Sam dePihlja Objavljeno Februar 28, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 (popravljeno) iz linkanega članka:Prihaja še ena novost... Čez lužo so razvili še eno zanimivo novost za ženske, in sicer tehniko za pomladitev nožnice, novo metodo pa že preizkušajo tudi pri naših sosedih.“ :lol1: nove zavese lahko daš med tehniko za pomladitev ! :evilgrin: BZ, mam raj naravno... če ženska redno izvaja sexsercise, ma tamalo itak v dobri kondiciji :010 , po porodu pa kaki "anti iberkaliber" šivček v primeru, da kaj pokne :krneki: , pa je stvar rešena :whistle: Popravljeno Februar 28, 2008. Popravil Sam dePihlja
Matori Hanzo Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Baje ful pomaga, če "zadevo" pokapljaš z limono, da se malo nakremži.
Pervy Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 če ti je preširoko lahko še vedno "zgrešiš" luknjo :whistle:
_THUNDER_ Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 in povzetek tega kar je pervy povedal... :evilgrin: http://www.youtube.com/watch?v=rzsfIA3YKvs
BremzPenzl Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 ali je ...to je tista vsrana zadeva med španarom za ketno in levim cilindrom, tam ko je skoz oljavo in smrdljivo :?
Gallus Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 ... jaz sem jo našel ... ... glej prvo črko ... :whistle:
rude Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Vidim, da ste tuki sami strokovnjaki. Ma bi vseeno raje prebral kakšno mnenje nežnejšega spola. :naughty:
RHonda Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 (popravljeno) G-točko imajo tudi moški. Kako pa pride ženska do nje pa reje nebi je preveč perverzno za ta forum Popravljeno Marec 1, 2008. Popravil DejaVu
Senna Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Jao, jao kam gre ta forum :whistle: . @Pervy; Si zihr lev? :worship: @Sam dePihlja; ti je malo dolgcajat? Joke :naughty: Zdej vsaj vidim kako pi... izgleda :winkiss:
firebladeX Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 G-točko imajo tudi moški. Kako pa pride ženska do nje pa reje nebi je preveč perverzno za ta forum Tist ni G točka, tist je točka P - P, kot prostata ... Pa ful paše : )
RHonda Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 To da je G pa je pisalo v cosmopolitan...
Pervy Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 To da je G pa je pisalo v cosmopolitan... uhu res verodostojno branje. upam da nebo moja (sicer ne bere tega sranja, ampak hodi pa k frizerju) po tako strokovnih navodilih začela pri meni iskat točke G :headbang: pomoje mi bo hitro prst v uho tišala in se čudla ker nimam orgazma stoletja :krneki:
RHonda Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Haha teb se pa res vidi kakšen nickname imaš :lol:
no_name Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 novost za ženske, in sicer tehniko za pomladitev nožnice MOTUL Chain Cleaner + MOTUL Chain Lube Po mnenju uporabnikov menda Motul dela čudeže :krneki:
Sam dePihlja Objavljeno Marec 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Po mnenju uporabnikov menda Motul dela čudeže :krneki: Oblaki modrega dima izginejo :smoke: ...se pravi, pičkin dim je z Motulom preteklost :lol:
2win Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 ali je ...to je tista vsrana zadeva med španarom za ketno in levim cilindrom, tam ko je skoz oljavo in smrdljivo :? Yes. Ti si skor najbližji. :010 :010 :baa:
Frips Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 uhu res verodostojno branje. upam da nebo moja (sicer ne bere tega sranja, ampak hodi pa k frizerju) po tako strokovnih navodilih začela pri meni iskat točke G :headbang: Boš dobu take :eek:
mikena2 Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 (popravljeno) se bom dala na to, da jo najdem, ki do zdej sem imela opravka s samimi nesposobnimi. Popravljeno April 11, 2008. Popravil mikena2
fossil Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 se bom dala na to, da jo najdem, ki do zdej sem imela opravka s samimi nesposobnimi. hočemo slikovni dokaz, če že ne dokumentarec :naughty:
pjero Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 se bom dala na to, da jo najdem, ki do zdej sem imela opravka s samimi nesposobnimi. ne verjamem,da so bili vsi nesposobni.... dej se praši kolk si ti sposobna... :whistle: :whistle:
lasagna Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 se bom dala na to, da jo najdem, ki do zdej sem imela opravka s samimi nesposobnimi. Jaz imam vsaj tri in sem sposoben najmanj eno tudi pokazat. Pol pa paklce z ledom gor....
moto rider Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Jst sem jo imel, ko sem se s špotrnim avionom pelu'!!! :wacko: :P :D
Medoo Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 se bom dala na to, da jo najdem, ki do zdej sem imela opravka s samimi nesposobnimi. Na silikonih ni G - točke! :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Kaj pa je ta G-ej točka :blink: Tam k paše :P da ti pomagam...greš v tunel pol pa mal levo al pa desno...poišči...samo ne prižigaj luči ker te bo vse minilo ;) :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se