Valetski Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 meni se ni izšlo danes... prevlka gužva v službi
Gamma Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Ali kdo razmišlja, da bi si vzel to soboto za Marof dan :rolleyes: ?
triler Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Včeraj sva bila z Danijem. Bilo fenomenalno. Vreme kot v filmu in samo midva na stezi. Par fotk tule.
Gregs Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Dani je predelal svojega Kawlna?! Nič več moder, temveč poliestrskobelomoder? :hmm: Mogoče gdo jutri (četrtek) ? Plan je bil, vendar se premakne na drugi teden.... ;)
triler Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Dani je predelal svojega Kawlna?! Nič več moder, temveč poliestrskobelomoder? :hmm: Dani = biker77, in ne dani tuki s foruma. :) :whistle:
Gregs Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Dani = biker77, in ne dani tuki s foruma. A, to je pa nekaj povsem drugega.... :D Vse jasno.... ;)
biker77 Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 pa kako moreš zamenjat 750 z 10-ko? :whistle: sej najbrž bi dani z MS-ja isto rekel :whistle:
Gregs Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 pa kako moreš zamenjat 750 z 10-ko? sej najbrž bi dani z MS-ja isto rekel Videl sem samo nekaj modrobelega, pa besedo Dani, pa niti nisem gledal, kak motor natančno je... :P
FazerMan Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Mene pa zanima če bi imel kdo kej vole seveda tak ko obvlada vožnjo na Marofu in bi si vzel en dan časa za inštrukcije. Plačam mu vstopnino za na pisto. Pa to bi blo fajn če bi blo sredi tedna ko ni gužve.LP Če bi bil gdo tak dober mi nej pm. pošle.
bladzo Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Mene pa zanima če bi imel kdo kej vole seveda tak ko obvlada vožnjo na Marofu in bi si vzel en dan časa za inštrukcije. Plačam mu vstopnino za na pisto. Pa to bi blo fajn če bi blo sredi tedna ko ni gužve.LPČe bi bil gdo tak dober mi nej pm. pošle. Se javim...
Gregs Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Se javim... Dejva vsak pol.... najprej mu jest za 1:15, potem pa še ti za 1:13.... ;) Saj motor bo isti.... :whistle:
Bojč Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Mene pa zanima če bi imel kdo kej vole seveda tak ko obvlada vožnjo na Marofu in bi si vzel en dan časa za inštrukcije. Plačam mu vstopnino za na pisto. Pa to bi blo fajn če bi blo sredi tedna ko ni gužve.LPČe bi bil gdo tak dober mi nej pm. pošle. Jaz bi se žrtvoval za te inštruirat Pannonio, Brno, Grobnik,... Samo povej kdaj.
FazerMan Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Jaz bi se žrtvoval za te inštruirat Pannonio, Brno, Grobnik,... Samo povej kdaj. Hvala za tvojo dobro voljo, te inštrukcije lahko opravma s tvojim motorjem pa tvojimi gumami seveda na tvoje stroške.
danci1973 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hvala za tvojo dobro voljo, te inštrukcije lahko opravma s tvojim motorjem pa tvojimi gumami seveda na tvoje stroške. Hvaležnost pa taka... :rolleyes: Bojč, dobrota je sirota. :slap: D.
FazerMan Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Dobrota ja, to je navadno norčevanje iz obogega začetnika, ki pa se ne spodobi za takšnega "profija" kot je on.
Frips Objavljeno Maj 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Ja bogi noooo :winkiss: Enkrat pojdi gor, ko so tudi drugi. Ni vrag, da ti ker ne bo dal kakšnega koristnega nasveta :D Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil Frips
Bojč Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hvaležnost pa taka... :rolleyes: Bojč, dobrota je sirota. :slap: D. Ja kaj čš. Vedno znova to izvem. Pa človeku sm sam hotel pomagat. pies: ne delaj tok-te bo še fršlok v tej vročini!!
FazerMan Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 No pol pa hvala za pomoč, jo bom pa mogoče potreboval pri naslednjem motorju. Zaenkrat bo Marof al pa Raceland kr dovolj.
Jure Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 V drugi polovici junija imam jaz planiran Raceland. Če boš hotel se komot zmenimo pa gremo skup, pisto si bom pa kar sam plačal :)
Jure Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Sploh ne.. Ampak, ko sem jaz bil prvič na pisti, pa tudi vsakič pozneje mi je tudi kar nekaj folka pomagalo z nasveti in jim nisem nič plačeval. In tudi sedaj sem še daleč od tega, da bi bil kakšen poznavalec teh stvari, ampak na srečo poznam kar nekaj precej bolj izkušenih oseb, ki so vedno pripravljeni pomagat in dat kakšen nasvet. Če pa lahko tudi jaz nekomu naredim uslugo in mu pokažem linijo na Racelandu in dam kakšen napotek, pa to več kot z veseljem naredim, brez da mi karkoli plača :)
Frips Objavljeno Maj 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 No kak pir al pa sok bo pa vseen padu :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se