CaNaM Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 (popravljeno) 23. februarja se bodo na Rogli priredili skoki z motornimi sanmi.Skakala bota Jure Saviozzi(Slovenija)-Ski&Sea Racing Team in Ross Mercer(Kanade)-Redbull Team Ross ima tudi najdalši skok na svetu z motornimi sanmi. Link: Za info lahko tudi obiščete: Vabljeni! Popravljeno Februar 17, 2008. Popravil CaNaM
CaNaM Objavljeno Februar 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 (popravljeno) Napaka pri info link-u!!! Za info lahko tudi obiščete: http://www.rogla.si/cgi-bin/cms.cgi?doc=18...Kx5nFtG0H3NgnUF Popravljeno Februar 17, 2008. Popravil CaNaM
yamahadriver Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Zdravo! Poznava se že iz prejšnje teme. Zanima me, če veš, kakšne sani vozita nastopajoča. LP
CaNaM Objavljeno Februar 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Zdravo! Poznava se že iz prejšnje teme. Zanima me, če veš, kakšne sani vozita nastopajoča.LP Jure ma sicer dvojne sanke MXZ 440 Racing lasnki model in pa MXZ 600R letošnji model. Men je reku da bo lanske za skoke obdržu.Tak da pomoje bo skaku z lanskimi.Letošnje bo mel pa tut zram. :worship: Ross pa nevem z čim bo skaku.No nevem če bo mel svoje sabo al bo mel sposojene od Ski&Sea. Vse kakor bo pa skaku z MXZ 440 Racing lanski model. :rolleyes: MXZ 440 Racing: MXZ 600R: Točn te ko so na sliki ma Jure! :OK:
yamahadriver Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Video pa je res :OK: ! Koliko metrov je blo to? LP
CaNaM Objavljeno Februar 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Veš da še jz nevem točn sam se mi zdi da okoli 84m!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se