megasticen13 Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Vem, da tema že obstaja, ampak me prav za ta zanima, koliko je bila najdaljša tura, ker tam nevem nitiza kašen motor se gre, kolko kubikov....
yamahadriver Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Najdaljša tura? :whistle: To pa je za razmislit. 50 ccm mam Piaggiota. Mislim da je bla tak 50, 60 km. LP
halls Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Najdaljša tura? :whistle: To pa je za razmislit. 50 ccm mam Piaggiota. Mislim da je bla tak 50, 60 km. LP Tolk se dela z biciklnom! :P ninjaxx 1
cesko Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Okoli 200 km 50 ccm peugeot jet force
ataIBA Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Torej, ni bil skuter ampak Tomos V 15, 49 ccm in mislim, da celih 5 konjev :worship: . Ob polnoči krenil iz Maribora - Dravograd - Beljak - kljub prepovedi (ccm) skozi tunel pod Velikim klekom (Grossglokner) - Innsbruck - Arlberg - Zurich - Bern (960 km). V enem dnevu, pred 34 leti, maja meseca. 24 km pred Bernom mi je v temi na avtocesti motorček crknil. Prespal ob cesti zraven njega, nato pa zjutraj peš do Berna. Mislil sem, da je crknila cinšpula (kar se mi je pred tem že zgodilo) pa so se samo platine razštelale (popapalo bakelit in se niso več odpirale :headbang: ).
yamahadriver Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Uf, tota je bla pa dobra. Naj povem, da jaz na taka "potovanja"
yamahadriver Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Oprastite prosim, po pomoti sem stisnil enter in dodal odgovor, preden je bil končan. No, jaz na taka "potovanja" hodim z avtom. Zato se s skuterjem ne vozim preveč daleč. Prevozno sredstvo poleti, ko se mi ne da hodit v tisti vroč avto, ki je po možnosti stal na soncu :blush: . LP
ČIKO24 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 2 let nazaj sm šel z gilero runner sp 2004 letnik iz celja do zagreba in nazaj :D rit fajn bolela.
Čamac Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Krško - Maribor (Gilera DNA 50)
yamahadriver Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Kaj na avtocesto lahko greš s pedesetko?! :unsure: Pa kaj ni PIAGGIO DNA? LP
NejcZ Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Ne. Gilera DNA je, ma pa Piaggio mšino tud če to misliš...
yamahadriver Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Aja, ker jaz ko sem malo brskal o novih modelih je pisalo drugače. LP
fbevc93 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 kakšnih 100km mislim da :whistle:
50ccm Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Kaj na avtocesto lahko greš s pedesetko?! :unsure: Pa kaj ni PIAGGIO DNA? LP S pedestko itq da se nesme na avtocesto ampak z maribora v krsko se da tut po navadni cesti pridt :whistle:
gody01 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Z Piago Energy 50ccm okoli Slovenije: Mb-Dravograd-Koroška-Korensko sedlo(skuter omagal sem moral nazaj pa čez)-Trbiž-Rateče- Vršič(dol je šlo hitreje, kot kadarkoli kasneje z motorjem, gor pa stal in hladil motor na vsakem ovinku)-Bovec(spanje) Naslednji dan pa Istra do Bakarca ali nekaj takega in potem preko Delnic-Kočevje- .... - Mb. Se ne spomnim več čisto vsega, vem pa da sem takrat nekako v Krškem kupil prvo FZS 600 :)
ataIBA Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Z Piago Energy 50ccm okoli Slovenije:Mb-Dravograd-Koroška-Korensko sedlo(skuter omagal sem moral nazaj pa čez)-Trbiž-Rateče- Vršič(dol je šlo hitreje, kot kadarkoli kasneje z motorjem, gor pa stal in hladil motor na vsakem ovinku)-Bovec(spanje) Naslednji dan pa Istra do Bakarca ali nekaj takega in potem preko Delnic-Kočevje- .... - Mb. Se ne spomnim več čisto vsega, vem pa da sem takrat nekako v Krškem kupil prvo FZS 600 :) Kako težo si imel takrat :whistle: . Na moji poti v CH sem imel 35 kg manj, kot sedaj.. :naughty:
motofrik Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Ni bil skuter, pač pa Tomosov avtomatik. Torej konec maja 1991 sem z avtom peljal mašino od MZ-ja (sesuti ležaji glavne gredi) na servis k Novoselcu(Markovci pri Ptuju). Kot vemo, je takrat bila vojna za Slovenijo. Brat je ravno takrat razbil družinski avto, vsi kolegi z avti pa na barikadah. Kako po mašino...? Pa sem zastartal avtomatika, pa gremo po mašino. Iz Slovenj Gradca tja se mi je zadnja guma 2x predrla, ampak to ni nič. Hudič je nastal, ko sem naložil mašino zadaj na prtljažnik,- je bil spredaj v luftu... Pa sem jo srečno pripeljal domov. Brez gumidefekta. Avtomatik, dobro si se držal.
LRR Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Pred leti z benelijem 491 70ccm večkrat iz lj v portorož (rekord: ljubljana-kamp lucija 1h 40min), tudi s sopotnikom sem že šel.
yamahadriver Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Vem, da to ne spada v to temo, vendar prosim, da mi prosim odgovorite na vprašanje: S skuterjem 50 ccm se vozim po bregu dol. Ker ni bil strm, vozim samo 35 km/h. Po pomoti pritisnem na gas. Motor in mene močno cukne, zabremza in jaz se ustavim. Motor dela dalje. Zdaj me pa zanima: -če sem lahko poškodoval motor -kaj je lahko narobe LP
tugamer Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Pomojem je vse uredu ! Verjeto je le motor zabremzal meni se zdi to običajno ! :hmm: :OK:
gody01 Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Kako težo si imel takrat :whistle: . Na moji poti v CH sem imel 35 kg manj, kot sedaj.. :naughty: Enako kot sedaj :) To je bilo pred 4 leti !
yamahadriver Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Hvala! Mislil sem pač, da bi mogoče lahko zaradi sunka šla gred al pa obročki. LP
tugamer Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Pomojem ne !! :OK: Če pa boš opazil kakšne težave pa ga čim hitreje odpelji k serviserju .)
50ccm Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 Hvala! Mislil sem pač, da bi mogoče lahko zaradi sunka šla gred al pa obročki. LP Najbrz motor ni bil pod obrati pa so pol dau gas je pa mal cuknlo :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se