračunala bova pa že midva (mislim brez Cyc-a) :roll: :wink: 8) :lol:
kekec III Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Yest-pridi na 3M !v sredo !Ob 19,15 ! Uf! Ti bi od nje, ki je iz NM, hotel tako rekoc dostavo na dom, z uro na minuto doloceno vred, pa bi ti rad nekaj od nje :?: :shock: Svasta :D :twisted: O.K.-glede na to da si iz NM-lahko prideš na 3 M-ob 19,25... ti Cyc-pa -kdo ti je kriv če ne razumeš zajebancije...pa še mešaš se v pogovor v katerega nisi vabljen !
Vrtnica Objavljeno September 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2002 Vrtnica, jest rabim modem za mojo sestro. Glede dobave se bova dogovorila, dej ga Cyc-u, ko se bosta prvič videla, z njim se bom pa že dogovoril glede dostave. Hvala v naprej, poračunala bova pa že midva (mislim brez Cyc-a) :roll: :wink: 8) :lol: Hmm a naj ti ga dam al ne? Pru ti ga dam sam da se ga resim sam dela sm na 95 in 98! Bom dala v soboto cycu pa anj ti ga on pol da! Sam to se ne pomeni da sm ti ze odmerila!
lojzi Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Vrtnica, jest rabim modem za mojo sestro. Glede dobave se bova dogovorila, dej ga Cyc-u, ko se bosta prvič videla, z njim se bom pa že dogovoril glede dostave. Hvala v naprej, poračunala bova pa že midva (mislim brez Cyc-a) :roll: :wink: 8) :lol: Hmm a naj ti ga dam al ne? Pru ti ga dam sam da se ga resim sam dela sm na 95 in 98! Bom dala v soboto cycu pa anj ti ga on pol da! Sam to se ne pomeni da sm ti ze odmerila! Oh Vrtnica, bpš že odmerla, če ne prej pol po tistem, ko bova vse poračunala :B-fly: :lilangel:
Vrtnica Objavljeno September 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2002 Oh Vrtnica, bpš že odmerla, če ne prej pol po tistem, ko bova vse poračunala :B-fly: :lilangel: Kva mava pa za poracunat?
vragica Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Oh Vrtnica, bpš že odmerla, če ne prej pol po tistem, ko bova vse poračunala :B-fly: :lilangel: Kva mava pa za poracunat? trili li tralala... spet sta se zakacila... joj bo cyc spet hud... EJEJEJEJEJEJEJEJEJEJJJJJ HECAM SE HECAM SE... BERI: CISTA ZAJEBANCIJA... :wink: :twisted: :oops:
Desmo Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Kaj se lojzi in vrtnica spet pogovarjata? :o :? :shock: :wink: :roll:
Vrtnica Objavljeno September 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2002 Kaj se lojzi in vrtnica spet pogovarjata? :o :? :shock: :wink: :roll: Ne se ne pogovarjava! Sm se skregana se zmer trmo kuham ... Sam modem pa dam ja lahko njegovi sestri! Sej itaq mu ga ne bom jz izrocila ampak cyc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se