suzuki Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Hola mojster Gregs, sreda, mojster, sreda :rolleyes: v četrtek (in naprej) bo dež... svobodnaptica01, Cupo, Milunka in 1 other 3 1
Gregs Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 V sredo delam, če ne, verjemi, bi izbral sredo... ;) Sicer bo pa kakšna kapljica šele popoldne, ko bomo že vse spakirali... :whistle:
Gregs Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Vreme za četrtek se popravlja... :OK:
semamiz Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 (popravljeno) :worship: Tale ga je kar dobr pulu ... Popravljeno Oktober 15, 2008. Popravil semamiz
AJ Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 :worship: Tale ga je kar dobr pulu ... Še mene si dobil gor :P :D
marko55 Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 :) :topic: Kateri f2,8 objektiv uporabljaš?
semamiz Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 :rolleyes: :worship: Bravo 'Jamesdean8' , enkratne slike , če imaš še kakšno , bi te prosil za posredovanje . :worship:
Tamau Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Nam je ratal učeri lovit sončne žarke in če je biu to letošn tazadn motoriranje je blo ful luštn. Mojim kompanjonom in še trem ki smo jih srečal tm hvala za prijetne urce :worship: Gregs nazaj grede si se mi flu smilu :rolleyes: sm se raj občasno prdružla speči vojski :whistle:
Gregs Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Nekaj fotk prejšnjega tedna... vendar je večina meglenih, tako da je velika večina samo zgolj kot arhiv... :whistle:
Tamau Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Tud jaz se ne morem hvalt s slikam, dve sta pa za u arhiv :naughty:
Jamesdean8 Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Za vse tiste, ki ste bili 12.10 na marofu. lep pozdrav še naprej :rolleyes:
Tamau Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Za vse tiste, ki ste bili 12.10 na marofu. lep pozdrav še naprej :rolleyes: kaj naj rečem, kje si biu 16. super slike :worship:
Jamesdean8 Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) kaj naj rečem, kje si biu 16. super slike :worship: sporočte kdaj ste na marofu pa bomo še kakšno za v arhiv naredl čist preprosto :rolleyes: Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil Jamesdean8
Vitek Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 sporočte kdaj ste na marofu pa bomo še kakšno za v arhiv naredl čist preprosto :rolleyes: Lepe slike z marofa, vendar probaj drugič naredit kakšen panning, bo še boljše ven izpadlo. Aja bom pa probal tud sam enkrat prit na marof pofotkat. LP
suzuki Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Hola! evo zdele so me prisilli da grem jutr na Marof... menda bo 19 celzijev, pa malce oblačno... ja pismo, jst pa res nimam sreče :naughty: če ma še kdo plan jutri skočit gor, se vidimo :) Cupo, Milunka in svobodnaptica01 3
suzuki Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Hola, sorči, pozabil povedat da sem poklical jefeta in je frej za motorje :OK: Cupo, svobodnaptica01 in Milunka 3
Mutika Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Hola! evo zdele so me prisilli da grem jutr na Marof... menda bo 19 celzijev, pa malce oblačno... ja pismo, jst pa res nimam sreče :naughty: če ma še kdo plan jutri skočit gor, se vidimo :) :eek: Prisilili? Se mi zdi, dragi moj suzuki, da je tole "prisilili" skoraj tako, kot če bi žabo v vodo tišal ... :whistle: :rolleyes: :winkiss: ! Uživajte!
rumenicestak Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 :eek: Prisilili? Se mi zdi, dragi moj suzuki, da je tole "prisilili" skoraj tako, kot če bi žabo v vodo tišal ... :whistle: :rolleyes: :winkiss: ! Uživajte! Hehe, tole si pa od mene pobrala :whistle: dobr ga žgite :D
Mutika Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Hehe, tole si pa od mene pobrala :whistle: dobr ga žgite :D Oj, prijatelj! A ti pa nič na Marof? :rolleyes:
rumenicestak Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Oj, prijatelj! A ti pa nič na Marof? :rolleyes: Bo res treba probat :)
suzuki Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 (popravljeno) Hola prjatli (in prjatlca, seveda :) ) počaščen, ful lepo da tkole sočustvujete z mano :worship: zavest da sem v vaših mislih mi bo lajšala neskončne muke ki jih bom moral preživljati jutri :naughty: @ rumenicestak: ejga res, kaj čakaš?? zima bo glih zdej tle!! zjutraj zgodaj ustat pa z nami, zelo verjetno je tole zadnji Marofa vreden vikend v tej sezoni :unsure: @ štajerka naveza: pismo, samo dobro uro stran bomo - pridite vsaj na obisk :OK: Popravljeno November 1, 2008. Popravil suzuki Cupo, svobodnaptica01 in Milunka 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se