ZD€N€ Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 sem že opravil to nalogo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 sem že opravil to nalogo :worship: nalogo? :kva1: če ni to iz poželenja, je tko brezveze. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Jaz imam obute štufe s srčki. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 (popravljeno) No js sem v ta namen včeraj zvečer mojo peljal v Špas Teater na 5žensk.com. Danes nič ne pričakuje in bi jo rad presenetil s sončnico, vendar dvomim, da jo dobim v tem letnem času. Popravljeno Februar 14, 2008. Popravil Ni3ous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Midva greva pa v mehiško pa mal na grad. Pa niti ne zato k je valentinovo . se že dolgo menva pa je dans lih fajn vn tk pršlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 dans lih fajn vn tk pršlo ..še dobro... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 ..še dobro... :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Jebeš Valentinovo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 sem že opravil to nalogo :worship: kaj, zaj ti, mormo čestitat, ker znaš, na koledaru pogledat - kdaj je 14. februar??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2008 nalogo? :kva1: če ni to iz poželenja, je tko brezveze. :wacko: :eek: No malce sem se izrazil po domače :headbang: Sem že v jutranjih urah čestital moji gragi in jo obdaril :worship: da nebo pomote!!! kaj, zaj ti, mormo čestitat, ker znaš, na koledaru pogledat - kdaj je 14. februar??? :headbang: res si pravi sandokan pač danes je praznik "VALENTINOVO" in če si prebral naslov???, lahko pišeš po mili volji koga SI ali NISI obdaril za ta praznik??? Drugače, pa sem opazil, da si pismen in da poznaš na koledar. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 pač danes je praznik "VALENTINOVO" in če si prebral naslov???, lahko pišeš po mili volji koga SI ali NISI obdaril za ta praznik??? Drugače, pa sem opazil, da si pismen in da poznaš na koledar. :naughty: stari - piše,: "kako bomo obdarili ženo, ljubico, prjatlco" - in nič, nisi - napisal?!?!?!? Ti, še sam sebe ne, znaš - čitat!!! Sem že v jutranjih urah čestital moji gragi in jo obdaril :worship: Pa je, njej tudi - prišlo? ? ? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2008 stari - piše,: "kako bomo obdarili ženo, ljubico, prjatlco" - in nič, nisi - napisal?!?!?!? Ti, še sam sebe ne, znaš - čitat!!! :lol1: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Jebeš Valentino Jest tuuuut. :naughty: pies: Sandokan ta zadnja ti je dobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2008 pies: Sandokan ta zadnja ti je dobra. Saj zato se pa vpiknete v vse kar ni za Vas (malinovje) :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Saj zato se pa vpiknete v vse kar ni za Vas (malinovje) :headbang: Ja kaj čš. Tku je. Kadar pes nima kej delat si pa jajca liže. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Saj zato se pa vpiknete v vse kar ni za Vas (malinovje) :headbang: zaj pa boš, reko, da sn, se v - tvojo ženo vpikal???! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Ja kaj čš. Tku je. Kadar pes nima kej delat si pa jajca liže. O:-) zelo dobro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Pa zakaj bi samo mi moški nekaj morali obdarovati. Danes se bom pustil jaz obdarovati, potem pa itak pride 8. marec, pa materinski dan... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Burnout, ena rozica zate (@)-'--.- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Kičasto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Pa zakaj bi samo mi moški nekaj morali obdarovati. Danes se bom pustil jaz obdarovati, potem pa itak pride 8. marec, pa materinski dan... :naughty: maš prov...čeprov moški mamo tut svoj dan- dan mučenikov :P nazadnje sem dobil par copat :lol1: drugač pa valentinovo meni ni poseben praznik...rožo,čokolado ali karkoli...tudi pozornost!!!se lahko pokaže vsak dan. LP snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Pa srecen trgovski praznik!!! http://omgwtf.superlime.com/smoochie.swf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 drugač pa valentinovo meni ni poseben praznik...rožo,čokolado ali karkoli...tudi pozornost!!!se lahko pokaže vsak dan. Res je. Čeprav te drobne pozornosti včasih niso sprejete tako, kot človek pričakuje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Jaz ji bom zvečer dal... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se