Gregs Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 U Četvrtak, Petak i Subotu je exkluzivni zakup staze tak da ništa od vožnje... Damn! :angry: Hvala, Bojan, za informacijo... :worship: V nedeljo pa jaz ne morem.... :(
marko55 Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 U Četvrtak, Petak i Subotu je exkluzivni zakup staze tak da ništa od vožnje... :angry: Bojan, hvala za informacijo. Kot kaže ta vikend ne bo nič...
gregor46 Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 U Četvrtak, Petak i Subotu je exkluzivni zakup staze tak da ništa od vožnje... :angry: Hvala za informacije :worship: Naj gre vse skup k vragu :angry: ,.......očitno mi Marof nekak ni usojen :cry: ....bog že ve zakaj :whistle: PS: pa na snidenje drugič :winkiss:
crusty Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Hvala za informacije :worship: Naj gre vse skup k vragu :angry: ,.......očitno mi Marof nekak ni usojen :cry: ....bog že ve zakaj :whistle: PS: pa na snidenje drugič :winkiss: Ne bit slabe volje jutr je Grobnik frej!!! :yea1: se vidmo??
gregor46 Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Ne bit slabe volje jutr je Grobnik frej!!! :yea1: Sem enkrat probal in ugotovil da je za tak podvig potrebno Sršena za kakega SS-ovca zamenjat..........pa še potem bi prav prišlo par ur vaje na Marofu :blush: se vidmo?? Vrjetno v dalnji ali bližnji prihodnosti,......delam na tem :evilgrin: Lp, Gregor
tejcy Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Hihi :evilgrin: , again. yes yes gor so bmwji :) so jih ze v tork pripeljaji been there, so vse pucal itd so mel kr ekipo k pripravlja prostor....
suzuki Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Hola tejcy, ja dej kakšno slikco prilimaj... :rolleyes: Cupo, svobodnaptica01, SharpNinja in 1 other 3 1
tejcy Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 Hola tejcy, ja dej kakšno slikco prilimaj... :rolleyes: takoj k bo frej racunalnik na kerem jih imam :rolleyes: prevec dela u sluzbi :)
alenn46 Objavljeno Oktober 9, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2008 elooow...kak je za v nedeljo marof?bo freej?gre kdoo?!uživajte
tejcy Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 (popravljeno) Evo slikce iz torka hlebec in jaz ter se dva ki smo se tam spoznali. Popravljeno Oktober 10, 2008. Popravil tejcy
gregor46 Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 @tejcy: Kakšne gume maš na hornetki,.....hodiš redno na pisto?? Lp, Gregor
tejcy Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 @tejcy: Kakšne gume maš na hornetki,.....hodiš redno na pisto??Lp, Gregor zdj se original, grejo pa dol tk da zdj bomo dal pa neki druzga gor...Ja bom zacela redno gor hodt ja sam ne s horneto kupujem se en motorck...
Dani Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 elooow...kak je za v nedeljo marof?bo freej?gre kdoo?!uživajte V nedeljo je frej :naughty: Odpre se ob 9h. Iz okolice Ptuja pridemo 3,4 komadi od 9h do 13h :yes:
tejcy Objavljeno Oktober 10, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2008 Hej gre mogoče se kdo iz ljubljane v nedeljo na marof?? Lp
DenisR Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 (popravljeno) Danes je bil ful dober dan na Marofu. Vreme krasno, dosti ljudi, veliko znanih, čevapčiči ... Žal pa je bilo veliko padcev...toliko jih še v enem dnevu na Marofu nisem videl. Mislim da se je kar sedem motorjev odpeljalo domov z materijalno škodo - od tega vsaj dva nevozna. Jaz sem nekaj malega poslika, vendar upam da je še kakšen drug fotograf, od mnogih danes, tudi tukaj na Motosvetu in bo prilimal kako slikco. Drugače pa kolega postavil svoj osebni rekord 1:12:5x merjeno z laptimerjem. :yea1: :worship: Popravljeno Oktober 12, 2008. Popravil DenisR
AJ Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Danes je bil ful dober dan na Marofu... :OK: :yea1:
Jamesdean8 Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 (popravljeno) :rolleyes: Popravljeno Oktober 12, 2008. Popravil Jamesdean8
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Čestitke za fenomenalen čas! :worship: Škoda, da se je toliko motorjev skipalo. A vsi Slovenci ali tudi Hrvati? Pa kaj so delali, da so nevozni? :unsure:
DenisR Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Čestitke za fenomenalen čas! :worship: Škoda, da se je toliko motorjev skipalo. A vsi Slovenci ali tudi Hrvati? Pa kaj so delali, da so nevozni? :unsure: Enemu je šla ročka zavore in nosilec stopalke ter zadnja zavora. Drug motor pa je ostal brez "pokrova motorja" in je šlo olje ven.... no pravzaprav je šla v nič cela leva stran. Padli pa so samo naši borci. Mislim da je bil na pisti samo en Hrvat s super moto.
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Šment... :( No, samo, da so kosti cele... :OK:
tejcy Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Enemu je šla ročka zavore in nosilec stopalke ter zadnja zavora. Drug motor pa je ostal brez "pokrova motorja" in je šlo olje ven.... no pravzaprav je šla v nič cela leva stran. Padli pa so samo naši borci. Mislim da je bil na pisti samo en Hrvat s super moto. Je blo pa pestro uceri, 8 padcev, pa 3je so bili krticni da je slo veliko stvari. Preden se vas je nabralo je se en s kawo zelo lepo padel in zvil balanco ter celo levo stran posnel. Tk da nic fajn se ni blo vozt, k je blo tok padcev.
DenisR Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Je blo pa pestro uceri, 8 padcev, pa 3je so bili krticni da je slo veliko stvari. Preden se vas je nabralo je se en s kawo zelo lepo padel in zvil balanco ter celo levo stran posnel. Tk da nic fajn se ni blo vozt, k je blo tok padcev. Ja za njega sem napisal da mu je izteklo olje. Jaz sem prisel kar zgoda, ko nas je vsega skupaj bilo okrog 5-7 komadov. BTW: A si mogoče ti spraševala o nabavi plastik prek ebay-a?
tejcy Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Ja za njega sem napisal da mu je izteklo olje. Jaz sem prisel kar zgoda, ko nas je vsega skupaj bilo okrog 5-7 komadov. BTW: A si mogoče ti spraševala o nabavi plastik prek ebay-a? jaaaa that's mee, tisti trije k smo prisli ja za vami. :)
Jamesdean8 Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Lep dan še naprej... :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se