mojgap Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Hoj. Suzuki, kaj zdej to berem? Kaj so nardil z gumami na ciljni ravnini? Dej to prosim mal bol opiš. Kolk cca. se poslabša cajt zarad tega? Hvala.
suzuki Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 (popravljeno) Ve kdo za kakšno dobro gostilno / picerjio v bližini N.Marofa? Gostiona kod Dančia, v slovenskih boksih na Marofu, specializirana za jedi z roštilja, tudi vegetarijanske - ampak je odprta samo kadar pridejo dol naši vrli Štajerci :devil: :lol1: Hoj. Suzuki, kaj zdej to berem? Kaj so nardil z gumami na ciljni ravnini? Dej to prosim mal bol opiš. Kolk cca. se poslabša cajt zarad tega? Hvala. Hola mojster gap, se opravičujem ker sem pozabil omenit tako važno stvar - še dobr da SN :winkiss: ni pozabila!! ja gume so zdaj precej bolj proti sredini piste, tako da je vhod v ciljno postal mičkenmalbolj počasen, IMHO pa tudi mičkenmalbolj varen... po moji oceni je izguba morda sekundo - nimam pojma al je točna al ne, meni je bilo čist preveč prevroče za postavljat rekorde... najboljš da prideta v sredo dol prečekirat :naughty: grem pospravit Lubico, pa neki spit, potem pa bom objavil kako vikend slikco, morda se bo kaj videlo... škoda ker nisem slikal nove postavitve :slap: Popravljeno Junij 23, 2008. Popravil suzuki Milunka, Krejzi in Cupo 3
suzuki Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Hola! evo nekaj akcijskih slikc s tegale vikenda, žal nimam nobene kjer bi se videla tudi nova postavitev gum :-( moj trotlbutlzihr fotič dela sicer daleč slabše slike kot PRObike Bojanova profi mašinca, ampak da SN :winkiss: obvlada se pa vseeno vidi... moj poklon, bejba :worship: Krejzi, Milunka in Cupo 3
Gregs Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Mimogrede: a je že kdo poklical, ali je v sredo prosto? Mogoče Suzuki? ;) Nekaj se je govorilo prejšnji teden, da boš ti to naredil... :whistle:
suzuki Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Hola Gregs, seveda sem vprašal in je frej v sredo... če ne bi bilo bi takoj napisal :) Cupo, Krejzi in Milunka 3
Gregs Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Hola Gregs,seveda sem vprašal in je frej v sredo... če ne bi bilo bi takoj napisal Aaaa.... kaj pa vem... kdaj tudi kaj pozabiš... :P OK, hvala, torej lahko jutri napokamo motorje... ;)
mojgap Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Hvala Suzuki za pojasnilo glede gum in za vabilo na Marof, ampak grem v sredo na ta drugo lokacijo na Hrvaško, kjer bo prav tako slovenski dan. Verjetno si misliš kje je to a ne :naughty: Lp.
hilton Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Mimogrede: a je že kdo poklical, ali je v sredo prosto? Mogoče Suzuki? ;) Nekaj se je govorilo prejšnji teden, da boš ti to naredil... :whistle: mislim da imajo hrvati tudi v sredo praznik :trance_33_sleep:
marko55 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 mislim da imajo hrvati tudi v sredo praznik :trance_33_sleep: Jap, res imajo praznik. In to dan državnosti. Vir: http://www.adriatic.hr/upoznajmohr_korisne...ang=hr#praznici _______________________________ U dane blagdana u RH se ne radi 1. siječnja Nova godina Uskrsna nedjelja i ponedjeljak 1. svibnja Blagdan rada 30. svibnja Tijelovo 22. lipnja Dan antifašističke borbe 25. lipnja Dan državnosti 5. kolovoza Dan domovinske zahvalnosti 15. kolovoza Velika Gospa 8. listopada Dan neovisnosti 1. studenog Svi sveti 25. i 26. prosinca Božićni blagdani ________________________________
vrho1679 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 U jebemti, pol bo pa gužva ??? :BUA:
suzuki Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Hola Roki 1679, seveda bo gužva... na Grobniku :P Milunka, Krejzi in Cupo 3
marko55 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Hola Roki 1679, seveda bo gužva... na Grobniku :P Tudi na Marofu bo gužva, raje ne hodte. Bomo imeli bolj prazno stezo... :evilgrin:
rude Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Sem klical danes in pravijo, da jutri ne bo nič! :kva1:
alenn46 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 kak nebo nič?jaz mam namen zdej poklicat...da bi šel ju3!lp alen
Lara! Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Gužva bo ja..iz prve roke povem. Zato pa mene neu žal!
vrho1679 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Gužva bo ja..iz prve roke povem. Zato pa mene neu žal! In kaj pravi prva roka? Zakaj bo gužva?
bladzo Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 In kaj pravi prva roka? Zakaj bo gužva? Baje se je prijavilo že 50 Hrvatov... :whistle: :evilgrin:
RVT Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Hoj. Suzuki, kaj zdej to berem? Kaj so nardil z gumami na ciljni ravnini? Dej to prosim mal bol opiš. Kolk cca. se poslabša cajt zarad tega? Hvala. Tkole so zdej gume postavljene pri vhodu v ciljno
gody01 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Tkole so zdej gume postavljene pri vhodu v ciljno Saj tako so bile tudi lani postavljene, kaj se te bunite ? Aja, časi ! Bojo pa ostali lepi spomini :)
biker77 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 sej je tam vmes ena luknja..pa obdržiš staro linijo :evilgrin:
alenn46 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 jaz sem klical in on meni kaže ti samo dođi :hmm: z fotron namerava pičit dol, zaj pa res več nevem kaj naj! :unsure: lp alen
moto_freak Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 jaz sem klical in on meni kaže ti samo dođi :hmm: z fotron namerava pičit dol, zaj pa res več nevem kaj naj! :unsure: lp alen Zakaj pa ne veš kaj naj? :)
cb1300 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Hola! moj trotlbutlzihr fotič dela sicer daleč slabše slike kot PRObike Bojanova profi mašinca, ampak da SN :winkiss: obvlada se pa vseeno vidi... moj poklon, bejba :worship: Jutri vzamemo mojo novo pridobitev SLR nikon.......pa ko boš frej me boš mal pofotkal......nagibi glih ne bodo ekstremni...jebi ga,VFR,pa z4 gume.....pa še šofer šepa :krneki: .......
Port Folio Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Saj tako so bile tudi lani postavljene! Tako nekako so bile danes postavljene .) , linija je bolj zaprta, kdor je bil vajen odpreti gas vse do širine ograje, to sedaj ni možno, žal je to edina fotka (spodaj). Vroče je bilo za popiz..... :BUA: mislim čista savna :wacko: . Jst čakam na hladnješe dni (danes je bilo prevroče, vsaj pod 22 st. celzija), za jutri ni nič rezervirano, lahko se pa najdejo lokalni piloti, ki ne bodo na Grobniku :devil: . Jutri uživite in pa veliko varnih ovinkov :whistle: . :ninja:
alenn46 Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Zakaj pa ne veš kaj naj? :) zarad gužve, ki jo napovedujejo :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se