Serg Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Živjo! Mam Gilero DNA 50 2001. Cela mašina mu je šla u k.... cilindr, bat, gred, ležaji, blok motorja počen...in sm se odloču da bi kr kupu nek dobr ohranjeno celo mašino po možnosti vse original pa me zanima če mogoče kdo ve kje je to za dobit pa če mi zna kdo povedat kašna je cena tega. Pa še eno vprašanje a mašina od ranrce paše na dna? Lp Sergej
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Na EU moto poglej.. prodajajo nekateri komplet bloke. Paše.
fbevc93 Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 na avtonetu sem videl vsaj 3. cca. 300€
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Jap, toliko ali še več pa bi dal za kit, se prav cilindr, bat, gred, kaki fergazer.. samo če maš blok počen, potem res boljše da menjaš komplet. Se pa tudi švasan blok obnese, preverjeno :)
Serg Objavljeno Februar 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) Sam je cela mašina v k... naprimer štarter tut ne dela več uredu pa pumpa olna tut ne vem če je sploh dobra tko da najbol komplet vse pa je... Edit: Še to a je zihr da od ranrce mašina gor paše na dna? Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil Serg
fbevc93 Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 blok, avspuh pa to je 100% isto sam nosilci nism ziher če pašejo :hmm: pomoje bi mogl :doze:
Serg Objavljeno Februar 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 tole sm najdu http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1871408 kokr po sliki vidm je vse isto razn pokrov motorja kar pa nima veze...
Serg Objavljeno Februar 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Eh neče pokazat uglavnm motor sm najdu od gilere runner 50 2006 nekje 700km prevožnih 270€ se vam zdi predrago?
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Nevem, če je novo skor ni lih drago..Hitro nabavi da slučajno prej ne proda kakih delov :)
Serg Objavljeno Februar 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) Morm se še nek pozanimat za 100% če paše na dna. Na kaj morm bit pa pazljiv k bom šu mašino gledat. Tip mi je napisu tole: "Mašina je v brezhibnem stanju. Jaz sem se vozil z njo do septembra. Namreč na aprilii je bla ta mašina namesto original mašine. Jaz to nisem vedel ko sem kupil skuter. Vendar sedaj sem kupil mašino original od aprilie sr 50factory in to mašino prodajam! " Se vam kej čudn zdi? Kako bi vedu da ma mašina 700km če še vedu ni k je skutr kupu da ni od aprilije mašina gor? Edit: in pa zakaj bi menjal za original če je ta v brezhibnem stanju in mu dobr dela? Men to mal smrdi. Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil Serg
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2008 Opozori Objavljeno Februar 10, 2008 Lej, on ma mašino dol z motorja, ko boš tam boš tak vidu v kakem stanju je, tud če mu boš reku da bi pokaže cilindr pa bat, pač odšraufata glavo dol pa boš tak vidu. :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se