savo Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Nekdo mi je omenil, da je bila neka oddaja proti koncu leta (ne vem, na katerem TV programu), kjer so omenili raziskavo, da imamo najslabše kvalitete asfalt od držav EU, ker imamo najdaljše zavorne poti. Kdo ve kaj več o tej (ali podobnih) raziskavah in kje bi se jih dalo dobiti?
_LuX_ Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 To so delal raziskave o kvaliteti podlage v predorih in je baje podn od podna, sicer pa nekje tema že obstaja.
savo Objavljeno Februar 13, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 To so delal raziskave o kvaliteti podlage v predorih in je baje podn od podna, sicer pa nekje tema že obstaja. Zanimajo me raziskave o asfaltu, ne o betonu v predorih (vem, da je že ta tema). Pregledal sem oddajo Trenja (zadnja v decembru 07), vendar nisem dobil vseh podatkov.
TheMan Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Nekdo mi je omenil, da je bila neka oddaja proti koncu leta (ne vem, na katerem TV programu), kjer so omenili raziskavo, da imamo najslabše kvalitete asfalt od držav EU, ker imamo najdaljše zavorne poti. Kdo ve kaj več o tej (ali podobnih) raziskavah in kje bi se jih dalo dobiti? pozitivna stran tega je: če bomo znali voziti na slabi podlagi (doma) nas nič ne more presenetit v tujini :naughty:
HHV Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 (popravljeno) No in da ne bo ta tema po nepotrebnem in brez veze v "politiki", dajmo še kakšno reči o vplivu politike na asfalt. Ali je okoli cerkev boljši ali slabši kot na tisti cesti, ki vodi v Kumrovec? Popravljeno Februar 14, 2008. Popravil HHV
Rude Boy Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 in če smo že pri cerkvi, le te delajo največjo nesnago s svojo umetno osvetlitvijo zvonika in ostalih cerkvenih jajc in kur ! da o hrupu pri zvonenju sploh ne razpravljamo ! cerkev je največji onesnaževalec okolja ! :evilgrin:
sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 pa mrtve kar v komadih v zemlo zakopavlejo!!!
HHV Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 pa mrtve kar v komadih v zemlo zakopavlejo!!! In ponekod jim pol noge ven iz škarp gledajo :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se