nixons Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) Živijo! Na internetu sem našel eno iinternetno stran,kjer je nazorno poslikano,kako odstranimo blokade iz omenjenega auspuha,pa sem se odločil da objavim,saj bo komu prau prišla.(sm pa js ta auspuh naroču,tko da bom še lastnoročno probal) Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil nixons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 wtf, tut u dušilcu je tulček :blink: a to ma tut laser tko narjen al sam ta yasuni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Februar 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2008 wtf, tut u dušilcu je tulček :blink: a to ma tut laser tko narjen al sam ta yasuni ja do zdej vem,da GIANELi za sr-ko nima....pa tut ZX nima..k dobim auspuh pa poročam će mam tut jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamahadriver Objavljeno Marec 1, 2008 Deli Objavljeno Marec 1, 2008 Kupi si akrapoviča! :trance_33_sleep: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Marec 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2008 Kupi si akrapoviča! :trance_33_sleep: LP živijo! ja bravo 'likepiaggio' vidm da kr vreš od znanja :headbang: ((akrapovič dela za 4 T motorje izpušne sisteme) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamahadriver Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 Ja kak pa naj bi vedu da je tvoja aprillia 2t? :eek: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 (popravljeno) k sploh obstaja 4t sr-ka :slap: mislm da ne! Popravljeno Marec 2, 2008. Popravil mfink Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno Februar 22, 2011 Deli Objavljeno Februar 22, 2011 Živijo! Na internetu sem našel eno iinternetno stran,kjer je nazorno poslikano,kako odstranimo blokade iz omenjenega auspuha,pa sem se odločil da objavim,saj bo komu prau prišla.(sm pa js ta auspuh naroču,tko da bom še lastnoročno probal) Jaooo, dobro da sem vidu ta 100 let star post... jst sm se pa vozu s to kajlo noter. Sem mislu, da je samo v cevi blokada. Že prej je šel dobro, zdej pa še trikrat boljš :notworthy: ShAArK in fico182 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se