motoristek Objavljeno Februar 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Sanja svinja o kukuruzu... :grim
Dr_Jakob Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 sam da bo pasulj, da bomo mel turbo pogon pa bo... pol pa kak drag race prek mariborske ... al pa kaj podobnega...
motoristek Objavljeno Februar 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 sam da bo pasulj, da bomo mel turbo pogon pa bo... pol pa kak drag race prek mariborske ... al pa kaj podobnega... Zdaj bo hudič, ko sta se pasulj in burek stepla... :whistle:
Jeger Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 jaz tam biti ...pa hostese :photo: :grim
billy Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Ker hoče videt motorje ne rabi notr hodit ker nimaš kaj videt;motorji so pred vhodom parkirani:od starih do najnovejših pil,tko da nimaš kaj zajebat. :devil: :eek: Na sejmu pa je tko vsak let slabše,pet motorjev,pa 4 lajdre ki se tko al tko vsepovsod natikajo bljak! :BUA: :zzz:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Ma ne bi tko strog.. sej vseen kok je motorjev, vazn da je zur pa pasulj s klobaso. Pa kaj pol ce bomo sami navec motorjev prpelal. Festa je festa :D haha Pa ce bo sam ena (napol) nagica okol skakala, je to ze vec od tega kokr sm jih dons vidu... do zdej (upam na najboljs :D ) Glavn da se nekje naberemo, sej pol lahk pol moto slovenije gre na eno skupno furo po celju pa lohk mal zgage delamo pa je zur zagarantiran :D
Kawl Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Ma ne bi tko strog.. sej vseen kok je motorjev, vazn da je zur pa pasulj s klobaso. Pa kaj pol ce bomo sami navec motorjev prpelal. Festa je festa :D haha Pa ce bo sam ena (napol) nagica okol skakala, je to ze vec od tega kokr sm jih dons vidu... do zdej (upam na najboljs :D ) Glavn da se nekje naberemo, sej pol lahk pol moto slovenije gre na eno skupno furo po celju pa lohk mal zgage delamo pa je zur zagarantiran :D Pasulj s klobaso 20€ pa 1 ur čakalna vrsta :D Drugače pa pridem. LP
Niko88 Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Pridem že za to, ker omenjate pasulj z klobaso.... :whistle:
motoristek Objavljeno Februar 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Jaz pa zaradi :eek: lajdr... :whistle:
sm fighter Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Pridem, upam da ne bo boring.
Aless Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 obvezno pridem :D ....mogoce celo z motorjem,ce bom nabavo kaj do takrat
Niko88 Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Bo več motorjev zunej parkiran kot pa v stavbi. Torej bo ogled zaston. Tiste "lajdre" bojo pa mal ven na sonce pršle ritke pogret :whistle:
BoBo Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Če naša dovoli, da jaz ukažem, pridemo. :naughty:
bmwslo Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 (popravljeno) Bo več motorjev zunej parkiran kot pa v stavbi. Torej bo ogled zaston. Tiste "lajdre" bojo pa mal ven na sonce pršle ritke pogret :whistle: A misliš da bo takole kot 2006 potem pa še take hostese :naughty: Popravljeno Februar 28, 2008. Popravil bmwslo
Rude Boy Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 sa gaćama boje kože ! :naughty: :P
motoristek Objavljeno Februar 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 sa gaćama boje kože ! :naughty: :P a si ti tud noter pado.... :lol1:
RHonda Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Pasulj s klobaso 20€ pa 1 ur čakalna vrsta :DDrugače pa pridem. LP Še nazadnje se je na štantu od ''Jovota'' dobila pleskavica s prilogo zelo hitro, brez čakanja. Seveda pa tudi letos pridemo :worship: Tudi na meso.
Rude Boy Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 a si ti tud noter pado.... :lol1: jaa aaa ! a veš da tukaj še odmevaaaa mevaaa ! :evilgrin:
Majesty Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 A se da kej pametnega od opreme za ugodno ceno kupit na tem sejmu? Lani sem sicer bil ampak cenam nisem posvečal velike pozornosti... (hvataobojegaća :D )
lasagna Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Lani niso imeli prav nič. Predlani pa so bili dobri in poceni štumfi naprodaj.
gregor46 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 (popravljeno) A se da kej pametnega od opreme za ugodno ceno kupit na tem sejmu? Lani sem sicer bil ampak cenam nisem posvečal velike pozornosti... (hvataobojegaća :D ) TC MOTO..... mel na vse izdelke 20% popust,...kupo škornje in rokavice, kar ugodno. Pridem tudi letos,.......rabim rokavice :whistle: Kaj dosti več pa tudi ni blo :unsure: Lp, Gregor Popravljeno Februar 28, 2008. Popravil gregor46
tati Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 (popravljeno) Lahko vam ki ste tam doma, mene bodo pa zopet ta plavi jebal NE ne bom pil no ja kšno pivo pa že lahko mislim, da mene tako obožujejo, da ne rabim nič pit, pa dobim 125 evrov kazni :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Februar 28, 2008. Popravil tati
tati Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 se vidmo z motorjem :whistle: takrat bo sigurn že več kt 10°C :naughty: upam, kajti za drug teden je baje napovedan sneg :winkiss: :whistle:
Brdaus Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 upam, kajti za drug teden je baje napovedan sneg :winkiss: :whistle: Easy come, easy go... upam, da ga bo prec pobral :grim Na sejem pa pridem ja... mal pogledat.
flero Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ...itak...sem po dolgem cajtu ta čas spet doma.... :alien1: ....vidmo... lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se