Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
...

ProBike, a nis tud ti nek škljocal tm naokol :hmm:

hehehe, a dans pa teb :winkiss: nagaja EMŠO?? (sorči, sm mogu :evilgrin: )

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mi smo se vceraj odpeljali malo pogledat dol;ko smo prispeli, je bilo kar nekaj hrvaskih motorjev na pisti,ki so se nato zaradi padca in poskodbe prjatla hitro pobrali, tako je bila vec ali manj prazna pista;ostali so se trije z LJ tablicami in dva Hrvata;eden od teh se je na zalost zlozil ravno pred mano. pri izletu izven piste na travo je zabremzal in nato prevrgel motor nazaj na pisto. Na sreco samo materialna skoda.

Objavljeno
Mi smo se vceraj odpeljali malo pogledat dol;ko smo prispeli, je bilo kar nekaj hrvaskih motorjev na pisti,ki so se nato zaradi padca in poskodbe prjatla hitro pobrali, tako je bila vec ali manj prazna pista;ostali so se trije z LJ tablicami in dva Hrvata;eden od teh se je na zalost zlozil ravno pred mano. pri izletu izven piste na travo je zabremzal in nato prevrgel motor nazaj na pisto. Na sreco samo materialna skoda.

mogoče kako slikovno gradivo? :photo: :)

Objavljeno

vremenska napoved pravi da bo v soboto lepo, v nedeljo pa malo manj..

če bo res tako se v soboto pojavim tam..

Objavljeno

Že kdo odločen glede sob., ned.???? Suzuki,Bladzo, Gregs??? Vreme neki slabo kaže

Objavljeno

jap..vsak dan slabše kaže..zgleda da bo res treba prestavit

Objavljeno

Jutr se bom odločil......če bojo sam popoldanske plohe, pol ni panike....a šotor majo še tam?

Objavljeno

tut jest se bom jutr odloču..in to poslijepodne :D

Objavljeno
Že kdo odločen glede sob., ned.???? Suzuki,Bladzo, Gregs??? Vreme neki slabo kaže

Alo alo... Gregs ne gre ta vikend spljoh ne nič nix, ker ima druge obveznosti. Trenutno je v planu Pannonija, vendar če pade v vodo, potem pride takoj Marof na vrsto (v rodu 10 dni). Ampak najbrž med tednom...

Objavljeno
Kdaj se društvo Maksi kaj odpravlja na Marof?

Kdo bi vedel... glede na letošnji proračun (beri = 0) bolj slabo kaže... mogoče pa bo kakšen obisk, vendar bo plačljiv...

Objavljeno
No ja, 'pameten' cajt je relativna zadeva. Jaz sem vsekakor izboljšal svoj P.B., verjetno pa 1:18:23 ni v sferi 'pametnih' cajtov...

Čestitke!!! :yea1: Le tako naprej... :grim

Objavljeno
V sredo je sva z Danijem kruzala po marofu (midva + 2 gokarda) jaz pac bol turisticno, Dani pa je sponal kot ponavadi. laptimer se mu je ustavil na neverjetnih 1:12:91 in to...

Čestitke tudi Daniju.... :worship: Respect... :grim Zdaj si pa resno odšel v drug univerzum... ;)

Objavljeno

evo..v soboto gremo dol pa če 5 litrov na kvadratni meter pade..

Objavljeno
Čestitke tudi Daniju.... :worship: Respect... :grim Zdaj si pa resno odšel v drug univerzum... ;)

Hvala, vbistvu sem peljal kot vedno le za najpočasnejše ovinke sem probal novo linijo. :P

evo..v soboto gremo dol pa če 5 litrov na kvadratni meter pade..

Nekomu se mudi rekorde postavljat :whistle:

Objavljeno

3,2,1, ... štart :evilgrin: :naughty:

(dopustpress)

Objavljeno
Nekomu se mudi rekorde postavljat :whistle:

sploh ne..sam mal treba suzukija zalaufat..

Objavljeno

:) dober teden nazaj sva s prijateljem bila in vozila!

za trening je dobro zavita!

dobro je za dobivat občutek na motorju! :OK:

Objavljeno

Včeraj z dr. Racingom imela cel dan pisto samo zase :evilgrin:

Svetsko :D

Objavljeno
Včeraj z dr. Racingom imela cel dan pisto samo zase :evilgrin:

Svetsko :D

... in jst nisem mogel it... aaaaaaaa... :headbang:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
... in jst nisem mogel it... aaaaaaaa... :headbang:

Mogoče je pa bil kdo čist veseu zarad tega? :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!