Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mene zanima če je kdo zato da bi se dal nardit motosvetovi našitki za na motoristična oblačila. Če pa so že narejeni se priporočam za informacije.

Objavljeno

Če bo zadeva lična in bo pasala na kombinezon- zakaj pa ne?

Objavljeno

fajn bi blo...tko mal več barv recimo črna,siva, modra,rdeča,...pa pač vsak vzame tisto ki bi mu pasala :grim :whistle: :OK:

Objavljeno

:yes: :yes: Pa če bi že delal našitke imam en predlog, da bi mel moderatorji pa administratorji posebn našitke, npr. da bi gor pisal stuff.

Objavljeno

To bi bilo res fajn, da bi se izdelali našitki. Jaz sem tudi zdraven.

:worship:

Objavljeno

dobro, da ga imamo :whistle: :winkiss:

:yes: :yes: Pa če bi že delal našitke imam en predlog, da bi mel moderatorji pa administratorji posebn našitke, npr. da bi gor pisal stuff.

pa mogoče bi tut nam lahko napisali nicke :hmm: bi se vsaj spoznal še lahko mal :whistle: :whistle: :D

Objavljeno (popravljeno)

Ja blo bi fino, sej to je ql da daš predlog bo kdo vidu pa se bo pol odloču kak bo naredu.

Popravljeno . Popravil aljazz26
Objavljeno

Še kdo nej kej reče na to temo od administratorjev, al vsi spijo.

Objavljeno
Še kdo nej kej reče na to temo od administratorjev, al vsi spijo.

Smejijo se,ker boste zastonj reklamo za MS delali!!! :P

Objavljeno

Mene pa zanimajo nalepke in majice. Kje se jih dobi? Bo kaj na Moto Boom ???

Objavljeno

kr na Noisa in Codeine se obrnite

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
dobro, da ga imamo :whistle: :winkiss:

pa mogoče bi tut nam lahko napisali nicke :hmm: bi se vsaj spoznal še lahko mal :whistle: :whistle: :D

Nick-ov jaz ne bi kam šival (kajteveškdotebokrnaenkratpopički).......... :whistle:

Objavljeno

jaz si dam nalepke po celem motoru, pa našitke makar še na pižamo, gate, kopalke, itd...seveda proti ustreznemu plačilu za reklamiranje motosveta hehe...

Smejijo se,ker boste zastonj reklamo za MS delali!!! :P

:yes: :yes: , natanko tako ja

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

materialisti... bodte veseli, da se danes še kaj zatonj dobi :whistle:

vi bi pa še plačilo, mislim :unsure:

ja, jaz bi tud od vsakega ki se mu nasmejem v trgovini pet €, pa bi biu motor drugi mesec v garaži. pa na žalost ne greje.

Objavljeno

JAz sem tudi za..............našitek.Pol rabm pa še eno, k bi mi ga našila. :rolleyes: Če se temu zdaj tako reče........ :blush:

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

..kaj zdej gazda područja nimaš nobenga komentarja v tej temi!!Ljudje rabijo našitke!! :unsure:

Objavljeno

Jaz bi imel celo dva... :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!