skalar36 Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred eno uro, DAMI34 pravi: Zanimivo se mi zdi, ko je bil Biden precednik Amerike, ni blo veliko jamranja. Čeprav je delal velike bedarije, ni bil sposoben 2 minuti govoriti smislov, sploh pa ne brez skripta. Sedaj ko je Trump, kakorkoli ga imate za bedaka, tip je vsaj priseben. Karkoli sem gledal njegove govore govori smiselno. Hoče ustavit vojno v Ukrajini Hoče, da mali ljudje ne umirajo več. Kar je v moji očeh najbolj pomembno, da se ustavi morija navadnih ljudi. Kasneje pa vse ostalo. Kaj je storila prejšna administracija za mir? Nič. EU , kaj je storila za mir? Dodatno spodbujevanje morije. Ampak v svetu, kjer Obama dobi Nobelovo nagrado za mir, ostali pa veselo ploskajo je težko pričakovati razum, kajneda? 3
DAMI34 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Bom zapisal moje mnenje, k sreči sem v teh letih spoznal, da količina denarja, ki ga nekdo ima ni premosorazmerna z njegovo inteligenco, empatijo, srečo v življenju. Veliko pa zna biti povezana z nerazumevanjem sočloveka, plezanjem čez hrbte drugih, surovim in bezobzirnim ravnanjem. Dejstvo je, da trumpeta ni nič drugega kot običen mešetar. Trgovec, prodajalec in ga boli gladko kurac. Pravzaprav je prekleto nepredvidljiv in zato nevaren obstoječemu redu, ki smo ga imeli. Veš delitev sveta...vsaj na način, kot je bil sedaj je znana dilema. Svetovni voditelji so lahko v tem primeru odgovorni in konstruktivni ali idioti, ki še povečujejo in poslabšujejo situacijo. Biden je pač ena od kreacij (dokaj nesposobnih). Trumpeta se pa igra. Za njega je vse zabava. Če ti verjameš, da je njemu za mir v Ukrajini se motiš, njemu je za Ukrajinsko bogatsvo, pa Grenlandsko, pa Panama ga moti, ker baje Kitajci tam dnar kradejo oziroma upravljajo s prekopom. Kakorkoli, tip je pravljičar. Ti bom pojasnil osnovnošolsko matematiko. Kilo železa je u ZDA 1€, kilo železa je v Kanadi 0,95, kilo železa v EU je 1,12€ (cifre so pospolšenono nenatančne, gre se zgolj za razmerje, pa še to je malce izmišljeno) In trumpeta sedaj grozi ali izvaja njegovo pravljico v stilu zaščitim ZDa in nabijem carine na uvoz železa. 20, 30, 40%. In kaj se zgodi: povračilni ukrepi. Torej to je znano dejstvo, kjerkoli, kdorkoli nabije carine, se potem zgodijo kontraukrepi, tudi drugi dvignejo carine. Se pravi, kilo železa po nepotrebnem povsod stane 20, 30 ali 40% več. A veš kdo to plača: mi reveži!!! Tako ubogo enostavno je to. Ko gledam vladajoče v zda, trumpeto, in prisklednike, mam občutek, da je bila Slovenija že pred njimi ko je mela JJa, hojseka, pa unga prašička okroglega Enako brezobzirno, enako surovo, enako agresivno. Veš totalitarizem, je res na prvo žogo fajn, saj prej deluje, prej ima rezultat. Problem totalitarcev je, da zgubijo stik z realnostjo. Sam poglej muska. (ja namenoma pišem z malo, zame so vse to gnoji od človeka) In da se vrnem na vojno v Ukrajini: putana spet dobro prosperira. Zavlačuje, ker v nasprotnem bi že požegnal enomesečni mir. Mogoče ne bi škodilo razumeti malce širšo sliko, al pa jo samo jaz napačno razumem in to je, tako hudičevo blesavo enostavno in podobno stilu podpisa premirja med stalinom in hitlerjem: ti hitler lahko počneš karkolhočeš, sam rusijo pusti pr mer. Jawohl...jo bom. Pa je hitler pobral pol Evrope. Če se mu ne bi kurac preveč dvignil, bi berlinski zid zidali nekje drugje in svet bi si delila Nemčija in Rusija. Tako sta si ga pa ZDA in Rusija. Ukrajina se nikakor in nikoli ne sme vdati. Agresor na Ukrajino je znan!!!! Dejstvo, konec, amen in pika. Ali to pomeni da podpiram, da Ukrajina zravna Rusijo (hipotetično, ma z dvema atomskima bombama s črnega trga je to mogoče) do tal? Ne, kje pa. Sploh ne podpiram, da Ukrajina napada Rusijo. Torej, kaj je naredil veliki ZDA gobec do sedaj? Enako kot SDS vplival na butaste volilce in jih prepričeval, kaj vse je rešil do sedaj. Veš Ameriški problemi niso moji problemi. Da se jih reši, pa ni dovolj en blesav musk in JD. Jelinčič je imel podobno taktiko, zlo rad je kazal kdo je tebi in meni problem, pa do kje bi morala segati Slovenija. Ta prav tip za maloumne. Pri nas bi se reklo: folk šunta. Na koncu pa: dam za večerjo, vkolikor se vojna zaradi trumpete hitro konča (itak je zamudil rok). In konča na način, da se strasti umirijo, zarišejo nove meje. Seveda pa dajem dodaten predpogoj: niti trumpeta, niti putana, v naslednjih dveh letih ne smeta pripojiti ali napasti druge države. Še več, vsem z MSja plačam večerjo.
skalar36 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 32 minutami, DAMI34 pravi: 1. Bom zapisal moje mnenje, k sreči sem v teh letih spoznal, da količina denarja, ki ga nekdo ima ni premosorazmerna z njegovo inteligenco, empatijo, srečo v življenju. Veliko pa zna biti povezana z nerazumevanjem sočloveka, plezanjem čez hrbte drugih, surovim in bezobzirnim ravnanjem. 2.Dejstvo je, da trumpeta ni nič drugega kot običen mešetar. Trgovec, prodajalec in ga boli gladko kurac. Pravzaprav je prekleto nepredvidljiv in zato nevaren obstoječemu redu, ki smo ga imeli. 3.Veš delitev sveta...vsaj na način, kot je bil sedaj je znana dilema. Svetovni voditelji so lahko v tem primeru odgovorni in konstruktivni ali idioti, ki še povečujejo in poslabšujejo situacijo. Biden je pač ena od kreacij (dokaj nesposobnih). 4. Trumpeta se pa igra. Za njega je vse zabava. Če ti verjameš, da je njemu za mir v Ukrajini se motiš, njemu je za Ukrajinsko bogatsvo, pa Grenlandsko, pa Panama ga moti, ker baje Kitajci tam dnar kradejo oziroma upravljajo s prekopom. Kakorkoli, tip je pravljičar. 5. putana spet dobro prosperira. Zavlačuje, ker v nasprotnem bi že požegnal enomesečni mir. Mogoče ne bi škodilo razumeti malce širšo sliko, al pa jo samo jaz napačno razumem in to je, tako hudičevo blesavo enostavno in podobno stilu podpisa premirja med stalinom in hitlerjem: 6. Ukrajina se nikakor in nikoli ne sme vdati. Agresor na Ukrajino je znan!!!! Dejstvo, konec, amen in pika. 7. Torej, kaj je naredil veliki ZDA gobec do sedaj? Enako kot SDS vplival na butaste volilce in jih prepričeval, kaj vse je rešil do sedaj. Veš Ameriški problemi niso moji problemi. Da se jih reši, pa ni dovolj en blesav musk in JD. 8.dam za večerjo, vkolikor se vojna zaradi trumpete hitro konča (itak je zamudil rok). In konča na način, da se strasti umirijo, zarišejo nove meje. Seveda pa dajem dodaten predpogoj: niti trumpeta, niti putana, v naslednjih dveh letih ne smeta pripojiti ali napasti druge države. Še več, vsem z MSja plačam večerjo. 1. Se strinjam 2. Se strinjam. 3. Da. 4. Se absolutno ne strinjam. Če drugega ne hoče ustavit morijo. V mojih očeh napredek, začetek nekega razuma. 5. Se strinjam absolutno, že ko ga gldedam je en hinavski manipulatvini najnižje rangiran osebek- low life ni dost slabšalno. Niti gnoj. Ogabnež do amena! 6. Da! 7. Ima pametne poteze, samo poglej njegova-administracijo- dejanja. Vse, ne samo ukrajine. Tis z LGBT, več spoli, itd...tis je zame razum. Ni mi razumlivo, da se nekdo indificira kot maček, itd...tist so phihične bolezni. Poglej si kaj govori Rubio. Standardne vrednote(tko na prvo žogo). Meni pač to paše. 8. Ampak, trenutno ne jem večerje. Poletje se bliža
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami 4. morija se ne bo ustavila, vzpostavil se bo status quo...za neki časa. Si sam zapisal kaka je putana. 7. amerika gre po poti White power, white supremaci, KKK , aparthajd....Standardne vrednote so samo dokler jim paše, potem pa zvečer mal po hčerki skačejo, ker ženo glava boli, pa razni tulumi bogatašev z najetimi prostitutkami. Karikiram, vendar obstaja dejstvo in dokazi da spolna usmerjenost ni merilo za kriminal. Takko kot ni merilo za kriminal izbeglice , ki pridejo v našo državo. Pod pretvezo miru v Ukrajini, se dela druge plane o zasedbi ozemlja. Kot sem rekel: Paname, Grenlandije itd..Prav tako je točno on kriv za ponovno metanje denarja v oboroževanje, Zakaj sploh rabimo oboroževanje: zaradi debilov, ki se gredo ekspanzijo. In to sta putana in trumpeta, pa še kak korejc bi se našel. Oboroževanje je metanje denarja proč. Oboroževanje ne rešuje problema v industriji, niti lakote, niti socialnega miru ne prinaša. Prinaša pa dvig cen, izginjanje srednjega razreda itd.. Pa veš kdaj je bila Amerika najbolj pokončna? Dokler je bila Monika v ovalni pisarni. torej: mejk lov not wor ps. pa ne pozabit, da je bila trumpeta že 4 leta na oblasti, pa ni bilo nekih čudežev.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se