cb1300 Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Hola mojster, bv da še karkoli rečem, tlele maš današnjo vremensko za naslednjih 7 dni: do četrtka imam dva izpita...pol mam pa sonce naročen :naughty: ...gremo?
Gregs Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 A mata z bladzotom kake plane dol it....če ne druzga,suzukija zih ujagam ....pa upam da še SN....človek mora kej sladkega v usta dat Jasno, da imava plane.... samo so spremenjljivi.... ;) Stvar inspiracije in vremena.... vsekakor pa bo drugi teden bolj tezak, ker je teba hišo sfiniširati in še obisk sestre z mulčki dobim z one strani Atlantika, tako da bo cel teden zabezecan. Po tistem tednu pa bi se znalo kaj zgoditi in oditi na Marof.... :grim
PRObike Bojan Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 (popravljeno) SUBOTA 14.6.2008. 10,00 - Neslužbeni treninzi za sve klase motocikala 12,00 - Službeni treninzi za sve klase motocikala 14,00 - Službene utrke - Amateri Super Moto - Amateri sportskih motocikala do 650 ccm - Amateri sportskih motocikala OPEN KLASA 15,00 - Egzibicijske vožnje 15,30 - Sexy pranje motora 16,00 - Rekreativne vožnje pod nadzorom instruktora 17,00 - Službene utrke profesinalnih vozača - Super Moto - do 650ccm - OPEN KLASA 18,30 - Egzibicijske vožnje 19,00 - Sexy pranje motora 20,00 - Očekivani kraj programa na moto stazi i odlazak na izletište Drava - Špica Napomena: Za sve informacije u vezi službenih utrka kontaktirajte nas na broj 098 569 522 (Davor Barukčić) Za službene utrke profi vozača obavezna je zaštitna kaciga i kožna odijela Organizator zadržava pravo izmjene programa ili satnice Paralelno s događajima na moto stazi, održavat će se i izložbeno prodajne moto show prezentacije (Honda, Motul, BridgeStone, Custom izvedbe motora i dr.) Cijena sudjelovanja u službenoj utrci sa treningom iznosi 150,00kn a rekreativna vožnja 50,00kn ...pa ko hoće... :whistle: btw. to je inaće u sklopu moto-susreta MK"Baroker" umjesto utrke ubrzanja...detaljni info http://www.baroker.hr/cms/ Popravljeno Junij 6, 2008. Popravil PRObike Bojan
FazerMan Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Že prejšnji teden je bil dolih nek zbor če se ne motim, tole pa zgleda kar zanimivo za pogledat mal, zanima me samo kaj pomeni službene utrke/neslužbene?LP
PRObike Bojan Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Že prejšnji teden je bil dolih nek zbor če se ne motim, tole pa zgleda kar zanimivo za pogledat mal, zanima me samo kaj pomeni službene utrke/neslužbene?LP Službena utrka je natjecanje vozača koji su platili kotizaciju od 150kuna i prijavili se u određenu klasu... btw.možete doći svi i voziti utrke :OK: a i nagrade budu dobre... :whistle:
FazerMan Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Hvala za takšno razlago, mislim tak kot da bi te proso za prevod angleške besede ti bi mi pa dal angleško angleški slovar jao jao. No si mi pa tulk koristo da so starši znal prevedit to besedo. Hvala.
Valetski Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) gre kdo naslednji teden? Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil Valetski
PRObike Bojan Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Hvala za takšno razlago, mislim tak kot da bi te proso za prevod angleške besede ti bi mi pa dal angleško angleški slovar jao jao. No si mi pa tulk koristo da so starši znal prevedit to besedo. Hvala. ...uh...neznam šta tu nije jasno...službeno je kad se rezutati trke ili treninga stavljaju "na papir" a neslužbeno je kad se vozi bez nekog mjerenja vremena i rezultati se ne priznaju...
Jure Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Hvala za takšno razlago, mislim tak kot da bi te proso za prevod angleške besede ti bi mi pa dal angleško angleški slovar jao jao. No si mi pa tulk koristo da so starši znal prevedit to besedo. Hvala. PRObike Bojan je iz Hrvaške in je razumljivo, da piše v svojem jeziku :) Drugače pa Google vse prevede, če boš še kdaj rabil ;)
SharpNinja Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 gre kdo naslednji teden? Jz mogoče v sredo, če dobim slučajn frej (prosm,prosm O:-) ), sm se bom kt kaže z mojim civilnim dvokolesnim vozilom :krneki: mal kotalikala gor pa dol po ovinkih.
FazerMan Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) A če je pa tak PRObike Bojan, da si iz Hrvaške se ti opravičujem, sem mislu da se kdo mal norčuje pa brezveze poste dela.Lp Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil FazerMan
samek Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Sem brskal, pa ne najdem cifre od gazde...ima kdo? Bi sel med tednom, pa da ne grem zastonj.. Lp S.
biker77 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 +385915166949 mal razmišljam da bi šel v torek..vreme zgleda da bo
RVT Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Jest in kolga šla dons sam obrnt dol in oprat motorje po dežju :headbang:
Frips Objavljeno Junij 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 A mokrega treninga nista mela ? :whistle:
RVT Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 A mokrega treninga nista mela ? :whistle: Hotla samo s slajkam bi verjetno bl travo in okolico urejala :D
suzuki Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Hola! evo današnja vremenska: Cupo, Krejzi in Milunka 3
m@dness Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 kaj smo aprila al kaj? pa tako vročino so vremenarji napovedovali :rolleyes:
FazerMan Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Kaj jutri bo kdo dolih, mam ravno čas pa lepo vreme je napovedano, bi prišel mal pogledat?
vrho1679 Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Zdravo! Da ne bom celega dneva zabil zbirajoč podatke po tem forumu... Upam, da se najde dobra duša ki napiše, kakšna je to procedura s tem Novem Marofom. Cena, delovni čas, rezervacije, kdaj ni gužve, možnost zakupa za pol dneva, ... Najlepš hvala, LP.
Frips Objavljeno Junij 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 (popravljeno) Imaš možnost samo dnevno....Dogovor na GSM +385915166949. Cena 25€/dan, gužve ni med tednom, delovni čas od 9 do mraka (po dogovru) :beer2: Popravljeno Junij 10, 2008. Popravil Frips
vrho1679 Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Imaš možnost samo dnevno....Dogovor na GSM +385915166949.Cena 25€/dan, gužve ni med tednom, delovni čas od 9 do mraka (po dogovru) :beer2: Se recimo 25. junija ( praznik med tednom ) pač tam ob ene 9h naslikaš daš 25 € in vozi miško? Ali je treba kaj rezervirat / poklicat prej. Ali zna bit na 25. gužva tam? Tenks
suzuki Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 (popravljeno) Hola! evo današnje vremenske, jutri nič več dežja :OK: kaže da bova s SN :winkiss: pičla jutri dol, samo kombi še čakam... Popravljeno Junij 10, 2008. Popravil suzuki Krejzi, Cupo in Milunka 3
Port Folio Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Za vsak primer poglej še vreme tu : >klik<
biker77 Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Se recimo 25. junija ( praznik med tednom ) pač tam ob ene 9h naslikaš daš 25 € in vozi miško? Ali je treba kaj rezervirat / poklicat prej. Ali zna bit na 25. gužva tam? Tenks daš 27 eur in piči miško.. ne vem a majo hrvati tut praznik takrat..slovencev bo kr nekaj na grobniku najbrž..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se