klimbra Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Sem pred nerešljivo dilemico. Ker so moji požeruščki vedno lačkani.....sem se spravil mal za štedilniček, pa začel s čarovnijicami.........preprosto rečeno, začel kuhat rižotiko, ker jo imajo vsi tako radi......hihihiiiiiiii..požeruščki. Ampak, sedaj ne vem........a naj poleg česnčka dodam tudi čebuliko.......ali naj raje pripravim brez nje. Zakaj........v tej kombinaciji tih dveh zadvščin.......potem celi dan.......pa celo nočko......vsi tko, vsak na svoje intervalčke........poprdavčkamo. Ma.......dragi moji sončki.....sej veste kako neprijetno je pančkat v sobici, ki rahlo diška po čreveskovih vetrčkih. Ma res.....to je moja trenutna dilemica???????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 He, he, pa spančkaj zunaj te sobice :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Na zajetno porcijo strupeno šarf feferonov ne pozabi... :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Ta temica.....ni bila odprta z namenom......da bi mi pomagal iz dilamice......pač pa zato, da se iz vaših dilemic tudi drugi naučimo..........da naše dilemice niso najhujše zadevice s katerimi si belimo možgančke. Torej......kaj pa vam trenutno kravžla možgančke????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Ta temica.....ni bila odprta z namenom......da bi mi pomagal iz dilamice......pač pa zato, da se iz vaših dilemic tudi drugi naučimo..........da naše dilemice niso najhujše zadevice s katerimi si belimo možgančke.Torej......kaj pa vam trenutno kravžla možgančke????????? Aaaaaaa!!! Errr, mmmm, no, naj grem takoj na WC ali še dva ali tri poste prej "poserem"? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Ma.......ti kar pokakcaj........ :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Ti naredi okusno :worship: zvečer pa okno odpri... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Oknčka.....sem že prej odprl.........na "oberlihteka".......zgolj preventivno. Sedaj pa imam novo dilemico.........ali naj okenček odprem v cloti, pa v sobico spustim sončka.......al naj kar ostane na "oberlihtka".... :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 nema dileme :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se