Skoči na vsebino

America Votes!

Priporočene objave

Objavljeno
12 hours ago, Darko3g said:

Kaj bo Trump 47. ali 45. predsednik?

45. 47 bo vance, ce donalt ne konca mandata. 

🤞 C’mon prostate cancer, je reku Jimmy Carr

Objavljeno

Nocoj ob 20ih na Cinestar Pr.

Ponovno bo na sporedu pretresljiva zgodba, hipotetična napoved "scenarija", ki tudi pri Amerih ni nemogoč...

• Všeč mi je 1
Objavljeno

image.jpeg.5c2d89aca8b3e3e61b32f0fefff27b93.jpeg

Simpsonovi se še niso zmotili....

• Haha 2
Objavljeno

No po teh USA volitvah se je izkazalo, da je JJ vizionar...kdaj je že čestital Donaldu  😉 pa smo se mu vsi smejali 😂

• Haha 2
Objavljeno
Ob 8. 11. 2024 ob 17:05, izibajker pravi:

Nocoj ob 20ih na Cinestar Pr.

Ponovno bo na sporedu pretresljiva zgodba, hipotetična napoved "scenarija", ki tudi pri Amerih ni nemogoč...

kaj se splača pogledat? Amazon prime mi ga predlaga že nekaj časa.

Sicer pa če bi zmanipulirali glasove da bi harrisova zmagala, bi bilo res lahko kaj takega. 

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Inavguracija uspela. Bomo videli koliko lahko Trump spremeni poteptan ugled Amerike v svetu in druge razmere po svetu, končanje vojn. Začetek je zgledal obetaven, mož ima kljub letom pogum in moč "jajca" ...pravi za voditelja, takega bi rabili tudi pri nas

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
18 minutes ago, Snečer said:

Ne vem, če je uspelo, nič ni poknilo... da bi svet rešlo.

24 minutes ago, vandrovec said:

Inavguracija uspela. Bomo videli koliko lahko Trump spremeni poteptan ugled Amerike v svetu in druge razmere po svetu, končanje vojn. Začetek je zgledal obetaven, mož ima kljub letom pogum in moč "jajca" ...pravi za voditelja, takega bi rabili tudi pri nas

Mi bi lahko imel še Trumpovo nadgradnjo, pa ne bi koristilo. Naš parlamentarni in njihov predsedniški sistem sta bolj ohlapno primerljiva.

Jaz bolj mislim, da bo nam , Evropejcem še grenil življenje.

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred 18 minutami, Snečer pravi:

Ne vem, če je uspelo, nič ni poknilo... da bi svet rešlo.

Te ni nič sram, da v tvojih letih take klobasaš? Pravi pravcati totalitarec, ki bi rad "pospravljal" vsakogar, ki ima drugačen pogled na svet od tvojega. Sramota.

pred 4 minutami, Tedybear pravi:

Jaz bolj mislim, da bo nam , Evropejcem še grenil življenje.

Levičarjem zagotovo. Že cvilijo, pa še začel ni. 

Objavljeno
20 minutes ago, Tedybear said:

Mi bi lahko imel še Trumpovo nadgradnjo, pa ne bi koristilo. Naš parlamentarni in njihov predsedniški sistem sta bolj ohlapno primerljiva.

Kdo bi bil njegov glavni vzor? Vladimir, Aleksander L,  al Kim?

Objavljeno
pred 30 minutami, bladerunner pravi:

Te ni nič sram, da v tvojih letih take klobasaš? Pravi pravcati totalitarec, ki bi rad "pospravljal" vsakogar, ki ima drugačen pogled na svet od tvojega. Sramota.

Levičarjem zagotovo. Že cvilijo, pa še začel ni. 

saj ne veš, o čem sem pisal, prenizek iq

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 59 minutami, vandrovec pravi:

Take, ki motijo "ustaljene demokratične procese" in so samosvoji, nevodljivi od aparatov in lobijev, običajno v USA sami "odpihnejo", za opozorilo so mu odpihnili le malo ušesa 🙃

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 uro, vandrovec pravi:

...pravi za voditelja, takega bi rabili tudi pri nas

Verjetno misliš pri vas doma !!!

Pri nas takih ne rabimo.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Luka66 pravi:

Take, ki motijo "ustaljene demokratične procese" in so samosvoji, nevodljivi od aparatov in lobijev, običajno v USA sami "odpihnejo", za opozorilo so mu odpihnili le malo ušesa 🙃

Možno je vse

pred 36 minutami, ftp pravi:

Verjetno misliš pri vas doma !!!

Pri nas takih ne rabimo.

Pri nas smo veseli cenzure medijev in višanje davkov...smo pač narod, ki se veseli, da ga tepejo. Nikoli nismo bili ponosni še manj pa enotni, ...

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 14 minutami, vandrovec pravi:

Pri nas smo veseli cenzure medijev

Ne vem če je cenzura, imaš pa obilo medijev, da laho izveš kar te zanima in izbereš svojega.

Na drugi strani atlantika imaš pa lažnjive medije, eden (morda celo najhujši) je v lasti prisklednika.

smo pač narod, ki se veseli, da ga tepejo

Nismo bili nikoli samostojni, pa se počasi učimo

Nikoli nismo bili ponosni še manj pa enotni

Enotnost ???? Pred 4 leti so sa tam na drugi strani skoraj stepli med sabo.

Mi pa smo enotni ... Piranski zaliv je naš !!!

Popravljeno . Popravil ftp
Objavljeno

Če bo Trumpu uspelo večino Američanov združiti in tudi popraviti ugled Amerike v svetu, kot je napovedal bo to velika sprememba. Pri nas kaj takega ni mogoče...zaenkrat ni človeka tu, ki bi lahko združil večino Slovencev. Vsaka skupnost, ki ni enotna, nima svetle prihodnosti...od družine naprej.

Objavljeno
pred 2 minutami, vandrovec pravi:

Če bo Trumpu uspelo večino Američanov združiti in tudi popraviti ugled Amerike v svetu, kot je napovedal bo to velika sprememba. Pri nas kaj takega ni mogoče...zaenkrat ni človeka tu, ki bi lahko združil večino Slovencev. Vsaka skupnost, ki ni enotna, nima svetle prihodnosti...od družine naprej.

V prejšnjem mandatu ja bolj razdružil ameriko, tako da bo verjetno v tem še bolj. Tam so bili vedno ponosni da so eno ali drugo (itak imajo demokracijo s samo dvema opcijama). ampak s spoštovanjem, so pa pred 4 leti prvič eni drugim grozili z orožjem  :eek:   Ku.c pa taka enotnost.

Tudi pri nas bi bila velika sprememba, če bi kdo uresničil kar je napovedal :lol1:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

AFP__20250120__36UX28A__v2__HighRes__TopshotUsPoliticsTrumpInauguration-1737420954.webp.454fdc7bfd80c5c8051f00b64e349d14.webp

evo, bela Amerika se že združuje, našmrkani Trumpov oberfürer vas pozdravlja :) Ne pozabite investirat v Trumpov kojn 🤣

• Všeč mi je 1
Objavljeno

jop bo združil, ja :P

superelito, pa bodo še več v svoj žep pospravili.

Sej ne trdim, da je druga opcija boljša, le manj nesramna je. Zihr je pa Trump boljši za komedijo.

Pa za kripto mende :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 10 urami, nejc74 pravi:

AFP__20250120__36UX28A__v2__HighRes__TopshotUsPoliticsTrumpInauguration-1737420954.webp.454fdc7bfd80c5c8051f00b64e349d14.webp

evo, bela Amerika se že združuje, našmrkani Trumpov oberfürer vas pozdravlja :) Ne pozabite investirat v Trumpov kojn 🤣

moramo pa biti pošteni in povedati še drugo plat...

Čeprav Muska ne maram preveč in mi gre na jetra, je vsaj po mojem mnenju vse skupaj že napihovanje zaradi naklade in klikov.

ps. Kripto žetona Trumpi in Melani sta že ful padla. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!