Skoči na vsebino

aprilia sx 50

vertacnik

Priporočene objave

js mam sx 50 pa ti povem da kupi novi izpuh najbloš gianelia pa potem daj večjo dizo not v fergazer druge blokade pa ta motor nima

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 mesecev pozneje...

Mislm da karkoli boš uzel boš zadovoljen, izberi kateri ti je lepši.. Edin mislm da ma Aprilia večji disk..

Drgač pa nej pove kdo ki ima ta motor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

potem bom pa najberž kupu aprilio ker je lepša in manj jih je pa še to jaz bi že na začetku skinu blokade(pri servisu)mislite da bi mi odbili garancijo :naughty: :naughty: ampak bi ga od začetka bolj počasi vozu :unsure: :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

potem bom pa najberž kupu aprilio ker je lepša in manj jih je pa še to jaz bi že na začetku skinu blokade(pri servisu)mislite da bi mi odbili garancijo :naughty: :naughty: ampak bi ga od začetka bolj počasi vozu :unsure: :unsure:

zelo verjetno ode garancija

po mejem ne delaj tega na servisu še posebej ne če je pooblaščen

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js mam sx 50 pa ti povem da kupi novi izpuh najbloš gianelia pa potem daj večjo dizo not v fergazer druge blokade pa ta motor nima

kok ti pa poj kj gre pa kašne puspeške maš? :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lejte zdej vam bom povedal pa vrjemte ker je res pr serviserju ti ga za 40 e odstrani blokade.plokade pa so :slepo črevo na avspuhu in še ena ploščica pri ihodu avspuha.potem pa na elektronki zdej newm kje sm mislim da je tam kjer je povedal mfink pa še avtomehanik je reku da je treba zdravn še svečko zamenjat pa še nekaj(nwm kaj sm že pozabu).no ti ga lepo odpelji k mehaniku plačaj in se boš brez brige vozu :winkiss: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 6 mesecev pozneje...

zanimame kaj menite o omenjenem motorju sm nov na forumu in se se odlocam med sx50 in yamaha dt seweda obe 50ccm

upam da mi boste svetovali

za vse se v naprej zahvaljujem

HVALA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sam mam yamaho pa sem z njo zadovoljen ima 11k km pa do zdaj ni še nič crknlo samo števec zajebava. samo dokler je zablokirana ja skret pol pa kr gre. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej so obe dobre:) Sam ti moraš sedaj povedat po kakih poteh se boš vozil, če se boš tud kej offroad ti bo bolje prišel prav sx50. Tudi za na cesto je dober ta, za skuter pa ja...ni slab vendar če se boš vozil tudi offroad po kolovoznih poteh vzami sx50 .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej so obe dobre:) Sam ti moraš sedaj povedat po kakih poteh se boš vozil, če se boš tud kej offroad ti bo bolje prišel prav sx50. Tudi za na cesto je dober ta, za skuter pa ja...ni slab vendar če se boš vozil tudi offroad po kolovoznih poteh vzami sx50 .)

tako je, odloči se kateri stil ti bolj odgovrja... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!