viky Objavljeno April 15, 2009 Opozori Objavljeno April 15, 2009 Si bom čez vikend prst v rit tišal, pa vam v pondeljek javim iz prve roke... No in? danes je že sreda! Menda ga nimaš še zmeri noter? malakai in grepavl 2
vapotek Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 No in?danes je že sreda! Menda ga nimaš še zmeri noter? Ma kurc, saj je blo kr fajn. Edino zajebal sem, ker sem si pozabu nohte postričt, pol mi je pa ful kri tekla. Ampak se je vseeno splačalo... "Toplo" priporočam!
viky Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Ma kurc, saj je blo kr fajn. Edino zajebal sem, ker sem si pozabu nohte postričt, pol mi je pa ful kri tekla. Ampak se je vseeno splačalo... "Toplo" priporočam! Often, you don't know what you can do until you do it... Upam, da nisi krvavel, ko ranjena divjad.....nežno stari, nežno je treba....!!! Pa praksa tud svoje prnese....tak da.... grepavl 1
Furioso Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Bogi Vapo. Tak ga je zaprlo, da je potem moral cel dan na školjki sedet. Sem mu jo kar ven prestavil...
viky Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Bogi Vapo. Tak ga je zaprlo, da je potem moral cel dan na školjki sedet. Sem mu jo kar ven prestavil... Nehaj se z Vapotom ukvarjat in raje povej kako je šlo tebi... grepavl 1
Furioso Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Nehaj se z Vapotom ukvarjat in raje povej kako je šlo tebi... Odlično! Malo me sicer zapestje boli, a bom že nekako...
viky Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 YouTube - Family Guy - Prostate Exam Benigno zvečanje prostate Komplementarno zdravljenje prostate - Revija Viva Zdrava prostata :: Intimate Medicine Fantje, pazite na svoje zdravje! grepavl 1
JANUSKA Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Malo sem začudena, da nekaj moških sploh ve ne, kaj je to G-točka
Guest nera Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Malo sem začudena, da nekaj moških sploh ve ne, kaj je to G-točka Pa ženske tudi ne :unsure: domina in pajkica 1 1
Sam dePihlja Objavljeno September 28, 2009 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2009 Eh, brez veze se obremenjevat s takimi, ki ne vejo. Na vajinem mestu bi preučil to temo od začetka, je ene par ekspertov tu gori :naughty:
JANUSKA Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Eh, brez veze se obremenjevat s takimi, ki ne vejo. Na vajinem mestu bi preučil to temo od začetka, je ene par ekspertov tu gori :naughty: ne ne to pa ne, pol bojo se sline preveč cedile
Guest nera Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 (popravljeno) Eh, brez veze se obremenjevat s takimi, ki ne vejo. Na vajinem mestu bi preučil to temo od začetka, je ene par ekspertov tu gori :naughty: Prezahtevno čtivo zame, naj Vapo demonstrira :naughty: Popravljeno September 28, 2009. Popravil nera damjan77 in domina 1 1
Sam dePihlja Objavljeno September 28, 2009 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2009 Eh..Vapo je včasih zmeden pa hemeroide za Ggumbek zamenja
vapotek Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Prezahtevno čtivo zame, naj Vapo demonstrira :naughty: Vse ob svojem času malecka...
mig72 Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 G-točka definitivno obstaja,nekateri ji rečemo tudi gravitacija (po10-ih pirih če jo že ne vidiš jo pa čutiš):wacko:
Pervy Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 Malo sem začudena, da nekaj moških sploh ve ne, kaj je to G-točka G točki rečemo po domače tudi GOBEC. neverjetno kako kooperativne in seksa voljne postanejo ženske če se jih pravavilno pritisne na to točko. prvo glavoboli in gobezdanje, potem pa čista romantika in milina :evilgrin: halls in T-boy 2
maus Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 a ni G točka, na gobc ? ... to je moja G točka
Ice Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 Malo sem začudena, da nekaj moških sploh ve ne, kaj je to G-točka G-tocka je, ko blondinka rece "Geeee, I didn´t know that!" :krneki:
maus Objavljeno Oktober 1, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2009 kjerkol lahko čelno spustiš, je ĐI točka
anja37 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 a ni G točka, na gobc ? ... to je moja G točka Maus te treba na gobc names v ...... :naughty: maus, klimbra, domina in 1 other 2 2
soncy Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 G točka pri ženski? baje se skriva v besedi shopinG. :lol: maus in thumper 2
maus Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 (popravljeno) Maus te treba na gobc names v ...... :naughty: si mislila v Genitalije ... eh... ne pomaga... mrtvo meso G točka pri ženski? baje se skriva v besedi shopinG. :lol: shoping se napiše gggggg ... oziroma 6 đijev do orgazma ... Popravljeno Oktober 6, 2009. Popravil maus klimbra 1
thumper Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 si mislila v Genitalije ... eh... ne pomaga... mrtvo meso shoping se napiše gggggg ... oziroma 6 đijev do orgazma ... najlepši organizem doživijo ženske, če je tak - gggggg gggg - podpis na črni diners.....
anja37 Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 si mislila v Genitalije ... eh... ne pomaga... mrtvo meso shoping se napiše gggggg ... oziroma 6 đijev do orgazma ... maus ma daj,kšne sereš.... domina in grepavl 1 1
thumper Objavljeno Oktober 6, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2009 maus ma daj,kšne sereš.... saj je lepo napisal... take ... mrtvo resnične...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se