PikiJapok Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Psi lajamo, karavanje gre dalje... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 ...pa južne Štajerske tudi... aja odcepit smo se še pozabli... grazjelepšikotlublanapress Trojane so tolko let vrtali, z betonom jih pa zalijemo v enem dnevu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 (popravljeno) Jebiga, Maister se je zajebo. Mogo bi it proti jugo-zahodu pa bi Štajerska mela Trst, Istro in odprti izhod na morje. :worship: Zaj pa mamo tam samo eniga štajerca ki brani jugozahodno mejo, Joška Jorasa. Popravljeno Marec 14, 2008. Popravil BremzPenzl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Jaz se z Jorasom ne bi hvalil. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Jaz se z Jorasom ne bi hvalil. :whistle: Se so fsi tak mislili, zato pa so rekli, da za graničarja na Dragonji bo pa dober... ...pol je pa z tega cela pizdarija ratala :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 V petek so mi rekli, da hitra pošta brez problema gre v Prištino D+2. V ponedeljek, ko sem jo oddal, pa ne gre več. Samo navadno pismo in upanje. Bom moral enkrat TV prižgat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Kosovo, 1872 * 318,000 Serbs (64%), * 161,000 Albanians (32%), * 10,000 Roma (Gypsies) and Circassians * 2,000 Turks Ethnic groups (2007) * 92% Albanians * 5.3% Serbs * 2.7% others http://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Kosovo hmmmm me zanima kak je kaj statistika v Sloveniji te dni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 hmmmm me zanima kak je kaj statistika v Sloveniji te dni :whistle: Boli te kurac za statistiko, ti idi raje na bankomat po dnar. Večer se bliža. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 V Makedoniji se je že začelo.......le katera država je naslednja? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 hmmmm me zanima kak je kaj statistika v Sloveniji te dni :whistle: Mene pa še zmer zanima kje so tisti tvoji podatki o kriminaliteti kosovskih Albancev :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Mene pa še zmer zanima kje so tisti tvoji podatki o kriminaliteti kosovskih Albancev :yawn: ti si ziher policaj :whistle: ... glej, ko bom spet našel bom ziher pripopal sem :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 ... glej, ko bom spet našel bom ziher pripopal sem :closedeyes: Dej, ne nabijaj v prazno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 V Makedoniji se je že začelo.......le katera država je naslednja? :hmm: ah ja, kaj pa govoriš, to je ziher božji plan , al pa neka taka kozlarija, ti bodo rekli ostali :whistle: Mogoče ko se bodo razpasli po treh državah bivše juge in jo prevzeli bojo nekateri začeli pol razmišljat veselimo se novih praznikov: burekovanje, sladoledovo vnebovzetje, ljopatanica, ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 veselimo se novih praznikov: burekovanje, sladoledovo vnebovzetje, ljopatanica, ... :lol1: Veš da se..saj štajerci so itaq slovenski šiptarji tak, da lih skup pašete :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 ti si ziher policaj :whistle: ... glej, ko bom spet našel bom ziher pripopal sem :closedeyes: Lahko pa malo po Mariboru povprašaš če kdo pozna Jusufa Januzija iz Lenarta pa pol idi do Januzija pa ga vprašaj, kak biznise rihta pa če ti lahko pove, kolko albancev je barab. : ) Veš da se..saj štajerci so itaq slovenski šiptarji tak, da lih skup pašete :evilgrin: Če ti je tak všeč, si ga domov nesi : ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Veš da se..saj štajerci so itaq slovenski šiptarji tak, da lih skup pašete :evilgrin: Če že se bo itaq tu mogla začet bitka...ko ste ostali navadne pizde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Mah dejte se nehat spet med sabo neki kregat. Saj potem šiptarji ne bodo imeli nobenega dela :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Če že se bo itaq tu mogla začet bitka...ko ste ostali navadne pizde Kak to zdaj, a ti ni nič všeč, če te kdo etiketira? Ccccc... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2008 Tole spada semlelele: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno April 3, 2008 Deli Objavljeno April 3, 2008 Bush je verjel tudi v kemično orožje in Al Kaido v Iraku, pa poglej rezultate..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno April 3, 2008 Deli Objavljeno April 3, 2008 Hmm, če me spomin še drži, potem iraški obrambni minister tedaj ni trdil, da njegova vlada sodeluje z Al Kaido in da imajo orožja za masovno uničenje. Lahko se pa tudi motim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 Hmm, če me spomin še drži, potem iraški obrambni minister tedaj ni trdil, da njegova vlada sodeluje z Al Kaido in da imajo orožja za masovno uničenje. Lahko se pa tudi motim :grrr ???????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 Ma sem mislil, da postavljaš pod vprašaj tisti text, ki ga je HHV nalepil. Mea culpa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se