PLAYBOYGIRL Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Čaw vsem MOTOSVETOVCEM :-) tudi iz moje strani... le pogumno pridite do našega štanta na sejmu, bomo kakšno rekli in seveda naredili kakšno fotko. Lep pozdrav, Anja in Špela (Motosvet hostesi)
MARJA Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Čaw vsem MOTOSVETOVCEM :-) tudi iz moje strani... le pogumno pridite do našega štanta na sejmu, bomo kakšno rekli in seveda naredili kakšno fotko. Lep pozdrav, Anja in Špela (Motosvet hostesi) Bi prišel, pa moram vsaj 1x na teden bit v službi. In ravno danes je tak dan. Fajn se imejte :winkiss:
cdploscek Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Ou... že komaj čakam, da pridem pogledat, po slikah sodeč se splača :naughty: danes ali jutri
biker77 Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Čaw vsem MOTOSVETOVCEM :-) tudi iz moje strani... le pogumno pridite do našega štanta na sejmu, bomo kakšno rekli in seveda naredili kakšno fotko. Lep pozdrav, Anja in Špela (Motosvet hostesi) to sta unidve k sm mogu stran gledat :whistle:
Nagaya Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 to sta unidve k sm mogu stran gledat :whistle: :smoke: a si kej reku?
MeSkO__ Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Slike z Moto booma: :headbang: :krneki: :naughty: http://www.ptuj-on.net/foto/galerija.php?id=10047
pirrulz Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 (popravljeno) Fantje in dekleta, vidim, da vas je veliko motosvetovcev, ki sploh ne pristopite. Heh, ti kot moderator bi pa že lahko vedel, da je večina tukaj virtual bitch-ev, ki se upajo kurčit samo v virtualnem svetu. In ne, ne pridem na motoboom, ker a) sem že vse videl, b ) se z dobro izgledajočimi ženskami lahko slikam vsak dan (čeprav ne vem, zakaj se bi z lepimi ženskami slikal -se dosti raje kaj pogovorim in spijem kakšno pivo z njimi), in c) ker imate samo male piksne piva, ostalo je pa Heineken. Popravljeno April 12, 2008. Popravil pirrulz
mojcka_l Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 jst bi pa tut pršla..pa morm it delat ..jao.. pa dugč:)
Tabo Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 pridem v nedeljo, a se da usest na kakšen motorček pa poslikat :photo:
tomazin Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 pridem v nedeljo, a se da usest na kakšen motorček pa poslikat :photo: slikaš lahk itq vse kar hočeš, vsedeš se pa lahk tut na skor vse motorje ;)
NejcZ Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 (popravljeno) Skor vse ja.. en pred mano se je na enga Benelija al kaj so vsedu, pa se mi je dopadu motor, pa sm hotu gor it, probat kak je filing na njem, pa me je stric prijezno poteral :lol1: Najbolj mi je bil všeč Duke 3 :kva2: :wub: poleg hostes. Popravljeno April 12, 2008. Popravil NejcZ
Poljachina Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Kaj pol je ta sejm bl za oči, ne pa za nakupovat? Jz nameravam kupt kako čelado pa rokavice punci. Se da kj dobit? Grem pa jutr pogledat, prej nebo znesl nažalost.Sevede se pa ustavm na motosvetovmu štantu :)
tomazin Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 čelad maš zlo velik na izbiro.. tut kombinezonov.. ;)
CAPI Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 (popravljeno) Kolk mate vsi za govort in sprašvat ..če bi..a je.. a bo.. :blink: Enostavno greš tja, pa vidiš in pogledaš kar te zanima :yes: Anja :004 , Špela :004 , Roky, Noise, hvala za prijazen klepet in nalepke :OK: ki so že na motorju(kufru) Popravljeno April 12, 2008. Popravil CAPI
halls Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Poglejte,če boste kje videli kakšnega BMWja. Jaz jih zadnjič nisem zasledil.Sem najbrz preveč za babami gledav! :D Taka priznana firma, pa da ne bi imela kakega mopeda na sejmu? :hmm:
NejcZ Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Vsa čast tistim ki ste danes šli z motorji dol.. sigurno sem vas videl najmanj 30 :worship:
TI TO Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Poglejte,če boste kje videli kakšnega BMWja. Jaz jih zadnjič nisem zasledil.Sem najbrz preveč za babami gledav! :D Taka priznana firma, pa da ne bi imela kakega mopeda na sejmu? :hmm: A jih sploh že kdo uradno prodaja pr nas?
CAPI Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 (popravljeno) Poglejte,če boste kje videli kakšnega BMWja. Jaz jih zadnjič nisem zasledil.Sem najbrz preveč za babami gledav! :D Taka priznana firma, pa da ne bi imela kakega mopeda na sejmu? :hmm: Edini, ki je bil, je bil beli BMW štirikolesnik(pa ne avto) KK tablice, viden že na kakšnem motozboru(lani v Celju) V hali L. Privatna last, verjetno sposojen, ker je bil na čisto drugem mestu, katero bi mu pripadalo Popravljeno April 12, 2008. Popravil CAPI
rosse20 Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 če povem po pravici, mi tale motoboom letos ni bil všeč. dosti boljši je bil pred dvema letoma.
CAPI Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 (popravljeno) če povem po pravici, mi tale motoboom letos ni bil všeč. dosti boljši je bil pred dvema letoma. Se pozna da je prišel € :whistle: Popravljeno April 12, 2008. Popravil CAPI
TI TO Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Se pozna da je prišel € :whistle: Pozna se tudi, da sta priša Moto Černe in Moto Igl :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Je kdo videl tisto klošarijo od 'razstavnega prostora' tam pr njih? "Der preis ist der Koenig"... Žaljivo za čudovite motorje, katere so 'razstavljali'. Pljunem na tidve firmi.
halls Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 če povem po pravici, mi tale motoboom letos ni bil všeč. dosti boljši je bil pred dvema letoma. Meni tut! :grim Pogrešal sem predvsem generalne, uradne uvoznike. Če ne bi bilo MotoIgl a, najbrž sploh ne bi mogel splezat na Kawija. :D
salo Objavljeno April 12, 2008 Objavljeno April 12, 2008 Tudi jaz sem nekoliko razočarana nad videnim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se