bladzo Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Suzuki, že na sliki se vidi, da je Marko prvi, Miljan drugi... če ju nisi prepoznal, poglej MIljanov kombinezon... /drsnečrtepress/.... :whistle: No, na sliki se vidi ravno obratno, saj bi moralo biti prvo štarno mesto postavljeno desno, kjer je idealna linija za v prvi zavoj...
suzuki Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 (popravljeno) Hola! @ Gregs in bladzo: tud jst sem si tko razlagal kot bladzo, plus Marko mi je v pogovoru povedal da ni mogel prehitet Miljana, prišel "le" vštric... oboje sem napačno razumel :blush: ... @ PRObike Bojan: hude fotke, ti si res car :worship: res škoda da je glih pri Open dirki začelo deževati :headbang: koga mika petek?? vreme zaenkrat kar dobro kaže, morda uletiva s SN :winkiss: če bo dobila frej... in če bo lepo lahko ostanemo še v soboto :naughty: Popravljeno Junij 17, 2008. Popravil suzuki Cupo, Krejzi in Milunka 3
cb1300 Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Hola! @ Gregs in bladzo: tud jst sem si tko razlagal kot bladzo, plus Marko mi je v pogovoru povedal da ni mogel prehitet Miljana, prišel "le" vštric... oboje sem napačno razumel :blush: ... @ PRObike Bojan: hude fotke, ti si res car :worship: res škoda da je glih pri Open dirki začelo deževati :headbang: koga mika petek?? vreme zaenkrat kar dobro kaže, morda uletiva s SN :winkiss: če bo dobila frej... in če bo lepo lahko ostanemo še v soboto :naughty: Oj Pošl mi sms, če boš šel, pa če boš imel taprav kombi in plac za moj motorin......bi se mrbit pridružil....danes opravil en izpit, pa grem zvečer proti morčku...mislil do nedelje, ampak rade volje skrajšam :naughty: Smo na slišanju
Gregs Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 No, na sliki se vidi ravno obratno, saj bi moralo biti prvo štarno mesto postavljeno desno, kjer je idealna linija za v prvi zavoj... Vse to je lahko res, vendar je notranja linija potegnjena naprej, ima številko ena in če pride prvi v zavoj (čeprav ne na idealni liniji), ga noben ne more prehiteti... in do prvega zavoja bi moral priti prvi, če štarta pravilno... ;)
samek Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Jutri popoldan pa v cetrtek se bom jaz tam drajsal..gre mogoce se kdo?
suzuki Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Hola, Marofoljupci! vremenska napoved je vsak dan lepša :naughty: , neki bo treba naredit, pismo :whistle: ... Cupo, Krejzi in Milunka 3
biker77 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 v ponedeljek zgleda super :whistle: pa še gužve ne bo..
vrho1679 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 +385915166949 Ali je to sigurno prava cifra? Ali na SMS ne odgovara.
biker77 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Ali je to sigurno prava cifra? Ali na SMS ne odgovara. poklicat treba
andrejba Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 v ponedeljek zgleda super :whistle: pa še gužve ne bo.. jaz sem si vzel fraj za ponedeljek in grem dol pogledat kako to zgleda.
suzuki Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 Hola! midva s SN :winkiss: bova dol za vikend... pa naslednji teden tud kej... če bo kdo uletu, se vidimo :P Milunka, Cupo in Krejzi 3
Port Folio Objavljeno Junij 20, 2008 Opozori Objavljeno Junij 20, 2008 En dan med tednom bo mogoče celo uspelo .) (še sporočim :whistle: ).
alenn46 Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 elow fantje, zanima me, če bo zaj v sredo 25. full gužva na marofu?
Gixxer Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 elow fantje, zanima me, če bo zaj v sredo 25. full gužva na marofu? pomojem da bo ja...
alenn46 Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 eloow fantje, gre kdo od tle v sredo 25. na marof?jaz priem z fotrom(r6&aprilia spains nr.1)lp
Gregs Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 V sredo bo Slovenski dan na Marofu.... :)
Gixxer Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 kaj pa v cetrtek bi sal kdo dol mogoce?
andrejba Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 jaz sem si vzel fraj za ponedeljek in grem dol pogledat kako to zgleda. ma jaz bom vse skupaj prestavil za en teden.. siht sux!
simonsi Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 siht sux! Drugič se spomni na tole slikco. :)
Gixxer Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 al pa tud v sredo ce bo kdo sal iz MB ali okolice, pa ce ma plac na prikolci/v kombiju :)
suzuki Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 Hola marofoljupci, evo naju doma, po vročinskem vikendu na Marofu :wacko: v soboto sta se nama v kroženju pridružila še Gamma in Ankh - sem mislil da bo že Gamma objavil kaj slikc in kak komentar tule, pa ni nič :? ... torej, bilo je hudo (vroče), že v soboto je bilo čist preveč toplo za rekordno ganjanje v krogu, nekje 28 stopinj, danes se je živo srebro povzpelo na 32 stopinj, prava usnjena savna :wacko: jutri bo menda še malo topleje... sama sreča da tavelik šotor, ki so ga postavili za KTM Day, še vedno stoji; smo si kar noter postavili bazo :) samo za občutek: bilo je tako vroče, da celo SNjine :winkiss: dobrote niso šle preveč v promet :eek: samo pili smo kar naprej... no, midva sva zaradi napovedane vročine danes začela že ob deveti uri zjutraj in odnehala malo pred drugo, ker ni blo več za zdržat, pa tud gume so prišle do konca luknjic, zlasti zadnja je bila na eni strani zvožena čisto do konca in je v zadnjem sessionu v levih ovinkih oddrsavala skoraj kot pri speedwayu... čeprav se ne pritožujem, tale komplet (spredaj Dunlop KR 106, medium soft, zadaj Dunlop GP Racer Slick E) je zdržal en dan Panonije (60 krogov), dva dni Brna (140 krogov) in tri dni in pol Marofa (~300 krogov)... res SUPER, tud nad oprijemom se ne morem pritožit - jutri grem po nove, enake :worship: poleg Gamme in Ankha je v soboto uletela še ista skupino Celjanov kot zadnjič, danes pa nas je prišel malo poslikat tudi fotomojster :worship: PRObike Bojan z ekipo, upam da bo objavil kakšno fajn slikco (in mi kot ponavadi poslal SNjine :winkiss: in moje - upam da bereš tole, hehe) evo tolk za zdele, grem pregledat še moje slikce... če je kakšna dobra, jo bom pripopal semle... Milunka, Cupo in Krejzi 3
Gamma Objavljeno Junij 22, 2008 Opozori Objavljeno Junij 22, 2008 (popravljeno) - sem mislil da bo že Gamma objavil kaj slikc in kak komentar tule, pa ni nič :? ... grem pregledat še moje slikce... če je kakšna dobra, jo bom pripopal semle... Oj, sori; tko je, če se en na druzga zanašava, pa moraš na koncu narest kar sam .) . Slikce nisem nobene pripopal, ker so vse čist neakcijske; fotke ljudstva, ki se v šotoru ohlaja in odkapljuje, se mi niso zdele primerne za javnost....Po stezi pa nisem šklocal nič (strah pred sončarico :naughty: ). Še najustreznejša bi bla mogoč tale: Verjetno imaš ti kaj boljšega, tko da prosim, kar korajžno nalepi. Kot si povedal: vroča, a vseeno krasno zrajsana (ca 120 stezastih km) in z odlično družbo pospremljena sobota je bila. Taki dnevi preganjajo sivost nam vsakdanjo. :yes: :OK: :OK: Popravljeno Junij 22, 2008. Popravil Gamma
SharpNinja Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Hola marofoljupci, evo naju doma, po vročinskem vikendu na Marofu :wacko: v soboto sta se nama v kroženju pridružila še Gamma in Ankh - sem mislil da bo že Gamma objavil kaj slikc in kak komentar tule, pa ni nič :? ... torej, bilo je hudo (vroče), že v soboto je bilo čist preveč toplo za rekordno ganjanje v krogu, nekje 28 stopinj, danes se je živo srebro povzpelo na 32 stopinj, prava usnjena savna :wacko: jutri bo menda še malo topleje... sama sreča da tavelik šotor, ki so ga postavili za KTM Day, še vedno stoji; smo si kar noter postavili bazo :) samo za občutek: bilo je tako vroče, da celo SNjine :winkiss: dobrote niso šle preveč v promet :eek: samo pili smo kar naprej... no, midva sva zaradi napovedane vročine danes začela že ob deveti uri zjutraj in odnehala malo pred drugo, ker ni blo več za zdržat, pa tud gume so prišle do konca luknjic, zlasti zadnja je bila na eni strani zvožena čisto do konca in je v zadnjem sessionu v levih ovinkih oddrsavala skoraj kot pri speedwayu... čeprav se ne pritožujem, tale komplet (spredaj Dunlop KR 106, medium soft, zadaj Dunlop GP Racer Slick E) je zdržal en dan Panonije (60 krogov), dva dni Brna (140 krogov) in tri dni in pol Marofa (~300 krogov)... res SUPER, tud nad oprijemom se ne morem pritožit - jutri grem po nove, enake :worship: poleg Gamme in Ankha je v soboto uletela še ista skupino Celjanov kot zadnjič, danes pa nas je prišel malo poslikat tudi fotomojster :worship: PRObike Bojan z ekipo, upam da bo objavil kakšno fajn slikco (in mi kot ponavadi poslal SNjine :winkiss: in moje - upam da bereš tole, hehe) evo tolk za zdele, grem pregledat še moje slikce... če je kakšna dobra, jo bom pripopal semle... Pa še jz :krneki: . Blo je vroče k pr norcih, še men k sm zmrznena totalno, tko d je blo drug dan prov muka it na pisto.....skor hujš kt dons k je blo treba v službo :rolleyes: . Progo so tud zjahal....une gume so kr nekam not postavl, tko d so cajti čist podn (mislm to že itak, zdj pa še ekstra). Pol pa še mojih piškotov niso hotl jest :devil: , tko d kazen bo hehe....naslednič ne bo nč :evilgrin: :evilgrin: . Aja če si pozabu Master S.....mojih slikc bo ne, ker ti je ratal zj**** gumo glih k bi jz šla za svoj fotosešn gor.(Tud za to bo kazen itak....evo črna pika že zacahnana :evilgrin: ). Za vse k ste za sredo zagreti za dol it.....33 stopinj :blink: , res vas (nas??, k mene kr mal mineva k se na včer spomnem.....sicer sm misla pingvine met sabo, ampak mogoče bo tole tista zgor omenjena kazen :krneki: ) bo zagrel, lohk d bo kdo pregoru clo :evilgrin: .
vrho1679 Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Ve kdo za kakšno dobro gostilno / picerjio v bližini N.Marofa?
PRObike Bojan Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Ve kdo za kakšno dobro gostilno / picerjio v bližini N.Marofa? ...pizzeria "Toni" u N. Marofu...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se