klimbra Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 K veckat slism, kok sem otlocji....... Dons sem biu pa cist taplav in tavelik kuhal......sem kuhou kosilcek........pa je biu fulll dobl......pa ceu kloznik sem popapau!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 A buc buc buc, a bi se cist en mejcken pivca, da boš lažje kupcek podrl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 plve besede: YAMAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 bolll stali, bolll nohhiii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 K veckat slism, kok sem otlocji....... Dons sem biu pa cist taplav in tavelik kuhal......sem kuhou kosilcek........pa je biu fulll dobl......pa ceu kloznik sem popapau!!!!! jao klimbra :slap: iz strokovnega stališča, otrok ne uporablja pomanjševalnic in spačenk, če odrasli pravilno govorimo z njim. :wacko: tko da rajš jej in ne papaj. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 jao klimbra :slap: iz strokovnega stališča, otrok ne uporablja pomanjševalnic in spačenk, če odrasli pravilno govorimo z njim. :wacko: tko da rajš jej in ne papaj. :lol: :worship: :worship: :worship: mi gre najbolj na živce ko vidim okrog bebe 6 odraslih ki se vsi nekaj pačijo z govorico :SS :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 a brrrrrrrrrr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 pimpek bi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave