_Nejkooo_ Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 (popravljeno) naj kar dežuje cel junij, vsaj luštov ne bom imel :D .) Popravljeno Maj 20, 2008. Popravil _Nejkooo_
SharpNinja Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 naj kar dežuje cel junij, vsaj luštov ne bom imel :D .) Ja, maš prov :yes: .....kr nj...pa fjst :evilgrin: :evilgrin:
suzuki Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Hola! @ nejkoooo in SN: še dobr da imamo še 10 dni maja na voljo, ni hudič da ne bo kak lep dan vmes :naughty: ker če tale Marof ne uspe ta teden, bo pa naslednji :) Krejzi, Milunka in Cupo 3
Valetski Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 javite ko grete da še jaz pridem če bo čas :closedeyes:
biker77 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 mogoče pa še jest v petek prletim..če bo le zrihtano vse..
Frips Objavljeno Maj 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Za mene do daljnega nič.....:cry:
Gregs Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Za mene do daljnega nič..... Samo časa ni ali je kaj drugega? :hmm:
marko55 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Itak! Če ne, pa po petku med tednom prvi dan, ko bo sonce... ;) Zdaj sva že ugotovila, da Zebra ne rabi grelcev cel dan, ker se lepo izmenjujeva.... ;) Ne pozabita name. Dopust je že odobren. :OK:
kat Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Časa....ne morš vrjet.... Enaki problemi :rolleyes: , ampak zdej poslušam dohtarco k prav da morm poskrbeti za sprostitev duha in telesa :whistle:
gody01 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Enaki problemi :rolleyes: , ampak zdej poslušam dohtarco k prav da morm poskrbeti za sprostitev duha in telesa :whistle: Mater, tole je pa ideja. Ti si res carica. Bom kar doktorja vprašal, če mi na recept Marof napiše, mogoče ga še zavod časti :) PS: A se kdo javi, da bi namesto mene še delo postoril, pol bi se pa res lahko v miru predal sprostitvi duha in telesa :)
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Mater, tole je pa ideja.Ti si res carica. Bom kar doktorja vprašal, če mi na recept Marof napiše, mogoče ga še zavod časti :) PS: A se kdo javi, da bi namesto mene še delo postoril, pol bi se pa res lahko v miru predal sprostitvi duha in telesa :) Javljam se! :P
gody01 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Javljam se! :P OK, ti ga danes predam, pol pa v petek na Marofu uživam cel dan :whistle: No saj če ne bi bil v četrtek na Grobniku bi se mogoče še izšlo. Upam da bo Samsung deloval vsaj tolko, da se kak vikend primajam gor, ker čez teden pri meni ni šanse.
kat Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Mater, tole je pa ideja.Ti si res carica. Bom kar doktorja vprašal, če mi na recept Marof napiše, mogoče ga še zavod časti :) PS: A se kdo javi, da bi namesto mene še delo postoril, pol bi se pa res lahko v miru predal sprostitvi duha in telesa :) Hehe ... opaaa maš nadstandardno zavarovanje, tebe pošljejo na sprostitveni dan :D na morjeeee ... delo pa, obstajajo tudi večeri in noči, ko se lahko kaj postori ;).
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Hola! @ nejkoooo in SN: še dobr da imamo še 10 dni maja na voljo, ni hudič da ne bo kak lep dan vmes :naughty: ker če tale Marof ne uspe ta teden, bo pa naslednji :) hehe, težka bo...nismo bli pridni, zaj pa so se izpiti nabrali in bo treba stisnit, mogoče se bo najdo cajt za kako popoldansko furco kaj več pa do konca junija ne...takrat pa se spet vidimo, ko bo že vročina pošteno pritiskala :OK:
Gregs Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Ne pozabita name. Dopust je že odobren. Si že vkalkuliran... ;) Poglej PM.
Dani Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Zgleda da se bo v petek zelo dogajalo doli :blink:
Frips Objavljeno Maj 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 (popravljeno) Ej ljubljančani.....a se bo dal kdaj dogovorit za plac na prikolci, da me poberete sprot. Če bo možn :D No 2 placa bi rabu.....matr sem zahteven :D Popravljeno Maj 20, 2008. Popravil Frips
RHonda Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kakšna je kej ta pista glede zahtevnosti za gume ??
hilton Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Kakšna je kej ta pista glede zahtevnosti za gume ?? uhhh. gume zdrzijo pol majn ko na kaskem grobniku ves :unsure:
Jure Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Za mene do daljnega nič.....:cry: Tudi zame ne, do julija zasut z izpiti :cry: :cry: Sem vam fejst fouš vsem, ki ste bili/boste gor v teh dneh :) Naredte še namesto mene kak krog :rolleyes:
Erik Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 (popravljeno) Tudi zame ne, do julija zasut z izpiti :cry: :cry: Sem vam fejst fouš vsem, ki ste bili/boste gor v teh dneh :) Naredte še namesto mene kak krog :rolleyes: kak dan se splača vzet frej da si možgane mal spočiješ :rolleyes: za petek kak kandidat, ki bi šel iz Celja oz. skozi Celje in ima plac zame in kobilico?? Popravljeno Maj 20, 2008. Popravil Erik
suzuki Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 (popravljeno) Hola, marofoljupci! kriza tole, današnja vremenska pravi da bosta četrtek in petek OK... a zdaj je treba it za dva dni, al kako :unsure: ... Popravljeno Maj 21, 2008. Popravil suzuki Krejzi, Milunka in Cupo 3
triler Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Kaj ti nuca vreme ce ni prevoza... Bi najrajs kar kombi najel pa grem :) Se kaksn kandidat za zravn (lj in okolica)? Kaksna dobra ponudba za kombi? :)
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Kakšna je kej ta pista glede zahtevnosti za gume ?? Zaradi visokih hitrosti je priporočljivo zraven imeti 2-3 zadnje in vsaj še 1 prednjo, če misliš vozit recimo 2-3 urce tokom dneva.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se