motoristek Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 MOTO BOOM- 10.04. - 13.04.2008 Spet je tu... :yea1: njofra 1
motoristek Objavljeno Februar 16, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Spet ga bomo sral in se vidli po dolgem času... :yea1: njofra 1
Jure Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jaz imam pa ravno izpit takrat :wacko: Mogoče mi uspe zadnji dan prit obrnit..
FazerMan Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 To se bo dal pa že z motorjem pridit, pa brez ozeblin :rolleyes:
ZEKKO Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 A je za člane zmks kej popusta pri vstopnini?
Miha Z. Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 A je za člane zmks kej popusta pri vstopnini? ne!Moraš še doplačat 2 eur :whistle: aja pridem!!! :D
Robertos664 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jaz tudi pridem. Kaj greste z motorji?
Miha Z. Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jaz tudi pridem. Kaj greste z motorji? če bo vreme vsekakor... :D
biker125 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 js pridem 100%, sn 3km vstran doma :naughty:
sandokan6 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 A je za člane zmks kej popusta pri vstopnini? 2%, za upokojence 5%
motoristek Objavljeno Februar 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 2%, za upokojence 5% Za invalide 7% njofra 1
Poljachina Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 Hudo! PRIDM! Upam da bodo mel bolj pestro kot na IMOTu :)
PURPLE Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 Kolk se jas spomnim je bilo pred leti zastonj za motoriste, ne me držat za besedo. Drugače pa tistih 5 evrov kolikor bo ... Se vidimo.
motofrik Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 Kolk se jas spomnim je bilo pred leti zastonj za motoriste, ne me držat za besedo. Drugače pa tistih 5 evrov kolikor bo ... Se vidimo. ...pred leti, ja. Bil je motoboom februarja ali marca, pa smo samo bolj utrgani prišli z motorji. Zdaj pa ima motor že skoraj vsak, pa bi bili ob precejšen zaslužek, če bi bilo free entry :whistle: .
tati Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 Spet ga bomo sral in se vidli po dolgem času... :yea1: res je, če ne drugje pa na sejmu.... :worship: :worship:
TONTO Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 res je, če ne drugje pa na sejmu.... :worship: :worship: Lahko vam ki ste tam doma, mene bodo pa zopet ta plavi jebal NE ne bom pil no ja kšno pivo pa že lahko
GULI Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 res je, če ne drugje pa na sejmu.... :worship: :worship: se vidmo z motorjem :whistle: takrat bo sigurn že več kt 10°C :naughty:
Lowrenc Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Če bo trend tak kot je bil zadnje 2X potem bo spet bedno kot nazadnje in prednazadnje. Prodajalci v kravatah, mize s polikanimi belimi prti in skledo bombončkov i.t.d. Nazadnje je mankala ena firma motociklov(mislim, da je bil to Suzuki)-letos bodo mogoče že 3... Se še kdo spomni časov, ko so bila okna v dvorani zagrnjena delitev med ponudniki pa je bila izvedena iz skupaj zvarjenega ''šrot'' železja? Materwola-takrat se je človek počutil kot doma ne pa sedaj, ko ne veš ali si med motoristi ali na svečani večerji...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Nazadnje je manjkal Kawasaki... precej bedna finta... ampak kak BMW pa Aprilia pa Guzzi, KTM, Yamaha, Honda, celo H-D so se pa izkazal, k so prisli v polni postavi. Sej je blo cist fajn, je pa res, da nismo bli vsi z motorji, k je blo mrazz. Upam sam, da ne bo cel MOTO Boom spet spestan v isti hali k zadnjic, k smo se RES stiskali (in ne v dobrem smislu). Pa ce bere kak organizator... SPUSCAJTE MOTORISTE NOTR PRED HALO, PA BOMO ZE SAMI POSKRBELI DA BO KAJ ZA VIDET! Vem, da bo kar veliko folka prislo s svojimi motorji in bo ze tam razstavni prostor und festa!
motoristek Objavljeno Februar 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Nazadnje je manjkal Kawasaki... precej bedna finta... ampak kak BMW pa Aprilia pa Guzzi, KTM, Yamaha, Honda, celo H-D so se pa izkazal, k so prisli v polni postavi. Sej je blo cist fajn, je pa res, da nismo bli vsi z motorji, k je blo mrazz. Upam sam, da ne bo cel MOTO Boom spet spestan v isti hali k zadnjic, k smo se RES stiskali (in ne v dobrem smislu). Pa ce bere kak organizator... SPUSCAJTE MOTORISTE NOTR PRED HALO, PA BOMO ZE SAMI POSKRBELI DA BO KAJ ZA VIDET! Vem, da bo kar veliko folka prislo s svojimi motorji in bo ze tam razstavni prostor und festa! To bi bilo super... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se