Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

No tuki pište svoja mnenja o siolu!

moje mnenje je da ni vredn pol k**** ne!!! sam kritike!

Objavljeno

Meni dela dobro... :worship:

Objavljeno

Vredu, in kok od vas ki kurcate Siol, se vedno uporabljate Siol?

Objavljeno
Vredu, in kok od vas ki kurcate Siol, se vedno uporabljate Siol?

Tu bodo pa tiho... :lol1:

Objavljeno

Bil pri Siolu tri al štiri leta, nimam kaj kurcat in kaj hvalit.Zdaj sem pri konkurenci, višja hitrost,

za manj denarja. :krneki:

Objavljeno

Na siolu ze cca 8 let. Delam pri konkurenci, ampak se mi ne da papirologije rihtat. Ce dela, dela.

Objavljeno

Na siolu sm okol 5 let že pa večjih problemov nimam in nism mev.. Bi pa šu že zdavnej na t-2 sam ni v bližini nobene centrale na žalost :(

Objavljeno

Bila pri Siolu kar lep čas, na koncu imela kar nekaj prepirov z njimi. Zdaj sem pri drugem ponudniku (hitrejša povezava in ceneje), zelo zadovoljna. B)

Objavljeno

siol je čist kul..itak bojo pa cene tut spustil..

kake so cene pri konkurenci ne vem in me ne zanima..

so pa pritožbe pri vseh ponudnikih..največkrat se pritožujejo tisti ki se pritožujejo zakaj je danes deževalo in ne snežilo, če pa bi snežilo bi se pritoževali nad cestarji itd..

Objavljeno

:BUA: :BUA: To je največi skret od uoprabnika. Mam njihov net in mi dela par uro pol pa cel dan ne pa to sam ob vikendih. IN en dan mi je dopizdil in sm klicu pa mi zabije dejte modem z štroma. Tko da siol skret. :BUA: :BUA:

Objavljeno
:BUA: :BUA: To je največi skret od uoprabnika. Mam njihov net in mi dela par uro pol pa cel dan ne pa to sam ob vikendih. IN en dan mi je dopizdil in sm klicu pa mi zabije dejte modem z štroma. Tko da siol skret. :BUA: :BUA:

se kr strinjam!!!

Objavljeno

js mam lih zdele probleme z njimi glede siol tv-ja .... dobre 2 mesca že čakam .... majo pa zanimive izgovore....nazadnje so bli italjani krivi k so štrajkal in men niso mogl pridt iz telekoma zmonterat .... skor sm poču od smeha

Objavljeno

Men je tud na začetku ful zajebaval pol naprej mi pa kr dobr dela.

Objavljeno

Če bi imel alternativo definitvno ne bi čakal več kot dva meseca, da mi ADSL nadgradijo v Trio.

TRIO ADIJO :headbang:

Sami so v pogodbo napisali 30 dni za priklop

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

:BUA: :angry: Ta klinčev SiOL dons že cel dan tok net počas dela, pa vn meče skoz, ... :angry: :BUA:

Tko, da SiOL podn :BUA:

Objavljeno

Pa da....k nimajo fajn uno musko k jo lohk do nezavesti poslušaš k čakaš na prostga operaterja :rolleyes: :slap: :wacko:

Objavljeno

Men dela super... :worship:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno
Men dela super... :worship:

Men tud :worship: je neki štekal...pa sem poklicu, mal napizdu pa so pršli zrihtat :D Zej pa dela normalno :D

Objavljeno

Ma včas ga pič, pa čist počas dela. Al pa pade linija pa jo cel dan ni. Nazadne sem čakal 2 dni in ko sem poklical so pa hitr lohka zrihtal. Ne vem, mal bedno se mi zdi vsak teden klicarit.

Sem pa opazil, da se to kje v večjih naseljih oziroma mestih ne dogaja.

Bi šel na optiko, pa je pomoje še 5-10 let pr nas ne bo.

Objavljeno

Siol je kolikor vem v nekih fazah testiranja že več mesecev (telefonija crashnala x-krat). Prej ko sm mel asimetricni dsl je znal internet parat zivce. Tisti, ki mate možnost optike, čimprej! 2,5Mb/s seka ! (20/20) ;-)

Aja.. osebje na Siol-u je pa tk "debilno", da ti vsak drug operater drugače pove če je net kej zafrkavu.

Da glede komplikacij zamenjav paketov, povezave ne omenjam. (Odklop interneta 3 tedne pred optiko, BREZ kakršnega koli opozorila) Izgovor: "Ja vidim, da je nek operater poslal po faxu naprej službi za odklop povezave." ?? :headbang: Grožnja s tožbo včasih pomaga :lol:

Objavljeno

Jaz sem zelo zadovoljen z Siol-om in mi dela brez večjih težav 20/20 :worship:

Objavljeno

niamm nič proti siolu, ga mamo zj ene 4 leta, dela skoz brez problema, modem sem mogoče 2x resetiru to je pa to... mam pa statiko, tko d sm skoz povezan in mi ne meče vn vsakih 24 ur

Objavljeno

meni dela, ko šus... :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!