robinson Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 js mam sx 50 pa ti povem da kupi novi izpuh najbloš gianelia pa potem daj večjo dizo not v fergazer druge blokade pa ta motor nima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robinson Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 daj ko boš odpiso dodaj še sliko motorja da vidim če maš novi model :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 kaj menite o tem mopedu napište vsak podatek pomaga :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 dej kej res noben nč nezna o tem motoru :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Super je :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Mašino ma tako k tzr,rs,dt... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 kaj pa npr. v primerjavi z dt-jko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Mislm da karkoli boš uzel boš zadovoljen, izberi kateri ti je lepši.. Edin mislm da ma Aprilia večji disk.. Drgač pa nej pove kdo ki ima ta motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 potem bom pa najberž kupu aprilio ker je lepša in manj jih je pa še to jaz bi že na začetku skinu blokade(pri servisu)mislite da bi mi odbili garancijo :naughty: :naughty: ampak bi ga od začetka bolj počasi vozu :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gpmotors Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 potem bom pa najberž kupu aprilio ker je lepša in manj jih je pa še to jaz bi že na začetku skinu blokade(pri servisu)mislite da bi mi odbili garancijo :naughty: :naughty: ampak bi ga od začetka bolj počasi vozu :unsure: :unsure: zelo verjetno ode garancija po mejem ne delaj tega na servisu še posebej ne če je pooblaščen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 delajo delajo to delajo na servisu preverjeno!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinc Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 js mam sx 50 pa ti povem da kupi novi izpuh najbloš gianelia pa potem daj večjo dizo not v fergazer druge blokade pa ta motor nima kok ti pa poj kj gre pa kašne puspeške maš? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinc Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 js sm jo lih zj kupu u kran kt je znižana tle pr ns poj bi jo pa mogu dons dubit so mi pa kluče zgubl :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 to pa je šit ja jo dobim v torek :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 lejte zdej vam bom povedal pa vrjemte ker je res pr serviserju ti ga za 40 e odstrani blokade.plokade pa so :slepo črevo na avspuhu in še ena ploščica pri ihodu avspuha.potem pa na elektronki zdej newm kje sm mislim da je tam kjer je povedal mfink pa še avtomehanik je reku da je treba zdravn še svečko zamenjat pa še nekaj(nwm kaj sm že pozabu).no ti ga lepo odpelji k mehaniku plačaj in se boš brez brige vozu :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 @raikonen A si že dubu moped ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 v torek bo sm mi je včerej jeršin vse povedal :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aprilia111 Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 zanimame kaj menite o omenjenem motorju sm nov na forumu in se se odlocam med sx50 in yamaha dt seweda obe 50ccm upam da mi boste svetovali za vse se v naprej zahvaljujem HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 ja sam mam yamaho pa sem z njo zadovoljen ima 11k km pa do zdaj ni še nič crknlo samo števec zajebava. samo dokler je zablokirana ja skret pol pa kr gre. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Pomojm ne zgrešiš kr koli kupš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aprilia111 Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Roky994 vidm da si aprilia fan. a mi poves kaj je bol ker starsi mi bol morijo za sr50r kot za sx50 tako da nwm meni pa sta obe ql Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Sej so obe dobre:) Sam ti moraš sedaj povedat po kakih poteh se boš vozil, če se boš tud kej offroad ti bo bolje prišel prav sx50. Tudi za na cesto je dober ta, za skuter pa ja...ni slab vendar če se boš vozil tudi offroad po kolovoznih poteh vzami sx50 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Sej so obe dobre:) Sam ti moraš sedaj povedat po kakih poteh se boš vozil, če se boš tud kej offroad ti bo bolje prišel prav sx50. Tudi za na cesto je dober ta, za skuter pa ja...ni slab vendar če se boš vozil tudi offroad po kolovoznih poteh vzami sx50 .) tako je, odloči se kateri stil ti bolj odgovrja... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aprilia111 Objavljeno Marec 11, 2009 Deli Objavljeno Marec 11, 2009 hvala lepa za vse odg. :worship: sedaj bom se samo premislu kaj mi lezi katri stil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aprilia111 Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 aja se nekaj sem pozabil! pozna gdo kaksen oglas teh dveh motorjev sx in dt tako da bi malo pogledau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se