misty Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 :rolleyes: A ga sploh imaš kdaj? :whistle: maš point. ampak mi ne pomaga čist nič :P
marko55 Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Vremenska napoved za naslednji teden je zelo ugodna. Kdaj gremo? :010
hector Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 ...mi gremo v ponedeljek.... Vremenska napoved za naslednji teden je zelo ugodna. Kdaj gremo? :010
schila Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 ali ve kdo če se da najet marof za cel dan?in koliko stane?
suzuki Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Hola mojster schila, ja, pisto lahko najameš za cel dan, ko sem se nazadnje zanimal (letos spomladi) je bila cena 1500 € Cupo, svobodnaptica01, Milunka in 1 other 3 1
crusty Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Hola mojster schila, ja, pisto lahko najameš za cel dan, ko sem se nazadnje zanimal (letos spomladi) je bila cena 1500 € Evo jo vzamemo skupaj pa naredimo "mali slovenski dan" to se bo Gašper tresu!!! :lol1:
suzuki Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Hola mojster crusty, to smo naredili nekajkrat pred leti, ko je bila cena še 500 €/dan oz ekvivalentno 20 udeležencem, kolikor je glede na moje izkušnje tudi zgornja meja zmogljivosti oz prepustnosti te pistice; današnja cena najema pa pomeni skoraj 60 udeležencev, kar je IMHO mač tu mač, saj jih 60 nimamo kam dat, razen če bi naredili 3 skupine, hitro, počasno in srednjo in se menjavali na 20 minut - s čimer pa pravzaprav spet ne bi pridobili nič, saj je to enako kot kadar si sedaj delimo pisto s supermotardi in karti zato se bojim da se Gašper nima česa bat :) ampak ne obupat: zaenkrat je bila zelo redko gužva na pisti (več kot 20 motorjev), morda kako nedeljo popoldan, med tednom pa nikoli ni gužve, se spomnim da smo bili ponavadi le 3 ali 4 čisto sami do popoldanskih ur, zato se IMHO obisk Marofa med tednom veliko bolj splača kot zakup cele piste - razen seveda če bi nam jo zakupili kaki sponzorji, to bi bilo pa sanjsko - dobesedno :) skratka, tvoja ideja je fajn, ampak 1500 € je enostavno preveč za tole pistico, in to je tudi vzrok zakaj je bila pred leti velikokrat zakupljena, letos pa je to le izjemoma, za razne prireditve firm (KTM Orange day itd) in dirke državnega prvenstva ampak vse zgoraj napisano nas seveda ne bo ustavilo da ne bi šli tja - brez zakupa - ob prvi priliki lepega vremena, kajne? hehe, sem vedel :naughty: Cupo, svobodnaptica01, SharpNinja in 1 other 3 1
schila Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 hvala za odgovore!!! ko se peljete kaj mimo portoroža oziroma belega križa ustavtese na :beer2:
suzuki Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Hola mojster schila, škoda ker nisi to prej napisal, glih danes sem bil tam blizu :whistle: ... Milunka, svobodnaptica01, Cupo in 1 other 3 1
Red Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 Danes je blo vse idealno - temperature, vlažnost zraka, število udeležencev in divjačinski golaž na koncu, ker so bili načeti pravi materiali. Par utrinkov za fante iz celjskega konca, ki so bili prvič in jim je šlo kot po maslu :photo:
Red Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 (popravljeno) nekako takole se je nadaljevalo :naughty: in............. ..voila Popravljeno September 30, 2008. Popravil Red
McKneZ Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 :worship: Hvala...lepe slikce! Skoda, da ste sli, k zadnjo rundo kr dol nism hotu it... :kva2: <- takle mi je delal v celadi, ko sem padel v filing... i can't.... i can't stop :P Super izkusnja za nas, na boljši način še nismo zapravljal kune :D Lep dan je bil in odlocitev, da gremo, je padla takoj.... smo si zrihtal frei pa let's go! Prvic smo kolenčkal in občutek je bil res, vsaj zame, fenomenalen... res sem sel lvl up, kar se tice vožnje z motorjem... Letos maja sem šele postal motorist, naredil glih 8k km in lepsega zakljucka sezone si res ne bi mogu zelet :beer2: Yes it was a hard race. It's a very nice circuit, actualy is my favorite and the weather was fine. We tryed to find the best setup for the last 20min, i knew we can be faster in one or two corners so i was happy at the end.I want to say thank you for my team, i think the Yamaha did a great job this year and also want to thank Bridgestone (MT 14) that allowed me to push hard at the end of the race and i also want to thank my family and my friends .)
biker77 Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 also want to thank Bridgestone (MT 14) that allowed me to push hard at the end of the race and i also want to thank my family and my friends .) najbrž si mislu BT 014 in ko boš še kake druge pnevmatike probal boš videl da so te..khm..jajc? ;) sam da se niste kej z asfaltom pobliže spoznaval pa je kul..
McKneZ Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 najbrž si mislu BT 014in ko boš še kake druge pnevmatike probal boš videl da so te..khm..jajc? ;) sam da se niste kej z asfaltom pobliže spoznaval pa je kul.. jap...sm sele vstal :) Tk da sm mogu v DOSu pisat, k se mi se Windowsi niso nalozl :P Ja letos sem podpisal pri BT 014 naslednjo leto mam kr vec ponudb :) Pomojem bom tud presaltu na SS, ce bo dovolj denarja za kej konkretnega. Ja res je blo super, nobenih situacij... jst sm prvo mogu premagat strah pol je pa slo k bi to ze delu vec let :) Nasledn let je to ena od prvih tur z motorjem... in kolenckat ne mislim na cesti... bi se še rad fural z motorjem k bom tam pr 50 :D pa mladenke preganju rofl
johan Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 (popravljeno) Vidim,da se je naš fotoreporter že potrudo :worship: Blo je super,temperatura ok. Popravljeno Oktober 1, 2008. Popravil johan
marko55 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 (popravljeno) Midva z Bizijem sva bila včeraj na Marofu. Bedno kot vedno :yea2: ; do 14h sva bila sama na stezi, vreme delno oblačno, temperatura cca 19 stopinj. še dve fotki... Bizixxx in jaz... Še kakšen tak dan bi se pošteno prilegel... Popravljeno Oktober 2, 2008. Popravil marko55
biker77 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 nikakor ne najdem časa pravega..mogoče naslednji vikend..se pravi 11. ali 12. 10. sam da bo še suho..
suzuki Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 (popravljeno) Hola! ful lepo vreme se obeta nekaj naslednjih dni na Marofu, mika koga it v torek (jutri) ali v sredo in bi imel še prostor zame in 7of 9? Popravljeno Oktober 6, 2008. Popravil suzuki svobodnaptica01, Cupo, Milunka in 1 other 3 1
frk Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 če bi se najdla kakšna dobra duša iz mb ali okolice, ki bi posodla prikolico za čez vikend, pol bi pa še morda jaz tud prišel kaj pogledat ;)
gregor46 Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Jaz grem iz MB v petek,.....če bo seveda vreme, in če nepride kaj vmes :whistle:
frk Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Jaz grem iz MB v petek,.....če bo seveda vreme, in če nepride kaj vmes :whistle: v petek sem v šoli :/ p.s.:še vedno upam da se me kdo usmili in posodi prikolico :)
PRObike Bojan Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 U Četvrtak, Petak i Subotu je exkluzivni zakup staze tak da ništa od vožnje... :angry:
SharpNinja Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 U Četvrtak, Petak i Subotu je exkluzivni zakup staze tak da ništa od vožnje... :angry: Hihi :evilgrin: , again.
AJ Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Gremo pa v nedelo, hihi :evilgrin: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se